Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Businesscontroller Sociaal Domein

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 4 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 4 maanden Aantal uur pw: 24 - 3

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ruim 55.000 inwoners en ongeveer 470 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen.

Profiel van de opdracht: In de functie van business controller lever je een bijdrage aan de strategische ontwikkeling en strategische planning van het Sociaal Domein. Zo adviseer je zelfstandig het management en het bestuur, gebaseerd op een consistente belangenafweging op zowel het inhoudelijke als financiële vlak. Je hebt een stevige regisserende en adviserende rol in het ontwikkelen en innoveren van (financieel) control, beleid en risicomanagement voor het Sociaal Domein. Je stelt mede het financiële beleid op.

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal een afgeronde financiële HBO bachelor opleiding; 2) Aantoonbare werkervaring als Business Controller bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar; 3) Een afgeronde opleiding Register Controller; 4) Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als Business Controller in de afgelopen 3 jaar; 5) Aantoonbare werkervaring met gemeentefinanciën en de BBV; 6) Aantoonbare werkervaring als Business Controller binnen het Sociaal Domein in de afgelopen 5 jaar.

Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk dinsdag 21-6-2022 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)