Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Senior medewerker Financiële administratie voor onze organisatie.

Verwachte opdrachtduur: 4 dagen/32 uur per week; 3 maanden met optie voor verlengingen.

Plaats/regio: Midden Nederland

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een integrale GGZ Zorgaanbieder (Zvw; Wlz en Wmo). Omzet € 45 mlj. Rond 800 medewerkers/460 fte's.

Profiel van de opdracht: Kandidaat moet staan voor de kwaliteit van de gehele fin. adm., welke is gekoppeld met vele systemen/applicaties. Concreet: (niet limitatief): administratieve werkzaamheden: (beheer balansrekeningen; liquiditeiten en MVA; Facturatie van diverse zorgsoorten; en overig (verhuur; belastingen; aansluiting met SA-subadm en opstellen procedures/instructies voor de afdeling FA). Aansturing en coördinatie vindt plaats door leidinggevende. Ondersteuning door adm medewerkers. In totaal 5,5 fte op FA.

Profiel van de manager: Kennis van de GGZ-sector; Exact; BO4 (Raet) en EPD (mijn Qurant) is noodzakelijk dan wel een pré. Gestructureerd, modelmatig en met kennis van de materie en met overview, kunnen werken is uiteraard gewenst. Zelfstandig op afstand thuis kunnen opstarten en werken is in deze coronaperiode een standaard vereiste.

Opmerkingen: In een keer een uiterst scherp en concurrerend all-in tarief offreren. Start per omgaande.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)