Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Online Marketeer - B2C

Verwachte opdrachtduur: 2-3 maanden

Plaats/regio: Utrecht/REMOTE

Profiel van het bedrijf: Onze klant, is een toonaangevend online consumenten platform.

Profiel van de opdracht: Het bedenken van marketingcampagnes op ons platform./Het bouwen van campagnes op diverse (online) marketing kanalen, waaronder Marketplaces, Social Advertising, SEA en Display Advertising./Het monitoren, bijsturen en optimaliseren van je campagnes./Het optimaliseren van de diverse marketingkanalen./Verbeteringen aandragen om het aanbod te optimaliseren voor maximale opbrengsten./Het optimaliseren van de always-on campagnes, dit zijn campagnes die gedraaid worden op o.a.

Profiel van de manager: Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van (online) marketing/communicatie/Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in een (online) marketing functie, bureau-ervaring is een pré/Je hebt kennis van en ervaring met SEA, SEO, Social Ads, Display Ads en Analytics/Je hebt een sterk analytisch vermogen en kunt campagnes data gedreven optimaliseren en bijsturen/Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift (Nederlands/Engels).

Opmerkingen: Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een snel groeiende en innovatieve organisatie. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)