Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een mooie relatie zijn wij momenteel per direct op zoek naar een beschikbare Freelance/Interim Senior Assistent Accountant (Audit).

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Enschede

Profiel van het bedrijf: Het betreft een adviesbureau.

Profiel van de opdracht: Als Freelance Senior Assistent Accountant (Audit) zal je werkzaam zijn op de controlepraktijk. Binnen je rol als Senior Assistent Accountant (Audit) zal je verantwoordelijk zijn voor het controleren van (complexe) jaarrekeningen van (internationale) MKB-klanten. Verder fungeer je als rechterhand van de directeur. Om goed in deze rol te passen beschik je over gedegen sociale- en communicatieve vaardigheden.

Profiel van de manager: - Afgeronde RA-opleiding (of vergevorderd in opleiding); - Minimaal 3 jaar aantoonbaar relevante werkervaring; - Ervaring met MKB-klanten is een must; - Gevorderd gebruiker van Excel; - Aantoonbaar ervaring met internationale klanten is een sterke pré; - Woonachtig in de regio van Enschede (max 40 minuten) is een must.

Opmerkingen: - Direct starten van project; - Morgen nog op gesprek; - Grote kans op verlengen van project; - Fulltime invulling van het project; - Vervullen van senior functie; - Informele werksfeer; - Remote werken mogelijk (buiten opstartfase); - Mooie aanvulling op je cv.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)