Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, ervaren interim Contractmanager UAV-GC

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week.

Plaats/regio: thuis / midden land

Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is actief in de energie branche. het ontwerpen, bouwen en onderhouden van kabels, leidingen en stations is kern activiteit. Uit te voeren werken worden uitgevoerd door aannemerij.

Profiel van de opdracht: Opstellen, managen en beheersen van een aantal grote UAV-GC contracten en aanbestedingen ( vanuit een regie rol) richting de aannemerij (10mln+) opstellen procedurele afspraken, contract en aanbesteding documenten. onderhandeling van contract afwijkingen, uitvoering van tussentijdse audits en evaluaties op het contract. opstellen van rapportages voor de directie. stakeholdermanagement.

Profiel van de manager: zelfstartende conceptueel sterke interim contactmanager (HBO/WO opl.) met relevante ervaring met het opstellen en managen van functioneel specificeren, systeemgerichte contractbeheersing en UAV-GC contracten vanuit technisch-juridisch perspectief. Ervaring met de uitvoerende aannemerij vanuit een regie rol is een pre. Beschikt over uitstekende onderhandelingsvaardigheden, snapt het politieke spel en de cultuurverschillen tussen de partijen. Zakelijke en mensgerichte stijl. Resultaatgericht.

Opmerkingen: Langere interim opdracht waarbij je als contractmanager ( met technisch-juridische achtergrond) meerdere grote, complexe infraprojecten aanstuurt vanuit een regie rol richting aannemerij (binnen IPM team). Inzet van 2 tot 3 dagen per week ( vanuit huis) is mogelijk in deze opdracht. Opdracht kan worden uitgebreid naar 5 dagen per week. Infaseren zo spoedig als mogelijk en in goed overleg. Svp altijd een actueel Nederlandstalig cv meesturen in WORD versie inclusief scherpe tariefindicatie.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)