Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim DevOps Engineer: Sleutelen aan state-of-the-art technologie is voor jou dagelijkse kost!

Verwachte opdrachtduur: Einddatum 1 maart 2022, 32 -40 uur per week. Tarief Max 80 Euro all-in.

Plaats/regio: Noord Nederland

Profiel van het bedrijf: Met ruim 900 professionals werken we aan het beste digitale platform, waarop straks miljoenen gebruikers inzicht krijgen. We experimenteren met artificial intelligence, chatbots en data analytics.

Profiel van de opdracht: Jij krijgt energie van het analyseren en ontwerpen van nieuwe processen en systemen. Je maakt ontwerpen waar testers en programmeurs mee uit de voeten kunnen. En bedenkt processen die voor de gebruikers zo vanzelfsprekend mogelijk zijn. Kun jij hoofd- van bijzaken onderscheiden en je bouwt graag mee aan het nieuwe digitale platform.

Profiel van de manager: Je wordt blij van het ontwerpen van nieuwe processen en diensten. Je houdt van afwisseling en kunt goed omgaan met veranderende perspectieven. Sociaal als je bent, stel je veel vragen en werk je graag samen – of het nu met je collega’s in het scrumteam is of met gebruikers en leveranciers. Je kunt goed analyseren, verbanden leggen en ziet zowel de grote lijnen als de details. Je bent je bewust van de geldende tijdslijnen binnen het project.

Opmerkingen: Je komt te werken in een multidisciplinair DevOps-team. Dit team bestaat uit onder meer ontwikkelaars, testers en processpecialisten. Je hebt de nieuwste technologieën tot je beschikking zodat je in sprints van 2 weken telkens veel voor elkaar krijgt. Je maakt deel uit van de afdeling ICT Ontwikkeling, waarbij je profiteert van de kennis van zo’n 15 enthousiaste Functioneel Ontwerpers.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)