Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim HR adviseur

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2022 Eind: 1-5-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36

Plaats/regio: regio Friesland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met ruim 50.000 inwoners.

Profiel van de opdracht: Eerste aanspreekpunt vanuit P&O voor directie en teammanagers ten aanzien van overwegend tactische en soms strategische personele vraagstukken van de teams. Adviseert de directie en teammanagers gevraagd en ongevraagd over onderwerpen vanuit de business, centrale P&O-thema's en over de ontwikkeling van de organisatie op P&O-gebied. Geeft advies aan leidinggevenden en collega’s over de toepassing van P&O instrumenten, diensten en processen. Draagt zorg voor aansluiting tussen uitvoering en beleid

Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal 3 jaar aantoonbare actuele en relevante werkervaring als allround HR adviseur; 2) Minimaal een afgeronde HBO opleiding, zoals bijvoorbeeld HRM of bedrijfskunde; 3) Brede kennis van het HR-vakgebied. Je kent de ontwikkelingen, signaleert trends en anticipeert in de vorm van ideeën, voorstellen en initiatieven; 4) Ruime ervaring als HR-adviseur met cultuur en verandertrajecten; 5) Gevoel voor politiek krachtenveld.

Opmerkingen: Voldoe je aan de functie-eisen en heb je interesse? Reageer dan en je ontvangt de link naar de volledige aanvraag. Reageer uiterlijk vrijdag 21-1-2022 16.00 uur?

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)