Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Coördinator Sport & Gezondheid

Verwachte opdrachtduur: Minimaal 1 jaar, 20-30 uur pw

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Ivm een ander project van een vaste medeweker is men momenteel op zoek naar een Coördinator Sport & Gezondheid. Je valt binnen een frisse en dynamische afdeling met een zeer innovatief en actief afdelingshoofd.

Profiel van de opdracht: Je hebt de (in)directe aansturing van een team van 8 beleidsmedewerkers. Je geeft hierbij mede vorm aan de transformatie binnen dit sociale domein en legt de nodige verbindingen. Je speelt een rol bij het bij elkaar brengen van sport en gezondheid en het fysieke domein. Je stuurt op kwaliteit. Je bent sparringpartner van het afdelingshoofd en daarnaast lever je de input in de P&C cyclus.

Profiel van de manager: Wij zoeken een interim manager met ruime gemeentelijke ervaring. Daarnaast heb je ervaring als coördinator en aantoonbare ervaring ogv sport, spelen en gezondheid. Om goed in het team te passen heb je een no-nonsense instelling, sta je stevig in je schoenen, ben je begaan met je vak en deins je niet terug voor een kritische discussie. Je houdt van een sterk veranderende omgeving en met name de rol die je hierin mag spelen.

Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)