Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim projectmanager voor de opstart van de productie van een nieuw product.

Verwachte opdrachtduur: 6 tot 9 maanden, gemiddeld 16 uur per week.

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een internatinaal handeslhuis met een mooie portfolio aan consumentenproducten. Momenteel willen ze een nieuw product laten produceren door een partij in Polen. Om dit proces goed te managen is een interim vacature gesteld voor een e

Profiel van de opdracht: De volgende zaken komen aan bod binnen deze interim opdracht: - Opvragen van proef samples bij fabrikanten; - Afstemmen met concept & design partij; - Opstellen programma van eisen (kwaliteit, levertijd, etc); - Het komen tot een selectie van een fabrikant; - Projectplanning en milestones bijhouden; - Communicatie met alle stakeholders.

Profiel van de manager: De belangrijkste functie-eisen voor deze interim vacature zijn: - Aantoonbare kennis en ervaring met vergelijkbare processen (opstarten productie bij een externe partij); - Ervaren projectmanager; - Ervaring met de productie van consumentenprodukten is een pré; - Ervaring met producenten in Polen is een pré; Beschkbaarheid op maandag, woensdag en vrijdag.

Opmerkingen: Het betreft een interim opodracht voor gemiddeld 16 uur per week met een looptijd van 6 tot 9 maanden. Gezien de corona maatregelen zal veel vanuit huis worden gewerkt.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)