Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Financial Controller

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 36 uur per week.

Plaats/regio: Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Voor een grote vervoersorganisatie zijn wij op zoek naar een Financial Controller

Profiel van de opdracht: De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden binnen deze vacature zijn de volgende: Coƶrdineren, aansturen en bewaken van de Planning & Controlcyclus; Verrichten van financiƫle analyses van reguliere en projectmatige activiteiten; Signaleren van trends, afwijkingen, kansen en risico's; Ondersteunen van de business controller in het beheer van de concessie; Te allen tijde toelichting kunnen geven op de cijfers binnen jouw aandachtsgebied;

Profiel van de manager: Aantoonbare relevante werkervaring (in vaste en/of interim rollen); Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau (bedrijfskundig en financieel economisch); Analytisch en communicatief sterk; Beschikking hebben over uitstekende communicatieve vaardigheden; 'Finance for non financial' is voor jou bekend; Kennis en ervaring met SAP is een pre.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)