Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze opdrachtgever in Utrecht, een wereldwijde organisatie gespecialiseerd in gezondsheidszorg, zijn wij op zoek naar een fulltime Interim Group Controller.

Verwachte opdrachtduur: fulltime, initieel 4 maanden

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: een wereldwijde organisatie gespecialiseerd in gezondsheidszorg

Profiel van de opdracht: In deze rol fungeer je als een “safe pair of hands” voor de CFO, met name op het gebied van (het stroomlijnen van) de vele rapportages vanuit de drie dochterondernemingen en de holding in Nederland naar het moederbedrijf in Zwitserland. De organisatie heeft een Buy and Build strategie en op dit moment zijn er 3 verschillende entiteiten in Nederland (Enschede, Utrecht en Velp). Daarnaast worden er vanuit de groep met enige regelmaat projecten gelanceerd (bijv. nieuw ERP systeem, working capital).

Profiel van de manager: Over jou WO werk- en denkniveau Goede kennis van IFRS Goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift Rol kan grotendeels vanuit huis worden vervuld. Er wordt wel van je verwacht dat je bereidt bent om incidenteel te reizen naar de verschillende entiteiten in NL

Opmerkingen: Voor deze rol geldt een inkooptarief van €95,- tot €100,-.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)