Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Beleidsadviseur Kunst & Cultuur

Verwachte opdrachtduur: 2 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Voor een gemeente zijn wij op zoek naar een Beleidsmedewerker kunst en cultuur. Als Beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het opstellen van het beleid. Je bent breed inzetbaar.

Profiel van de opdracht: Hiermee ben je ook verantwoordelijk voor het lokale kunstbeheer en de coördinatie van alle culturele uitingen in het gemeentehuis. Hiernaast onderhoud je het relatienetwerk, zowel lokaal als regionaal. Je fungeert als accounthouder voor de culturele subsidierelaties en adviseert portefeuillehouders. In deze roerige tijden voor de cultuursector is de gemeente op zoek naar een Beleidsmedewerker die op de hoogte is van de ontwikkelingen rondom corona en ontwikkelingen en trends signaleert.

Profiel van de manager: Werkervaring op het gebied van Kunst en Cultuur binnen de overheid; Afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau; Minimaal 3 jaar werkervaring beleidsadvisering op het gebied van kunst en cultuur binnen een gemeentelijk instelling; Werkervaring met het verstrekken van subsidies en het beheren van subsidierelaties; Werkervaring met het schrijven van notities en beleidsvoorstellen; Minimaal 3 jaar werkervaring met het adviseren van college & portefeuillehouder.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)