Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Per direct: interim Financieel adviseur gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 24-1-2022, einddatum 30-4-2022, optie tot verlenging mogelijk, 16 uur per week

Plaats/regio: Regio Roterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een financieel adviseur die per direct kan ondersteunen bij diverse financiële werkzaamheden in het sociaal domein.

Profiel van de opdracht: Ondersteuning bij het jaarrekeningwerk 2021 met focus op Jeugd en Onderwijs. Administratieve taken op gebied van onderwijshuisvesting (OZB-berekeningen, verdeling van klokuren, verplichtingen etc.). (Toekomstbestendig) Overzicht brengen in actuele stand en ontwikkelingen reserve sociaal domein alsmede budgetten en uitgaven jeugdhulp. Ondersteunen bij SISA verantwoording OAB en overige verantwoordingen in sociaal domein. Vertalen begrotingen van uitvoeringsorganisaties naar de gemeentebegroting.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Ervaring met de genoemde werkzaamheden. Kennis van financiële geldstromen in het sociaal domein. Ervaring met Key2Financien, Cognos, Smartweb, Corsa. Bekend met voorschriften van het BBV. Analytisch ingesteld en in staat om processen te verbeteren.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (excl. BTW en incl. alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 16 januari 2022.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)