Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Inkoopadviseur

Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Eind: 29-1-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36

Plaats/regio: regio Gelderland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente

Profiel van de opdracht: • Je bent verantwoordelijk voor een deel van het segment Groen, Weg en Water binnen het team inkoop bij de betreffende gemeenten welke bestaat uit een inkoopcoördinator, vijf inkoopadviseurs, drie contractbeheerders en een inkoopondersteuner. • Je borgt de inkoopbeleidsuitgangspunten en rechtmatigheid in aanbestedingen. • Je regisseert aanbestedingstrajecten en bewaakt de voortgang en kwaliteit. Dit doe je onder andere door aanbestedingen te evalueren en verbeterpunten aan te dragen.

Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een opleiding op WO-niveau hebt, 2) Je een diploma NEVI I en II of vergelijkbaar hebt; 3) Je minimaal 2 jaar werkervaring hebt als inkoopadviseur; 4) Je minimaal 2 jaar werkervaring hebt bij een gemeente of een andere overheidsorganisatie; 5) Je ervaring hebt als inkoopadviseur op Groen, Weg, Water; 6) Je ervaring hebt als inkoopadviseur op bouw.

Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €57 - €82 Je kunt reageren tot: woensdag 28-10-2020 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)