Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectmanager sportlocaties gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m, einddatum 31-3-2021, optie tot verlenging, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de uitbreiding en inpassing in een aantal gebiedsontwikkelingen en omgevingsvisie van een drietal sportlocaties zoekt men een stevige projectmanager.

Profiel van de opdracht: Voor elk gebied moet een onderzoek worden gestart naar de inpassingsmogelijkheden van extra sportvelden. Het zijn drie aparte projecten vanuit de bredere opgave om voldoende sportveldcapaciteit te realiseren. Aansturen van de interne organisatie (gemeente) t.b.v. het uitvoeren van bovenstaande onderzoeken. Zorgdragen voor input van bouwstenen voor de Voorjaarsnota m.b.t. de drie onderzoeken. Betrekken betreffende bestuurders. Nauwe afstemming met opdrachtgever over de voortgang.

Profiel van de manager: Afgeronde HBO/WO opleiding. Minimaal 10 jaar werkervaring in het vakgebied van gebiedsontwikkelingen. Recente opdrachten in het vakgebied van inpassing van maatschappelijke voorzieningen in relatie tot gebiedsontwikkelingen bij de overheid. Kennis/ervaring op het gebied van stakeholdermanagement, participatie en inpassing van sportvoorzieningen in een verdichtende stedelijke omgeving.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 november 2020.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)