Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Coördinator team dienstverlening volwassenen

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2022 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur pw: 24

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met ruim 25.000 inwoners. De organisatie is onderverdeeld in vier domeinen: Mens en Samenleving, Fysieke Leefomgeving, Organisatie en Publiek en Bestuur.

Profiel van de opdracht: Als de coördinator volwassenen stel je het team samen, en zorgt je dat het team volwassenen ook echt een team wordt. Je werkt daarvoor samen met de reeds bestaande coördinator team jeugd en gezin en de kwartiermaker en je bouwt het team in overleg met de betrokken maatschappelijke partners. Het team jeugd en gezin wordt op dit moment opgebouwd, het team volwassenen moet volgen in de voetsporen daarvan. Je maakt daartoe een projectplan met prioritering. Je werkt met een vastgestelde werkgroep.

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar binnen een wijkteam of een sociaal kernteam; 2) Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende binnen het Sociaal Domein; 3) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met het aansturen van multidisciplinaire teams binnen een overheidsorganisatie; 4) Aantoonbare werkervaring met ICT en registratie systemen voor wijkteams en de inrichting daarvan.

Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk dinsdag 21-6-2022 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)