Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Technical Information Security Specialist voor een van de mooiste ZBO's in Nederland

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, 4 dagen per week

Plaats/regio: Den Haag

Profiel van het bedrijf: Zelfstandig Besturingsorgaan

Profiel van de opdracht: Als TISS werk je nauw samen met de Information Security Manager en de Coördinator Informatiebeveiliging (CISO). Je vervult ook een belangrijke rol bij het vertalen van tactische plannen en maatregelen naar de dagelijkse inrichting en uitvoering van informatiebeveiliging binnen de ICT-afdeling. Je houdt het overzicht op alle relevante veiligheidsdomeinen. Je moet de verbinding maken tussen de organisatie en de techniek. Je bent ook constant bezig met het verbeteren van de interne processen.

Profiel van de manager: - Ruime ervaring met IT en Security strategie -De Microsoft Cloud heeft voor jou geen geheimen en je kent de producten en diensten die zij levert door en door. - Ervaring met het uitvoeren van security assessments en audits. Je weet welke wetten, regels en standaarden er gelden en er op de organisatie van toepassing zijn. - Certificering op het gebied van ITSM (CISSP, CISM, CCSP, GISCP) - ervaring met ISO27001, BIO, NIHO - ervaring in (samen)werken met Rijksinstanties

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)