Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Adviseur HRM

Verwachte opdrachtduur: Start: 7-2-2022 Eind: 30-4-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28 - 32 (4 dgn)

Plaats/regio: regio Gelderland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente

Profiel van de opdracht: Je bent een stevige sparringpartner en klankbord voor het management en geeft gevraagd en ongevraagd HR-advies; Vanuit een adviserende en faciliterende rol begeleid je afdelingen en teams in het transitieproces van de organisatie; Je hebt een begeleidende, reflecterende en coachende rol bij de inzet van HR-instrumenten en het oplossen van individuele cases; Je vertaalt strategische HR-vraagstukken naar passende interventies; Je levert in samenwerking met je collega’s zichtbaar een bijdrage aan

Profiel van de manager: de gewenste organisatieontwikkeling en een eigentijds HR-beleid. Functie-eisen 1) Minimaal 5 jaar werkervaring als generalistisch adviseur HRM met ervaring in veranderprocessen; 2) Afgerond HBO-/WO-opleiding op het gebied van HRM of Bedrijfskunde; 3) Minimaal 1 jaar ervaring bij een non-profit-/overheidsorganisatie; 4) Ervaring in HR Analytics is een pré (formatie/bezetting, management rapportages).

Opmerkingen: Voldoe je aan de functie-eisen en heb je interesse? Reageer dan uiterlijk maandag 24-1-2022 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)