Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim HR Adviseur gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-2-2022, einddatum 1-5-2022, optie tot verlenging, 32-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Heerenveen

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, sterk in verandering. Vanwege uitval van een collega zoekt men een ervaren interimmer die voor (in ieder geval) de komende drie maanden de organisatie gaat ondersteunen.

Profiel van de opdracht: Eerste aanspreekpunt voor directie en teammanagers t.a.v. tactische en strategische personele vraagstukken. Adviseert de directie en teammanagers gevraagd en ongevraagd over onderwerpen vanuit de business, centrale HR-thema's en over de ontwikkeling van de organisatie op HR-gebied. Geeft advies aan leidinggevenden en collega’s over de toepassing van P&O instrumenten, diensten en processen. Draagt zorg voor aansluiting tussen uitvoering en beleid. Deelt pro actief kennis met collega’s.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding HRM of Bedrijfskunde. Minimaal 3 jaar actuele en relevante werkervaring als allround HR adviseur. Gemeentelijke ervaring is niet nodig, gevoel voor een politiek krachtenveld wel. Brede kennis van het HR-vakgebied. Ruime ervaring als HR-adviseur met cultuur en verandertrajecten.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (excl. BTW en incl. alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 20 januari 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)