Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Controller

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur pw: 32 - 36

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een samenwerkingsverband van 14 gemeenten die werken aan de meest innovatieve en uitdagende projecten op het gebied van mobiliteit.

Profiel van de opdracht: Als controller bij het team financiën stel je jezelf beschikbaar als ondersteuning voor diverse collega’s en op diverse onderwerpen. In het takenpakket horen onder andere: Ondersteunen project, business en financial controllers bij voorkomende werkzaamheden; Meewerken aan de uitvoering en verbetering van de Planning & Control processen; Het oppakken van ad-hoc werkzaamheden binnen het Team Financiën.

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; 2) Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als financial controller of project controller; 3) Aantoonbare werkervaring als financial controller of project controller bij een publieke organisatie; 4) Aantoonbare werkervaring met Key2Finance en/of Cognos.

Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk woensdag 22-6-2022 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)