Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Programmamanager Regionale Inkoop Sociaal Domein

Verwachte opdrachtduur: Start: 15-2-2022 Eind: 14-2-2023 Optie tot verlenging: 1 x 12 maanden Aantal uur per week: 24

Plaats/regio: Gelderland Betuwe

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever zijn de samenwerkende gemeenten in de Betuwe die hun zorginkoop gezamenlijk opnieuw willen gaan organiseren.

Profiel van de opdracht: De werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn in grote lijnen het volgende: 1. De ambtelijke en bestuurlijke samenwerking tussen de gemeenten versterken. 2. Een robuuste en efficiënte organisatiestructuur opzetten en of inbedden ten behoeve de zorginkoop van de samenwerkende gemeenten; 3. Door ontwikkelmethode inkoop vormgeven; 4. De samenwerkingsovereenkomst met de zes samenwerkende gemeenten ten behoeve van de nieuwe zorginkoop vormgeven.

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal 5 jaar ervaring als programmamanager in het sociaal domein in soortgelijke organisaties; 2) Minimaal 5 jaar ervaring als netwerker en goed kunnen schakelen tussen diverse partijen en organisaties. Je begrijpt de belangen van opdrachtgevers en legt verbindingen; 3) Inhoudelijke kennis van en ervaring met zorg inkoop Jeugd en Wmo en het Sociaal Domein, en daarin volledige trajecten en/of programma’s naar tevredenheid afgerond in de afgelopen 3 jaar.

Opmerkingen: Voldoe je aan de functie-eisen en heb je interesse? Reageer dan en je ontvangt de link naar de volledige aanvraag. Reageer uiterlijk vrijdag 21-1-2022 16.00 uur?

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)