Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Per direct gezocht, Interim Technisch Projectmanager met ervaring in crisismanagement voor 32 uur/week in de Regio van Midden Nederland

Verwachte opdrachtduur: .3-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.

Plaats/regio: Midden Nederland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een producent binnen de maakindustrie met 100+ medewerkers,hun opdrachtgevers opereren Global.

Profiel van de opdracht: In deze opdracht vervang je op de zeer korte termijn een Projectmanager waardoor je meerdere reeds operationele projecten onder je hoede krijgt. Hierin stuur je projectleiders en project engineers aan. Je hebt een sleutelpositie in de communicatie met de ( internationale) toeleveranciers en de multidisciplinaire onderaannemers. De kwaliteit, de financiƫn, de planning en de organisatie van diverse projecten vallen onder jouw verantwoording.

Profiel van de manager: Je bent een zeer ervaren projectmanager die zich prima staande houd in een dynamische omgeving waarbij je op een "rijdende trein" springt. Je bent een senior met minimaal een HBO+ WTB achtergrond en ruime ervaring op het gebied het aansturen van multidisciplinaire teams en projecten. Een beetje crisis maakt op jou geen indruk. Helicopterview, ruimte en rustgevend, oog voor detail. Confronterend en controlerend waar nodig en deadlines zijn heilig. Communicatief, organisatorisch zeer sterk

Opmerkingen: Je komt in een dynamische omgeving waarbij je teamgenoten relatief jong zijn en op HBO niveau opereren. Zij leunen dan ook op jou ervaring en hebben behoefte aan een directe aansturing. Graag ontvang ik profiel met motivatie wat jou de geschikte kandidaat maakt in dit proces. De deadline om te reageren is donderdag 20 janauri a.s. zodat we op de 21e een aantal kandidaten kunnen spreken al dan niet via Teams. Strarten is dan zsm nadien.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)