Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim Senior Contract Manager Sociaal Domein.

Verwachte opdrachtduur: 7 maanden, gemiddeld 30 - 36 uur per week.

Plaats/regio: Zuid Limburg

Profiel van het bedrijf: Gemeente in Zuid Limburg

Profiel van de opdracht: Taken o.a. : - Doorontwikkelen contractmanagement voor zowel jeugdhulp en Wmo Beschermd Wonen en Begeleiding. - Begeleiden van contractmanagers met het opstellen van een contractmanagementplan. - Accounthouder van de strategische zorgaanbieders. - Het voeren van kwartaalgesprekken met de strategische zorgaanbieders die hem/haar worden toebedeeld; - Analyseren van data welke door aanbieders wordt aangeleverd. - Beoordelen of arrangementstarieven in overeenstemming zijn met de geleverde zorg.

Profiel van de manager: Minimaal een volledig afgeronde hbo-opleiding Miinimaal drie (3) jaar aantoonbare werkervaring als (senior) contractmanager in het werkveld van het sociaal domein. - Min. 7 jaar aantoonbare werkervaring binnen het Sociaal Domein van een gemeente op het niveau van senior adviseur Sociaal Domein met aandachtsgebied Jeugd en/of WMO - Vakinhoudelijke kennis hebben op het gebied van zorginkoop en de uitvoeringsvarianten; - Kennis en het toepassen van de Europese aanbestedingswetgeving is een pré.

Opmerkingen: Beoogde startdatum is 1 juni a.s.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)