Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Adviseur Projectbeheersing

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 7-2-2022, einddatum 31-8-2022, optie tot verlenging, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een adviseur projectbeheersing die onderdeel uitmaakt van één van de projectteams binnen de organisatie.

Profiel van de opdracht: Jij adviseert de manager projectbeheersing over de opzet, kwaliteit en werking van de managementsystemen en beheersingsdocumenten. Daarnaast lever jij deelproducten zoals een planning, raming, risicoregister en beheerregisters. Nieuwe manieren vinden om kosten te verminderen, processen te verbeteren en productiviteit te verhogen is ook één van jouw uitdagingen. Het beheersingsteam draagt zorg voor een duidelijke coördinatie op het gebied van tijd, geld, kwaliteit, capaciteit, en risico's.

Profiel van de manager: Minimaal HBO werk- en denkniveau op basis van relevante opleiding en/of werkervaring. Prince 2 Foundation. Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring. Bekend met SSK-ramingen, Risman-methode en met kredietbewaking en inkooporderadministratie (bij voorkeur Proquro). Ervaring met de P&C cyclus van een waterschap. Financiële kennis in projecten zoals analyseren, controleren en prognosticeren in BuRap en Begroting.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (excl. BTW en incl. alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 20 januari 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)