Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim project en procesmanager analyse uitvoering infra werkzaamheden aannemerij

Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 2 dagen per week.

Plaats/regio: midden van het land

Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een netbeheerder actief in de energie branche, in nauwe samenwerking met de aannemerij (kabels en leidingen).

Profiel van de opdracht: onderzoek middels research en de afname van een serie van persoonlijke interviews bij meerdere (onder) aannemers de verwachtingen, mogelijkheden en onmogelijkheden ten aanzien van de maakbaarheid van werkpakketten bij verschillende scenario’s in de tijd. Aan de hand van deze scenario’s adviseer je over de te plegen interventies en te beleggen verantwoordelijkheden in de samenwerkingsketen van netbeheerders en aannemers. opstellen PVA en advies rapport.

Profiel van de manager: HBO/ WO opleiding met technisch-bedrijfskundige achtergrond. Ruime werkervaring binnen de netbeheerder- en aannemerswereld én spreekt ook de taal van de aannemerij. Je bent analytisch, procesmatig sterk en in staat objectief en verbindend tussen én boven de partijen te staan. Als projectmanager en processpecialist beschik je over uitstekende interview en consultancy skills in woord en geschrift. een goede pen is dus van belang. stevig, analytisch en (keten) proces gericht.

Opmerkingen: werkervaring binnen netbeheerders en aannemerij op tactisch en strategisch niveau. Voldoende inhoudelijke kennis van ondergrondse en bovengrondse infra technieken en -netwerken voor energie, water en kabels en leidingen. svp alttijd een actueel NL cv in WORD meesturen inclusief een scherpe tariefindicatie. start binnen 2 tot 3 weken.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)