Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zoeken per direct een ervaren interim Senior Kwaliteitsadviseur voor een VVT organisatie in Zuid-Holland.

Verwachte opdrachtduur: Aanvang per direct. Vermoedelijk 32-36 uur per week voor langere tijd (> 6 maanden)

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is een grote organisatie in de VVT met verschillende intramurale locaties en diverse thuiszorgteam.

Profiel van de opdracht: Wij zoeken wij per direct een ervaren interim senior kwaliteitsadviseur. Hij of zij is eindverantwoordelijk voor kwaliteit, aansturing, kwaliteit- en wijkverpleegkundigen. Balans in aanvang tussen 'op de winkel passen' en oppakken nieuwe projecten. Op later moment begeleiden en coachen van collega. Onderdeel van MT.

Profiel van de manager: Goed bekend met, en uitgebreide ervaring met, kwaliteit binnen de (intramurale en extramurale). generalist die makkelijk schakelt tussen operatie en strategie. Sterke coachende en communicatieve vaardigheden. Adviseur en sparringpartner voor MT en directie.

Opmerkingen: Graag zien we een indicatie van het gewenste tarief, beschikbaarheid (eventuele vakanties), cv en korte motivatie tegemoet.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)