Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: interim Senior Beleidsadviseur HR

Verwachte opdrachtduur: Start: 1 Februari 2022, 36 uur per week Einddatum: 30 Juni 2022, met optie tot verlenging

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Als Senior Beleidsadviseur lever jij vanuit jouw expertrol specialistische (tactisch-strategische) adviezen op een breed scala aan HR-onderwerpen.

Profiel van de opdracht: Hierbij gaat het om het doorvertalen van rijks- en departementale kaders, maar ook om het verder inrichten, ontwikkelen en implementeren van HR processen en het leveren van een bijdrage aan (strategische) planvorming. Daarnaast gaat het in de functie om vertegenwoordiging in (inter)departementale gremia op het terrein van HR en kan de directie-overstijgende coördinatie van adviesprocessen in jouw handen liggen. Tenslotte ben je inhoudelijk sparringpartner voor de manager van HR&OO en de 1e lijns

Profiel van de manager: • WO-opleiding, bij voorkeur in HRM, personeelswetenschappen, bestuurskunde of organisatiepsychologie. • Tenminste 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie/rol binnen een grote overheids- of uitvoeringsorganisatie. • Je hebt aantoonbaar ervaring met het omgaan met krachtenvelden en/of het inspelen op ontwikkelingen, belangen en/of gevoeligheden binnen het HR domein. • Goed kunnen schrijven van onder meer adviezen en beleidsvoorstellen.

Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)