Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Financieel Expert in omgeving van Rotterdam

Verwachte opdrachtduur: Minimaal een half jaar, met kans op verlenging voor 36 tot 40 uur per week.

Plaats/regio: Regio Rotterdam

Profiel van het bedrijf: (Semi) overheid

Profiel van de opdracht: Verantwoordelijkheid in vakinhoudelijke vraagstukken, stuurt inhoudelijk FC aan en zal als expert op inhoud gesprekspartner zijn voor concerncontroller, externe accountant, VIC-functie e.d. Professionaliseren van de keten accounting / reporting / financial- en projectcontrol. In de ontwikkeling van deze functies is deze functionaris een kernspeler. Waar reporting voorheen vooral het genereren van Excel rapportages betrof, wordt nu stevig ingezet op op Power BI voor de managementrapportages.

Profiel van de manager: - Minimaal een relevante WO opleiding, bij voorkeur een bedrijfseconomische opleiding. - Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en/of managementfunctie op de financiële afdeling bij de decentrale overheid - Kennis van het BBV - Ervaring met Power BI - Ervaring met veranderopgaves (projectmanagement). Type persoon: - Energiek, verbinder en innovatief

Opmerkingen: Uurtarief tussen de €70,- €82,50,- incl. reiskosten. Interesse gewekt en voldoe je aan het gevraagde profiel? Reageer dan vandaag nog!

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)