Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim specialist MSZ Controles / Zelfonderzoek

Verwachte opdrachtduur: 4 tot 6 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week.

Plaats/regio: Midden vh land

Profiel van het bedrijf: Diverse Ziekenhuizen

Profiel van de opdracht: Als specialist Ziekenhuis (MSZ) werk je aan uitrollen van het zelfonderzoek middels een IT signaleringsysteem. Het gaat hierin om : tijdige, volledige en correct registratie. Je kent ziekenhuis financiering, doorgrondt de vraagstelling om de mogelijkheden hun behoeften te begrijpen en vertaalt dit naar oplossingen. Je verdiept je in relevante ontwikkelingen in de zorg en IT en vertaalt deze naar de producten en diensten.

Profiel van de manager: Je hebt een afgeronde wo-opleiding. Je bent bekend met DBC en Zelfonderzoek systematiek Je hebt ervaring als adviseur, project- of programmamanager op het gebied van informatievoorziening in de zorg. Je hebt een sterk analytisch vermogen en een goed gevoel voor cijfers. Je hebt ervaring op het gebied van proces- en verandermanagement. Je hebt een klantgerichte instelling en bent in staat klantissues en -behoeften te (h)erkennen

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)