Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectleider Gemeente

Verwachte opdrachtduur: 20-24 uur pw minimaal 6 maanden

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Zeer proactieve gemeente met een innovatief en vooruitstrevend ruimtelijk- en ontwikkelingsbeleid. Dit heeft ertoe geleid dat er momenteel een groot aantal projecten gaande is welke bijzonder divers van aard zijn. De gemeente is goed in control.

Profiel van de opdracht: Het team Projecten is een goed functionerend team zonder pijnpunten. De projecten van het team zijn bijzonder divers, woningbouw, bedrijventerreinen, winkelcentra, wijzigende verkeersstructuren en bijzondere objecten. Als projectleider zul je de meeste soorten voor je rekening nemen. Er zijn een tweetal zeer bijzonder projecten die overgenomen zullen worden (gedetailleerde informatie is aanwezig).

Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een zeer ervaren interimmer met meerjarige gemeentelijke ervaring. Je bent gepokt en gemazeld en weet goed je weg te vinden in gevoelige projecten. Je bent een stevige gesprekspartner voor de marktpartijen en interne en weet belangen goed te wegen.Je houdt van diversiteit in je werkzaamheden. Bij voorkeur ben je no-nonsense ingesteld.

Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)