Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie zijn wij momenteel per direct op zoek naar een Freelance/Interim Financieel Adviseur.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Remote werken

Profiel van het bedrijf: Het betreft een overheidsorgaan.

Profiel van de opdracht: Binnen deze functie van Financieel Adviseur ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van verschillende rapportages, het helder uitwerken van nieuwe (financiƫle) processen en het verschaffen van adviezen m.b.t. diverse (financiƫle) kwesties. Je fungeert tevens als sparringpartner en adviseur voor management, bestuur en directie.

Profiel van de manager: - In bezit van afgeronde relevante bedrijfseconomische Hbo-opleiding; - Relevante en recente ervaring binnen het gemeentelijk domein is een harde eis; - Je beschikt over een sterk ontwikkeld gevoel voor politiek/bestuur; - Gedegen softwarekennis; - Communicatief- en sociaalvaardig.

Opmerkingen: - Op korte termijn starten van project; - Project van minimaal 6 maanden; - Fulltime invulling; - Kans op verlengen van project; - Remote werken; - Mooie aanvulling op je cv.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)