Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Senior Communicatieadviseur

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2022 Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36

Plaats/regio: Friesland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met ruim 45.000 inwoners.

Profiel van de opdracht: De medewerkers (9,4 fte) van team Kommunikaasje houden zich dagelijks bezig met het ondersteunen van het bestuur van twee gemeenten en de ambtelijke organisatie. Het team wordt aangestuurd door de teamleider Kommunikaasje. 1. Maakt communicatieplannen en -strategieën voor diverse projecten. 2. Voert communicatieplannen uit, samen met de collega’s van Team Kommunikaasje.

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) ervaring met projectcommunicatie en participatietrajecten bij gemeenten. Je bent analytisch, hebt een heldere visie op het communicatie vak, hebt een groot inlevingsvermogen, overtuigingskracht en toont initiatief. Daarnaast ben je flexibel en vertoon je zelfreflectie. De Friese taal beheers je op zijn minst passief; 2) Minimaal een HBO Communicatie opleiding afgerond; 3) Ervaring met projectcommunicatie en participatietrajecten bij gemeenten.

Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk woensdag 22-6-2022 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)