Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim manager die traject Taskforce trekt. Focus is gebiedsontwikkeling (betaalbare woningen) in gemeente midden van het land. Dit ism drie woningcorporaties.

Verwachte opdrachtduur: Minimaal zes maanden voor vier dagen per week.

Plaats/regio: Midden Nederland

Profiel van het bedrijf: Gemeente met circa 90.000 inwoners; innovatief, mediagericht, en ondernemend.

Profiel van de opdracht: De Trekker is van en voor de gezamenlijke partijen in de Taskforce en is administratief aangehaakt bij de gemeente. Hij/zij wordt in staat gesteld om zowel bij de gemeente als op de kantoren van de corporaties te werken. De trekker van de Taskforce krijgt de opdracht om de tot nu toe bereikte resultaten uit te bouwen, nieuwe acties op te pakken, passend bij de opdracht, zoals sturing op de programma’s op marktposities en interventies op stagnaties.

Profiel van de manager: Creatief en in staat om de organisaties te helpen buiten de gebaande paden om de gewenste resultaten neer te zetten; gangmaker bij de samenwerking en zo nodig bij afzonderlijke deelnemers. Als intermediair kunnen optreden tussen partijen en tegengestelde belangen; verbinder, oplossingsgericht. Goede kennis van Ruimtelijke Ordening en van project- en gebiedsontwikkeling en woningbouwprogrammering daarbinnen. Bestuurlijk sensitief; goed de weg kunnen vinden in een (ambtelijke) organisatie.

Opmerkingen: Marktconform uurtarief. Zien graag cv en motivatie tegemoet voor donderdag d.d. 27 januari a.s.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)