Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Manager Economie en Samenleving

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 10 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week:

Plaats/regio: regio Flevoland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een provinciale organisatie met ruim 450 medewerkers op diverse beleidsterreinen.

Profiel van de opdracht: De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn in grote lijnen het volgende: Jij bent in het managementteam verantwoordelijk voor de teams economie en samenleving. Deze teams bestaan uit circa 20 vakspecialisten, die het bestuur van de provincie adviseren. Je bent een coachend leidinggevende, die de professionele medewerkers in hun kracht zet. Je geeft gezamenlijk met de andere MT leden sturing aan het dagelijkse reilen en zeilen van de afdeling en draagt bij aan de ontwikkeling van de afdeling

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Een afgeronde opleiding op minimaal WO bachelor niveau; 2) Aantoonbare werkervaring als manager binnen een (semi-)publieke organisatie; 3) Aantoonbare netwerk en kennis in de Flevolandse context; 4) Aantoonbare werkervaring als manager of projectleider op het gebied van Economie en Samenleving meer dan 5 jaar; 5) Aantoonbare werkervaring in een leidinggevende positie in de afgelopen 5 jaar.

Opmerkingen: Voldoe je aan de functie-eisen en heb je interesse? Reageer dan uiterlijk woensdag 26-1-2022 16.00 uur?

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)