Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Afdelingshoofd Sociaal Domein

Verwachte opdrachtduur: 32-36 uur vanaf half maart, voor minimaal 1 jaar. Opbouw in uren is bespreekbaar.

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Middelgrote gemeente in ontwikkeling.

Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan een afdeling van ongeveer 80 medewerkers verdeeld over verschillende teams. De afdeling is een afdeling die de afgelopen jaren op een hele leuk manier vorm heeft gekregen. Er werken veel mensen met een gedreven houding en oprecht plezier in en passie voor hun werk. De meeste teams lopen prettig en soepel. Je stuurt de teamleiders aan maar bent ook toegankelijk voor de overige medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling.

Profiel van de manager: Momenteel staat de afdeling op het punt de bestaande organisatiestructuur van de afdeling te herzien. Jij zult hierin een voortrekkersrol spelen. Samen met een aantal collega’s (waaronder de directeur) denk je mee over de exacte nieuwe structuur. Je betrokkenheid bij de organisatie is tm de implementatie van de nieuwe structuur en het inbedden hiervan. Kortom een project met zowel de leidinggevende taken als de uitdaging ogv de organisatie advisering.

Opmerkingen: Wij zijn op zoek naar een interimmer met ruime en stevige leidinggevende ervaring bij gemeenten. Je hebt ervaring binnen het sociale domein. Daarnaast ben je ook sterk in veranderings- en optimalisatie processen van afdelingen. Om een goede aansluiting te vinden met de teamleiders en directie heb je ook een sterke no-nonsense instelling en ben je resultaatgericht. Humor wordt ook gewaardeerd. Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)