Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een ICT kenniscentrum voor de zorg in de regio Den Haag zijn wij met spoed op zoek naar een Interim Bestuurssecretaris.

Verwachte opdrachtduur: Het betreft een opdracht voor 32 uur per week tot naar verwachting 1 september 2022.

Plaats/regio: Omgeving Den Haag

Profiel van het bedrijf: Landelijke, onafhankelijke kennisorganisatie

Profiel van de opdracht: Als Interim Bestuurssecretaris ga je kwartiermaken en geef je invulling aan deze nieuwe functie bij onze opdrachtgever, een snelgroeiende maatschappelijke organisatie. Je zorgt ervoor dat de bestaande en ingerichte processen nog verder kunnen worden aangescherpt, verstevigd, ingebed en geborgd. Je hebt een belangrijke richtinggevende, coördinerende en controlerende rol bij de realisatie van (beleids)stukken, rapportages en verantwoording.

Profiel van de manager: Je hebt ruime ervaring als interim bestuurssecretaris in een politiek bestuurlijke omgeving. Je hebt ervaring als kwartiermaker en met het inhoud en vorm geven aan deze nieuwe functie. Je kan uitstekend communiceren op strategisch, tactisch én operationeel niveau. Je hebt ervaring met het geven van advies en beschikt over 'countervailing power'. Je bent een strategisch denker met een hands-on mentaliteit. Je overziet heel goed processen en kan goed organiseren. Je hebt een WO werk- en denkniveau

Opmerkingen: Het uurtarief van de interim manager is maximaal € 100,- per uur (incl. reiskosten woon-werk, excl. BTW). Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word), zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 23 januari 2022 tegemoet. Gesprekken bij Aardoom & de Jong vinden plaats t/m 25 januari 2022. Start van de opdracht zo spoedig mogelijk. Een referentiecheck en VOG-screening kunnen deel uit maken van deze procedure.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)