Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze relatie in Hoofddorp zijn we per direct op zoek naar een ervaren Interim Controller

Verwachte opdrachtduur: 32-40 uur per week voor de duur van ongeveer 4 maanden.

Plaats/regio: Hoofddorp

Profiel van het bedrijf: relatie in Hoofddorp

Profiel van de opdracht: Uitvoering, bewaking en het voortdurend door ontwikkelen van de planning- en controlcyclus en het financieel beleid van de organisatie. Het opstellen en analyseren van ad hoc en periodieke financiƫle en business rapportages voor zowel intern als extern gebruik; Businesspartner voor het Management Team van de Business Unit Members & Markets; Beoordelen van business cases; Ondersteuning bij contractonderhandeling en het oplossen van disputen;

Profiel van de manager: Bij voorkeur een WO-opleiding richting (bedrijfs)economie/control; Zowel financial als business control eigenschappen; Procesdenker; Goede beheersing Excel en BI tooling; Ervaring met (internationale) belasting vraagstukken; Ervaring met implementatie nieuwe IT omgeving; Resultaatgericht en sterk in het signaleren, analyseren en oplossen van problemen; Goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Opmerkingen: Het beheren, bewaken en verbeteren van de AO/IB in (IT-) systemen en procedures en het geven van gevraagd en ongevraagd advies omtrent (efficiency) verbeteringen hierin; Het ondersteunen en adviseren van het management en de business met betrekking tot de analyse van de ontwikkeling van omzetten, kosten en budgetbewaking alsmede ten aanzien van de opstelling van kritische performance indicatoren en prognoses; Voor deze rol geldt een marktconform uurtarief. De opdracht is hybride uit te voeren.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)