Pagina: Overzicht actuele opdrachten

OVERZICHT ACTUELE OPDRACHTEN.

'Reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Lees verder' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Lees verder' sluit die informatie dan weer.

73713Interim Manager Accounts Payable
3 maanden, vermoedelijk verlenging | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Interim Manager Accounts Payable
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, vermoedelijk verlenging
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Jong bedrijf, scale-up, met internationaal karakter. Online platform waar in de fashion industrie.
Profiel van de opdracht: Aansturen team van 3 Account Payable collega's. Coördineren van werk, prioriteiten voor het team stellen. Netsuite is net geïmplementeerd, maar kan nog worden verbeterd.
Profiel van de manager: Ervaring met aansturen van klein team, ervaring met processen binnen Accounts Payable, woonachtig in (de omgeving van) Amsterdam. Minimaal 4 dagen per week inzetbaar.
Opmerkingen: Ben je of kom je binnenkort beschikbaar, en lijkt dit een leuke uitdaging? Dan kom ik graag met je in contact. Laat je gegevens achter, inclusief een indicatie van je tarief.
Nu reageren >>
73712Interim Supply/demand/productie planner
Zes maanden, minimaal 3 dagen max 5 | Apeldoorn / Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Supply/demand/productie planner
Verwachte opdrachtduur: Zes maanden, minimaal 3 dagen max 5
Plaats/regio: Apeldoorn / Utrecht
Profiel van het bedrijf: Food
Profiel van de opdracht: *Ervaring binnen een productiebedrijf (bij voorkeur food) *Ervaring met Excel
Profiel van de manager: *Senior kandidaten of managers zouden eventueel een gecombineerde functie kunnen uitvoeren; procesverbeteringen, herstructurering, veranderingen doorvoeren + operationele planningswerkzaamheden
Opmerkingen: Start juni/juli/aug, deelsthuiswerken is een optie
Nu reageren >>
73711Interim teamleider productiebedrijf
3-6 maanden, 5 dagen per week. | Gorichem | lees verder | reageren
 
Interim teamleider productiebedrijf - Gorichem gezocht!
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, 5 dagen per week.
Plaats/regio: Gorichem
Profiel van het bedrijf: Productiebedrijf.
Profiel van de opdracht: het bewaken van het proces in uitvoering en aan elkaar knopen bij knelpunten, opstoppingen, en algehele efficiency najagen en bijhouden
Profiel van de manager: Flexibel, hands-on, operationeel, helikopterview
Opmerkingen: Per direct.
Nu reageren >>
73701Interim HR business partner
4-6 maanden, 32 uur per week | Utrecht | lees verder | reageren
 
Voor een VVT organisatie in Utrecht zoeken wij een ervaren interim HR business partner
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is een grote organisatie in de VVT met verschillende intramurale locaties en diverse thuiszorgteam.
Profiel van de opdracht: Ter overbrugging totdat een vaste collega is gevonden zoeken wij een ervaren allround HR Business Partner die ondersteunt en adviseert bij alle HR-gerelateerde vraagstukken zoals in- door- en uitstroom, verzuim en vitaliteit, casuistiek en opleidingen. Je bent daarnaast (mede)verantwoordelijk voor een aantal HR- brede onderwerpen, zoals het optimaliseren van HR processen, recruitment en verzuim.
Profiel van de manager: Ervaren HR Business Partner, liefst met ervaring in de zorg. Je bent in staat om zelfstandig casuistiek op te pakken en hebt een gedegen kennis van arbeidsrecht, verzuim en werving & selectie. Naast het reguliere HR werk ben je in staat projecten aan te pakken en tot een goed einde te brengen. Je hebt een proactieve, flexibele en resultaatgerichte instelling.
Opmerkingen: Graag zien we een cv en korte motivatie, indicatie van het gewenste tarief, beschikbaarheid (eventuele vakanties!) tegemoet.
Nu reageren >>
73699Interim Teamleider P&O
1 jaar, 24 tot 28 uur per week. | Noord NL | lees verder | reageren
 
Interim Teamleider P&O met veranderkracht
Verwachte opdrachtduur: 1 jaar, 24 tot 28 uur per week.
Plaats/regio: Noord NL
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke organisatie in het Noorden van het land. Men werkt met een team van 15 personen op de P&O afdeling. Een afdeling in verandering.
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan verandering. Verandering met als thema's o.a. dienstverleningsmodel, rol/positie P&O professionals en het proactief adviseren aan de lijn.
Profiel van de manager: - ervaren leidinggevende van P&O / HR teams - recente ervaring in verandermanagement - inspirerend en out of the box denkend - strategisch denker, tevens concreet - coach vaardigheden
Opmerkingen: Graag je CV uiterlijk maandag 12 uur inzenden. Graag met duidelijke info over je beschikbaarheid (per wanneer) en aantal beschikbare uren. Geschikte kandidaten spreken wij maandag, dinsdag en woensdag.
Nu reageren >>
73698Interim operations manager
4-6 maanden, gemiddeld 40 uur per week | Regio Amersfoort | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim operations manager.
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 40 uur per week
Plaats/regio: Regio Amersfoort
Profiel van het bedrijf: Produceren apparatuur wat metingen kan doen in de bouw-sector. Dit product wordt wereldwijd verkocht.
Profiel van de opdracht: moeten opschalen, assemblage van productie verbeteren, ondersteunen in groei. Ondersteuning bieden en onderzoeken van doorlooptijd productie.
Profiel van de manager: ambitieus, bekend met kleinere bedrijven die grote groei meemaken. Helicopterview kan behouden, ervaring in six sigma, leidinggevende ervaring, productieprocessen kunnen inrichten, enige technische affiniteit is gewenst,
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73697Interim manager internal audit onderwijs
6 maanden. startdatum 1 sept. | Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim manager internal audit voor een onderwijsinstelling (MBO/VO)
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden. startdatum 1 sept.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: MBO/VO instelling
Profiel van de opdracht: leidinggeven aan 3 medewerkers. internal audit beter op de kaart zetten, advies accountant doorvoeren, positionering van de afdeling verbeteren conform advies. meedraaien met de afdeling.
Profiel van de manager: RA/ ervaren accountant met leidinggevende skills. kennis van wet- en regelgeving en op strategisch niveau ervaring met verandertrajecten.
Opmerkingen: tarief: rond de 90-100 euro.
Nu reageren >>
73696Interim Financial/Business controller
4-6 maanden (4-5 dagen) | regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
Per direct op zoek naar een interim Financial/Business controller voor een bedrijf in een technische omgeving.
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden (4-5 dagen)
Plaats/regio: regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Grote technisch productiebedrijf met meerdere vestigingen.
Profiel van de opdracht: Opstellen managementrapportages, assisteren concern controller met uiteenlopende vraagstukken, analyses, begeleiden van projecten, opstellen budgetten, verbeteren processen rondom de administratie
Profiel van de manager: HBO+, Min 5 jaar ervaring als Financial/business controller binnen een technisch/productie omgeving. SAP. Analytisch sterk.
Opmerkingen: Start: ZSM Periode 4-6 maanden Tarief ca. 90 euro
Nu reageren >>
73695Interim Senior Actuarieel Specialist/Financial Risk Manager
Minimaal tot 31-12-2022. €100,- per uur ecl btw incl reiskosten 40 uur in de week. | Amsterdam en thuis | lees verder | reageren
 
Ben jij de nieuwe oplossingsgericht ingestelde interim Senior Actuarieel Specialist/Financial Risk Manager Pension Reporting? Dan zoek ik jou!
Verwachte opdrachtduur: Minimaal tot 31-12-2022. €100,- per uur ecl btw incl reiskosten 40 uur in de week.
Plaats/regio: Amsterdam en thuis
Profiel van het bedrijf: Verzekeraar
Profiel van de opdracht: Wij zijn op zoek naar een Medior Actuarieel Specialist/Financial Risk Manager Pension Reporting voor specifiek periodieke rapportages binnen de afdeling Actuarial and Valuation Growth Book.De afdeling is verantwoordelijk voor het vaststellen van de marktwaarde voorziening, de risicomarge en SCR Life onder IFRS LAT, Solvency II en straks IFRS17. Verder bepaalt de afdeling de winstgevendheid (VNB) van de nieuwe productie van de pensioen portefeuille.
Profiel van de manager: Je stelt actuariële rapportages op en geeft advies aan het management over ontwikkelingen die gevolgen (kunnen) hebben voor het gekozen beleid. Je hebt continue aandacht voor de (verbetering van de) efficiëntie van de processen binnen de afdeling. Je bent een specialist en vraagbaak op het gebied van Insurance Risk Management voor zowel business als (senior) management.
Opmerkingen: Je stelt actuariële rapportages op en geeft advies aan het management over ontwikkelingen die gevolgen (kunnen) hebben voor het gekozen beleid. Je hebt continue aandacht voor de (verbetering van de) efficiëntie van de processen binnen de afdeling. Je bent een specialist en vraagbaak op het gebied van Insurance Risk Management voor zowel business als (senior) management.
Nu reageren >>
73692Interim financial controller
9 maanden, 4 dagen per week, tarief 75 per uur excl btw incl reiskosten. | Thuis en kantoor | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim financial controller voor bij een grote verzekeraar. Helpen bij maandafsluiting en IFRS 17.
Verwachte opdrachtduur: 9 maanden, 4 dagen per week, tarief 75 per uur excl btw incl reiskosten.
Plaats/regio: Thuis en kantoor
Profiel van het bedrijf: Grote verzekeraar, complexe organisatie, lijntjes lopen veel door elkaar.
Profiel van de opdracht: Financial control, maandafsluiting en IFRS 17 implementatie helpen. Werken bijna 100% thuis, 1 x per 2 weken naar kantoor. Vaker mag.
Profiel van de manager: Ik zoek iemand die proactief is, dingen uit kan zoeken, leuk vindt om op de man af te stappen. Niet afwachtend. Ervaring met verzekeraar een must.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73690Interim boekhouder / gl specialist
fulltime, 3-6 maanden | Omgeving Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim boekhouder / gl specialist
Verwachte opdrachtduur: fulltime, 3-6 maanden
Plaats/regio: Omgeving Utrecht
Profiel van het bedrijf: Pharma
Profiel van de opdracht: Werkzaamheden: - fixed assets; - maand afsluiting; - rapportages; - verschillende kosten.
Profiel van de manager: Communicatief, zelfstandig en proactief
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73689Interim controller / excel specialist
fulltime - 6 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim controller / excel specialist
Verwachte opdrachtduur: fulltime - 6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: IT
Profiel van de opdracht: In deze rol zal je vanuit verschillende systemen data aan elkaar moeten knopen om van verschillende aspecten binnen finance cijfers te presenteren naar management en / of modellen hiervoor te bouwen
Profiel van de manager: Sterk met excel, communicatief
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73688Interim financial
06 maanden, gemiddeld 05 dagen per week. | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim financial.
Verwachte opdrachtduur: 06 maanden, gemiddeld 05 dagen per week.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Multinational
Profiel van de opdracht: Wij zijn op zoek naar een full time kracht voor een half jaar tot een jaar te helpen op de Accounting Afdelingen.
Profiel van de manager: • Verwerken van bankafschriften (AR = Credit afd. / AP is Accounting); • Verwerken van AP facturen (kosten en inkoop order gerelateerd); • Klaarzetten van betalingen; • Verdere ondersteuning van Accounting afdeling (declaraties verwerken, journaalposten boeken, etc.).
Opmerkingen: Operationele functie. Pragmatische opdracht.
Nu reageren >>
73682Interim batch record reviewer
4/5 dagen per week voor juli/augustus | Omgeving Brussel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim batch record reviewer
Verwachte opdrachtduur: 4/5 dagen per week voor juli/augustus
Plaats/regio: Omgeving Brussel
Profiel van het bedrijf: Aseptische productie
Profiel van de opdracht: Review van batch records tbv materiaal voorbereiding, afvullen, environmental monitoring aan de hand van een protocol, opmerken issues dmv issue tracker
Profiel van de manager: Bekend met aseptiche productie, cleaning, validatie en qualificatie. Ervaring binnen biotechnologie/farma. Engelse taal.
Opmerkingen: Zsm
Nu reageren >>
73681Interim IT & Data Financial Control & Governance Analys
Fulltime, 12 months - fulltime | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Looking for an interim IT & Data Financial Control & Governance Analys
Verwachte opdrachtduur: Fulltime, 12 months - fulltime
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Corporate
Profiel van de opdracht: To keep, and further develop, a high level of support to our business and IT & Data key stakeholders in the Benelux, regionally and globally, the Benelux IT & Data Financial Control & Governance team is hiring an IT & Data Financial Control & Governance Analyst. Ideal candidates possess an eagerness to drive support, process improvements, accuracy and quality to the next level within the Benelux.Your Mission • Be a financial process, governance and reporting Champion of the IT & Data Benelux t
Profiel van de manager: Experience in a similar role or with above mentioned responsibility areas. • Basic knowledge of accounting and Excel. • Familiar with SAP for purchasing, control and reporting responsibilities. • Coaching and supporting colleagues.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73677Interim controller
Duur: 6 maanden Tarief: rond €75 Thuiswerken: 70% mogelijk Dagen: 5 Locatie: midden nederland | Thuis en kantoor | lees verder | reageren
 
Voor een goede relatie ben ik op zoek naar een Interim controller die op de scheidslijn van financial control en business control it?
Verwachte opdrachtduur: Duur: 6 maanden Tarief: rond €75 Thuiswerken: 70% mogelijk Dagen: 5 Locatie: midden nederland
Plaats/regio: Thuis en kantoor
Profiel van het bedrijf: Verzekeraar.
Profiel van de opdracht: Je bent eindverantwoordelijk voor de maandrapportage en verschillende clusters zoals de arbodienst. Er moeten verschillende zaken op orde worden gesteld; de processen lopen nu decentraal en moeten gecentraliseerd worden, er moet inzicht komen in hoeveel decentrale processen er überhaupt zijn en hoe de uitgaande en inkomende geldstromen lopen.
Profiel van de manager: Ervaring financial controller met verzekeringservaring.
Opmerkingen: Ik zoek iemand die proactief is, collega's kan meenemen in nieuwe werkprocessen, en een ander in beweging krijgt. Je valt direct onder de Finance manager en werkt veel direct met haar samen.
Nu reageren >>
73680Interim Projectcontroller
3 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectcontroller
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever biedt software-oplossingen rondom energie-vraagstukken bij grote bedrijven in binnen- en buitenland. In Nederland werken circa 50 medewerkers en in het buitenland circa 20. De Finance afdeling bestaat uit de Administrateur, Business Con
Profiel van de opdracht: -Opstellen financiële rapportages per project; -Opstellen forecasts; -Zorgen voor een juiste financiële administratie; -Je onderhoudt de contacten met de collega's van de klantteams en projectmanagers; -Verzorgen van stuurinformatie en adviezen; -Leveren van financiële input voor businesscases en ad-hoc analyses.
Profiel van de manager: De volgende functie-eisen worden gesteld aan de Interim Projectcontroller: -Afgeronde HBO of WO opleiding (bij voorkeur in finance afstudeerrichting); -Aantoonbare relevante ervaring met project administraties; -Ervaring met AFAS en Power BI is een pré; -Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; -Communicatief sterk; -Per direct beschikbaar.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73679Interim manager poli
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht per (medio) augustus, Interim manager poli (ziekenhuis ervaring geen eis)
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Ziekenhuis met regionale functie. Instelling kent een RVE-structuur (duaal management); binnen 1 van deze RVE's valt een Unit met 2 poliklinieken en de gipskamer. In totaal telt deze Unit ca 25 mw's (dokters-/poli assistenten en gipsverbandmeesters)
Profiel van de opdracht: De poli's werken nauw samen met medisch specialisten vanuit de vakgroep. Binnen de Unit spelen momenteel kwesties ohgv functioneren en samenwerken. Daarbij is de unit afgelopen jaren geconfronteerd met wisselend management en de nodig 'teamdynamiek'. Mede ivm bovengenoemde en het vertrek vd huidige manager is per (medio) augustus behoefte aan een ervaren interim Proces- & Peoplemanager die continuïteit, aandacht en stabiliteit biedt. Maar tevens werkprocessen en output optimaliseert.
Profiel van de manager: Afgeronde, relevante opleiding op minimaal HBO niveau aangevuld met relevante en recente interim lijnmanagement ervaring op operationeel/tactisch niveau. Je hebt daarbij ruime ervaring met het managen/optimaliseren van zowel menselijke als procesmatige (samen)werkprocessen. Ervaring binnen een ziekenhuis of poli omgeving is een pre maar geen eis. Je schakelt moeiteloos tussen operationele knelpunten en de tactische vertaling daarvaan. Goede balans tussen 'hart & hard'. Resultaatgericht, tactvol.
Opmerkingen: Reactie graag voorzien van actueel (Word) CV inclusief beschikbaarheid (eventuele vakantie) en tarief. Mooie opdracht op operationeel management niveau; mogelijkheid om eens in een ziekenhuis management ervaring op te doen!
Nu reageren >>
73678Interim boekhouder / financieel administrateur
3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week (deel vanuit huis werken mogelijk. 50/50) | Eindhoven | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim boekhouder / financieel administrateur
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week (deel vanuit huis werken mogelijk. 50/50)
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Scale up
Profiel van de opdracht: Verzorgen van de algehele administratie; Verzorgen van betalingen; Ondersteunen bij maandafsluiting; Opzetten en meedenken van procedures en processen
Profiel van de manager: Pro actief, hands on en zelfstandig te werk kunnen gaan.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73676Interim Programmamanager Regionale Informatievoorziening
Start: 1-8-2022 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Programmamanager Regionale Informatievoorziening
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2022 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan een programma met regionale, gezamenlijke projecten en activiteiten zoals verwoord in de Visie digitale gemeenten van de toekomst. Dat betekent leiding geven aan een programma met regionale, gezamenlijke projecten en activiteiten rondom applicatieharmonisatie, service level management, functioneel beheer, leveranciers- en inkoopmanagement, datagericht werken, architectuur, informatiebeveiliging, privacy, governance, risico management en verdere digitalisering.
Profiel van de manager: HBO opleiding; 3 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar als Programma- Transitie- of Implementatiemanager. Ervaring in een leidinggevende rol bij een gemeentelijke organisatie; Ervaring in de afgelopen 10 jaar met het opzetten en aansturen van programma’s en/of projecten op het gebied van informatievoorziening/informatiemanagement. Ervaring in de afgelopen 10 jaar met veranderprocessen op het gebied van informatievoorziening/informatiemanagement;
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-7-2022 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
73675Interim Projectleider prikkelarme opvang
Start: 11-7-2022 Uren per week: 20 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectleider prikkelarme opvang
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-7-2022 Uren per week: 20 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Met betrokken afdelingen binnen de gemeente, waar nodig de provincie, zorgaanbieders en woningcorporaties de kansen en risico’s van perspectiefrijke locaties nader in kaart worden gebracht ten behoeve van bestuurlijke besluitvorming. Dit op basis van het onderzoek perspectiefrijke locaties prikkelarme opvang dat nu plaatsvindt; Bestuurlijke besluitvorming over locatie(s), mogelijke uitdagingen in realisatie en financiering ondersteund wordt waarbij je genoemde partijen betrekt, de verschillende
Profiel van de manager: HBO opleiding; 5 jaar projectleiderservaring, waarbij je onder andere binnen een G40 gemeente nieuwe locaties voor maatschappelijke opvang en/of beschermd wonen hebt moeten realiseren. Recente werkervaring als projectleider bij de overheid.
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-7-2022 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
73674Interim Senior HR Adviseur
Startdatum 18-7-2022, einddatum 31-1-2023, optie tot verlenging, 28-36 uur per week | Regio Twente | lees verder | reageren
 
Interim Senior HR Adviseur gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18-7-2022, einddatum 31-1-2023, optie tot verlenging, 28-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Twente
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Actuele thema’s waarop jouw inzet in de komende periode wordt verwacht zijn o.a. leren & ontwikkelen en organisatieontwikkeling.
Profiel van de opdracht: Je bent adviseur en sparringpartner voor de ConcernDirectie, het BVO en de verschillende managers voor strategische en tactische beleidsvraagstukken op het gebied van P&O. Vanuit je expertise en helicopterview draag je bij aan de grote lijnen voor P&O en signaleer je ontwikkelingen. Daarnaast ben je eigenaar van P&O-projecten en - onderwerpen. Je wordt breed ingezet op verschillende P&O-thema’s in verschillende rollen (zoals adviseur, projectleider, procesbegeleider).
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Minimaal 3 jaar ervaring met strategisch P&O-onderwerpen en aantoonbare ervaring in een complexe omgeving. Minimaal 3 jaar ervaring met strategisch P&O-onderwerpen en ervaring in een complexe omgeving. Werkervaring bij een gemeente.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 30 juni 2022.
Nu reageren >>
73673Interim Programmamanager vaccinatieprogramma
Start 19-07-2022, 32-36 uur per week Einddatum 18-01-2023, optie op verlenging | Bilthoven | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Programmamanager vaccinatieprogramma
Verwachte opdrachtduur: Start 19-07-2022, 32-36 uur per week Einddatum 18-01-2023, optie op verlenging
Plaats/regio: Bilthoven
Profiel van het bedrijf: We zijn op zoek naar een plaatsvervangende programmamanager voor het Programma Covid-19 vaccinatie. Binnen het programma werken meerdere projectleiders, projectmedewerkers en programmamanagers.
Profiel van de opdracht: De plaatsvervangende programmamanager vervangt de programmamanager in het MT bij zijn afwezigheid. De plaatsvervanger geldt als een strategische sparringspartner voor de programmamanager op het gebied van structurering, scenariodenken en de algehele projectaanpak. Hij/zij doorziet en ontrafelt complexe vraagstukken snel en vertaalt ze naar leesbare overzichten, schema’s en infographics.
Profiel van de manager: • Master/Doctoraal. Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijke functie • Ervaring met verander processen in een complexe omgeving • Ervaring met Strategisch en bestuurlijk inzicht • Ervaring met het maken van analyses van de relevante context, organisaties, informatie, risico’s en ontwikkelingen, inclusief belangen en standpunten. • Ervaring met het opstellen van periodieke rapportages en het uitvoeren van een eindevaluatie voor stuurgroep en opdrachtgever ahv een Obeya.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
73672Interim Medewerker Planning & Control
2 maanden met kans op verlening. Tussen 24 en 36 uur mogelijk. | Zeeland | lees verder | reageren
 
Interim Medewerker Planning & Control a.i. - Start: direct.
Verwachte opdrachtduur: 2 maanden met kans op verlening. Tussen 24 en 36 uur mogelijk.
Plaats/regio: Zeeland
Profiel van het bedrijf: Woningcorporatie
Profiel van de opdracht: Medewerker planning en control: - Ervaring met Tobias AX - Handig met Excel - evidence benchmark is een pré
Profiel van de manager: Ervaren medewerker planning en control die een plug and play oplossing kan bieden bij een woningcorporatie
Opmerkingen: Hybride werken mogelijk. Eén kantoor dag en overig zelf in te delen.
Nu reageren >>
73671Interim Teamleider Lokaal Team (Sociaal Domein)
Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 2 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Teamleider Lokaal Team (Sociaal Domein)
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 2
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met ongeveer 25.000 inwoners en ruim 155 medewerkers. De organisatie van de gemeente kent een programmastructuur, bestaande uit vier domeinen: Dienstverlening, Sociaal Domein, Fysiek Domein en Ondersteunend domein
Profiel van de opdracht: Het Lokaal Team wordt gevormd door 14 medewerkers die de inwoners helpen om zo goed mogelijk te kunnen participeren in de samenleving. Ze begeleiden cliënten in de leeftijd van 0-100 jaar met uiteenlopende problemen die meerdere aspecten van het leven raken; van psychiatrie, verstandelijke beperkingen, financiële- en opvoedproblematiek tot problemen bij de ouderen doelgroep. Als teamleider ben je betrokken bij de opdracht die het Lokaal Team heeft. Je stuurt hen aan waar nodig en bij met kennis
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau; 2) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als teamleider bij een gemeente, zorg-/ welzijnsinstelling of organisatie voor maatschappelijke ondersteuning; 3) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar binnen het Sociaal Domein van een gemeente; 4) Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als relatiebeheerder gemeente, welzijnsorganisaties en/of andere maatschappelijke organisaties.
Opmerkingen: Reageer uiterlijk woensdag 29-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73669Interim Teammanager ICT
Start: 1-9-2022 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Teammanager ICT
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2022 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week:
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ruim 45.000 inwoners en 230 medewerkers.
Profiel van de opdracht: Als teammanager is het belangrijk dat je jouw blik in de organisatie hebt. Je hebt oog voor de mensen in het team ICT, je weet hoe het met hen gaat en wat hen bezig houdt. Je handelt vanuit waarnemingen en zorgt voor verbinding tussen de medewerkers ICT en de organisatie als je ziet dat dit op plekken nog onvoldoende aanwezig is. Wij verwachten daarbij een flexibele houding omdat de collega’s van ICT dag- en nacht verantwoordelijk zijn voor het draaiende houden van de systemen.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal een afgeronde WO Bachelor opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Informatiekunde; 2) Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als Teammanager ICT binnen de lokale overheid (minimaal 80.000+ inwoners); 3) Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als Adviseur op het gebied van Informatievoorziening op directieniveau binnen de lokale overheid; 4) Minimaal 5 jaar aaneengesloten (recente) werkervaring in een direct
Opmerkingen: aansturende rol van een uitvoerend team op gebied van ICT van minimaal 15 fte. Reageer uiterlijk zaterdag 25-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73668Interim Manager Cultuur en Sport
Start: 1-7-2022 Eind: 30-9-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36 | Friesland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Manager Cultuur en Sport
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2022 Eind: 30-9-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36
Plaats/regio: Friesland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met 89.000 inwoners en 89 kernen.
Profiel van de opdracht: In deze functie ga je leiding geven aan het team Cultuur &Sport (27 fte). Het team is divers en bestaat uit verschillende clusters. Deze zijn onder te verdelen in kantoor/beleid (denk aan beleidsadviseurs sport en beleidsadviseurs cultuur) en accommodaties (denk aan beheerders/ schoonmakers van de sportlocaties en zwembadpersoneel). De gezamenlijke ambitie van het team is ervoor zorgen dat al onze inwoners en bezoekers letterlijk in beweging kunnen komen en kunnen genieten van kunst en cultuur.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Afgeronde HBO/WO opleiding; 2) Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende; 3) Aantoonbare en relevante ervaring met werken in het krachtenveld tussen bestuur, organisatie en samenleving; 4) Goed kunnen samenwerken; je zoekt verbinding en weet draagvlak te bewerkstellingen; Benodigde competenties: coaching, resultaatgerichtheid en samenwerking; 5) Houdt focus op het resultaat waarbij je prioriteert en faciliteert vanuit een duidelijke opdracht en een helder doel. Je laat
Opmerkingen: daadkracht zien wanneer het proces hierom vraagt. Reageer uiterlijk zaterdag 25-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73667Interim Teamleider DIV / Informatievoorziening
Start: 4-7-2022 Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | Friesland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Teamleider DIV / Informatievoorziening
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-7-2022 Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: Friesland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met ruim 25.000 inwoners in 26 dorpen.
Profiel van de opdracht: Je start als leidinggevende voor het team DIV/Informatievoorziening. Er is een doorlichting geweest door een extern bureau. Je gaat met deze conclusies en aanbevelingen aan de slag en vertaalt dit in een concreet plan van aanpak. Je gaat aan de slag met de organisatorische en culturele veranderingen binnen het huidige team en de toekomstige opzet. Je bent een wezenlijke schakel in dit veranderproces. Je zorgt voor een evaluatie over de gevolgde aanpak van het informatievoorziening adviseert over
Profiel van de manager: de toekomstige borging hiervan. Functie-eisen 1) Minimaal drie jaar ervaring als Teamleider Informatievoorziening; 2) Relevante HBO+ opleiding;l 3) Ervaring met harmonisatie, digitalisatie en optimalisatie van processen op het gebied van Informatievoorziening; 4) 3 jaar recente werkervaring op het gebied van leidinggeven; 5) 3 jaar aantoonbare ervaring binnen een gemeente organisatie.
Opmerkingen: Reageer uiterlijk zaterdag 25-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73666Freelance functioneel applicatie beheerder
4 maanden, 4-5 dagen per week op kantoor, verlenging is optioneel! | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, freelance functioneel applicatie beheerder
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, 4-5 dagen per week op kantoor, verlenging is optioneel!
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Bekend Advocaten kantoor
Profiel van de opdracht: Met een hands-on mentaliteit, die zich snel wegwijs kan maken in de organisatie en proactief klussen oppakt. Die creatief oplossingen kan verzinnen. Die ervaring heeft in- of affiniteit heeft met werk in een professionele, servicegerichte organisatie Die sociaal en communicatief vaardig is. Met goede didactische vaardigheden.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau 32 – 40 uur per week, bij voorkeur full time op kantoor vanwege zichtbaarheid en bereikbaarheid voor collega’s 1-3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol en bij voorkeur in de zakelijke dienstverlenging Kennis van- en werkervaring met Microsoft Office Ervaring met ICT-activiteiten op het gebied van functioneel (applicatie-)beheer Iemand die zich in no-time kan verdiepen in (voor hem/haar) onbekende applicaties Ervaring met testen en accepteren van informatiesystemen.
Opmerkingen: Leuke organisatie en de opdracht kan langer duren bij goed functioneren!
Nu reageren >>
73665Interim Teamleider Sociaal Domein gemeente
Startdatum z.s.m., duur 3 maanden, optie tot verlenging. 2 x 3 maanden, 28 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Interim Teamleider Sociaal Domein gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 3 maanden, optie tot verlenging. 2 x 3 maanden, 28 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een interim teamleider die leiding geeft aan een team van 14 medewerkers die de inwoners van de gemeente helpen om zo goed mogelijk te kunnen participeren in de samenleving.
Profiel van de opdracht: Je bent de schakel tussen verschillende organisaties waar het team mee samenwerkt. Je vertegenwoordigt het team bij de ontwikkelingen in de regio, hebt overleggen met regiogemeenten en met de uitvoeringsorganisatie. Je stuurt met de samenwerkende partijen op efficiënte en passende dienstverlening en de implementatie van verschillende wetgevingen in het sociale domein. Tevens adviseer je management en beleidsadviseurs over ontwikkelingen.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar als teamleider bij een gemeente, zorg-/ welzijnsinstelling of organisatie voor maatschappelijke ondersteuning. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar binnen het Sociaal Domein van een gemeente. Minimaal 2 jaar ervaring als relatiebeheerder gemeente, welzijnsorganisaties en/of andere maatschappelijke organisaties.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 juni 2022.
Nu reageren >>
73660Interim Projectleider huisvesting vluchtelingen
Start: 1-7-2022 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 3 x 6 maanden Aantal uur pw: 24 - | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectleider huisvesting vluchtelingen
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2022 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 3 x 6 maanden Aantal uur pw: 24 -
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een grotere gemeente met ruim 110.000 inwoners.
Profiel van de opdracht: Als integraal projectleider draag je zorg voor de huisvesting van vluchtelingen in de gemeente. De focus ligt op het realiseren van opvanglocaties voor de vluchtelingen uit de Oekraïne en de matching van plaatsing en opvang. Huisvesting Coördinatie noodopvanglocaties Afstemming regionaal Verkrijgen nieuwe noodopvanglocaties Inrichting (crisis)noodopvanglocaties Organiseren gebouwbeheer en huismeesterschap per locatie Matching Proces matching in kaart brengen Bijhouden registratiesysteem
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider; 2) Afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau op het gebied van facility management; 3) Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van (nood)huisvesting; 4) Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar op het gebied van facility management.
Opmerkingen: Reageer uiterlijk zaterdag 25-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73663Interim Manager Uitvoeringsdienst Sociaal Domein
Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 3 x 3 maanden Aantal uur pw: 24 - 36 | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Manager Uitvoeringsdienst Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 3 x 3 maanden Aantal uur pw: 24 - 36
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een jonge en kleinere gemeente met ruim 55.000 inwoners en 380 medewerkers.
Profiel van de opdracht: De opdracht zal zich vooral richten op de dagelijkse aansturing van de teams en uitvoering geven aan vastgesteld beleid en strategie. Verder, faciliteer je, daar waar nodig de teamontwikkeling van zowel Participatie en Inkomen, Beschikbaarheid in de komende weken is noodzakelijk.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; 2) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de rol als manager; 3) Aantoonbare werkervaring met teamdynamieken; 4) Aantoonbare werkervaring binnen het sociaal domein of binnen een soortgelijke context.
Opmerkingen: Reageer uiterlijk dinsdag 28-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73664Interim Financial Controller
4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Amersfoort (Hybride) | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amersfoort (Hybride)
Profiel van het bedrijf: Een onderdeel van een grote Corporate in het midden van het land
Profiel van de opdracht: Vanwege ziekte een tijdelijke ondersteuning van het Financial Control team. Focus op maandafsluiting en redelijk hands-on (accruals, BS reviews, journaalposten, Internal Control assessments). Gebeurt veel met excel en vanuit opdrachtgever ook het verlangen om dat verder te automatiseren.
Profiel van de manager: Hands-on, sterk in excel, dedicated. Kennis HFM en/of SAP R3 zou mooi zijn.
Opmerkingen: Mogelijkheden om hybride te werken met 1 of 2 dagen op kantoor.
Nu reageren >>
73662Interim Senior Secretaris
12 maanden | Utrecht en thuiswerk | lees verder | reageren
 
Op zoek naar Interim Senior Secretaris voor 36 uur per week.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden
Plaats/regio: Utrecht en thuiswerk
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Het doorgronden en voorbereiden van een dossier, gebaseerd op het verzoek van het verzoek van de ouder.Het deskundig schrijven van een concept advies. Het voeren van hoorgesprekken met de gedupeerde ouders opstellen eindadvies. Het toepassen van het vastgestelde beleidskader door de CWS en daarnaast het toepassen van maatwerk met betrekking tot specifieke adviezen, Corresponderen met ouders en gemachtigden.Dit alles in afstemming met de commissieleden van de betreffende deelcommissie
Profiel van de manager: Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht. Minimaal 6 jaar werkervaring als griffier, rechter of advocaat, of andere relevante werkervaring (bijvoorbeeld secretaris bij een commissie). Aantoonbare kennis van, of affiniteit met civielrecht of schadeafhandeling, overheidsaansprakelijkheid en/of letselschade.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73661Interim manager kinderopvang
3 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim manager kinderopvang (IKC/BSO) in Amsterdam.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een high-end-merk. Hoog in kwaliteit, warm en met oog voor detail. Het liefst hebben zij het altijd net iets beter geregeld dan hoe het moet óf voorgeschreven wordt. Leuk en opvallend om te zien.
Profiel van de opdracht: Deze interim manager kan de verbinding maken met de basisschool. Pedagogische kwaliteit naar vereiste-maatstaven in samenhang met IKC visie en vorming. Team samen met coachteam hierop begeleiden
Profiel van de manager: Ervaren verbindende manager
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73658
Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 12 maanden Aantal uur pw: 28 - | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
*Dubbel* nterim Projectleider Omgevingsplan
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 12 maanden Aantal uur pw: 28 -
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een grotere gemeente met ruim 110.000 inwoners.
Profiel van de opdracht: Als projectleider Omgevingsplan ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het nieuwe omgevingsplan voor de gemeente, ter vervanging van de geldende bestemmingsplannen. Van een casco tot een vastgesteld omgevingsplan. We willen het omgevingsplan gefaseerd opleveren. De ambitie is om de eerste fase van het nieuwe omgevingsplan in 2024 te hebben afgerond. Die eerste fase bestaat uit het casco van het omgevingsplan en de concrete uitwerking van één of twee gebieden.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; 2) Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider; 3) Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar in het fysieke domein; 4) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als bij een politiek bestuurlijke omgeving.
Opmerkingen: Reageer uiterlijk woensdag 29-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73657Interim Projectleiders sociaal beheer opvang vluchtelingen
Start: 7-7-2022 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectleiders sociaal beheer opvang vluchtelingen (4x)
Verwachte opdrachtduur: Start: 7-7-2022 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als projectleider neem je een aantal locaties onder je hoede en fungeer je als contactpersoon voor de sociaal beheerders en alle andere rond de locatie actieve partijen. Je verbindt partijen aan elkaar, zorgt voor een goede onderlinge informatiedeling, en bent in staat om bij praktische zaken, ook als ze urgent zijn, snel te handelen en de juiste partijen te betrekken. Daarnaast stel je in overleg de opdrachten voor sociaal beheer op en bewaak je de voortgang van de gemaakte afspraken en de fina
Profiel van de manager: HBO opleiding; Ervaring met organiseren en coördineren binnen het sociaal domein; Kennis van het sociaal domein en/of (vluchtelingen)opvang en de sociale kaart op het terrein van zorg en welzijn.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-6-2022 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
73653Interim Specialist Monumenten en Archeologie
Start: 11-7-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 5 maanden | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Specialist Monumenten en Archeologie
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-7-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 5 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als vakspecialist monumenten en archeologie draag je zorg voor de advisering rondom behoud en versterking van monumenten. Ook adviseer je in het kader van Wabo-procedures en begeleid je het traject rondom gemeentelijke en provinciale monumentensubsidies. Je komt regelmatig op locatie, waarbij je restauraties begeleidt en toezicht houdt. Je onderhoudt contacten met monumenteigenaren en externe partijen. Je ondersteunt, adviseert de toezichthouders, medewerkers ruimtelijke ordening en het bestuur
Profiel van de manager: Werkervaring in de afgelopen 5 jaar in het vakgebied bouwkunde en in het bijzonder bouwhistorie en restauratietechniek; 1 jaar ervaring met monumentenzorg en/of archeologie; HBO opleiding in de richting van Kunstgeschiedenis/Erfgoed, Bouwkunde of Archeologie; Ervaring op het gebied van Erfgoed bij een gemeentelijke instelling;
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-6-2022 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
73652Interim Senior Financial Accountant
6 months | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Looking for an Interim Senior Financial Accountant in Rotterdam.
Verwachte opdrachtduur: 6 months
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: The cliënt operates all over the world in the maritime industry.
Profiel van de opdracht: In this role you are: - Responsible for the day to day accounting of several entities; - And the full tax compliancy.
Profiel van de manager: You will: - Prepare/submit finance and management rapports; - Work together with the Business Controllers; - Participate in Ad-hoc projects; - And work together with the local country finance teams.
Opmerkingen: Are you the Senior Financial Accountant where I’m looking for?
Nu reageren >>
73646Interim Financial Controller
Opdracht heeft een verwachte duur van 18 maanden (tot eind 2023), bij voorkeur fulltime (of 32 uur) | Arnhem/Hybride | lees verder | reageren
 
Gezocht, ervaren interim Financial Controller in het Oosten van het land met de mogelijkheid deels vanuit huis te werken.
Verwachte opdrachtduur: Opdracht heeft een verwachte duur van 18 maanden (tot eind 2023), bij voorkeur fulltime (of 32 uur)
Plaats/regio: Arnhem/Hybride
Profiel van het bedrijf: Onze klant bevindt zich in de energiesector waarin energietransitie zorgt voor een ongekende dynamiek.
Profiel van de opdracht: Opstellen van IFRS geconsolideerde- en statutaire jaarrekeningen. Verbeteren van de (geautomatiseerde) financiële rapportageprocessen. Begeleiden van de aanbesteding en implementatie van nieuwe consolidatie- en rapportagesoftware. Afstemmen en samenwerken met andere bedrijfsonderdelen (bijv. Bedrijfsbegeleiding en Informatiemanagement).
Profiel van de manager: Financiële hbo- of universitaire opleiding. Je bent nieuwsgierig, analytisch, betrokken, proactief en resultaatgericht. Relevante werkervaring met rapportage- en consolidatieprocessen, waaronder het opstellen van IFRS jaarrekening. Affiniteit met IT-systemen, data-analyse en verandermanagement. Goede beheersing van de Engelse taal. Ervaring met SAP4HANA en/of aanbestedingstrajecten is een pre.
Opmerkingen: Beschikbaarheid per direct of op zeer korte termijn. De opdracht heeft een lange duur van ca. 18 maanden (tot eind 2023) en wordt bij voorkeur fulltime ingevuld maar 32 uur per week mag ook. Het tarief ligt op max. € 75,- per uur.
Nu reageren >>
73645Interim medewerker crediteurenadministratie
3 maanden, gemiddeld .5 dagen per week. | Regio Eindhoven | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim medewerker crediteurenadministratie
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld .5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Retail specialist
Profiel van de opdracht: Wegwerken achterstanden in de crediteurenadministratie
Profiel van de manager: Ervaring binnen de financiële administratie
Opmerkingen: Tarief in overleg
Nu reageren >>
73642Interim Business Process Outsourcing (BPO) project manager
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Business Process Outsourcing (BPO) project manager
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: internationale b2b handelsorganisatie
Profiel van de opdracht: Als programma / project manager actief meedenken en meedraaien met het team om een 9tal internationale BPO trajecten uit te rollen.
Profiel van de manager: Communicatief vaardig, solide stakeholdermanagement skills, proces gedreven, gevoelig voor belangen, slagvaardig
Opmerkingen: idealiter start op korte termijn. zou, in overleg, ook in dienst kunnen..
Nu reageren >>
73640Interim Contractmanager
tot eind van het jaar, mogelijk te verlengen tot eind 2023. 4 dgn per week. 32-40 uur | Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Contractmanager met gedegen ervaring van aanbestedingstrajecten. Een juridisch achtergrond is een pre!.
Verwachte opdrachtduur: tot eind van het jaar, mogelijk te verlengen tot eind 2023. 4 dgn per week. 32-40 uur
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de contractenportefeuille en werkt samen met een operationeel contractbeheerder. Je bent betrokken bij aanbestedingen maar bewaakt ook tijdens de loopduur van contracten de compliance met de aanbestedingsvereisten en het voldoen aan de getekende contracten. • Beheer op tactisch en strategisch niveau van de contractenportefeuille; • Leveranciersmanagement; • Begeleiding interne inkoopproces en afstemming stakeholders; • Het nakijken en beheren van de bestaande documenten;
Profiel van de manager: resultaatgericht, innovatief, omgevingsbewust en communicatief sterk. Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen, handelt en denkt commercieel. Ervaring met het managen van gevoelige contracten en kennis van rechtmatigheidsprocedures.
Opmerkingen: Bij interesse graag de CV in WORD format incl. uurtarief.
Nu reageren >>
73639Interim Financial Controller
3-6 maanden, Fulltime (4à5), Start op korte termijn. | Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht, Freelance/interim Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, Fulltime (4à5), Start op korte termijn.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Media organisatie
Profiel van de opdracht: Dynamische opdracht. Bij één van de bedrijfsonderdelen is een klein team verantwoordelijk voor Finance, rapporterend aan de Lead. Het is een brede en hands-on rol, op basis waarvan men echt op zoek is naar iemand die het leuk vindt van alles op te pakken. Om die reden is het ook belangrijk dat je een stevig accounting profiel hebt, met bij voorkeur veel verschillende financial control opdrachten die je succesvol hebt uitgevoerd.
Profiel van de manager: Minimaal HBO opgeleid in bedrijfseconomische/ accountancy richting; Ruime ervaring als hands-on financial controller; Ruime ervaring met Exact Globe Je kan ook nog ouderwets boekhouden; Reporting, maandafsluitingen, maar ook boeken van accruals kennen geen geheimen voor jou; Ervaring in de media is een pre; Je bent zeer accuraat en communicatief sterk; Type poten in de klei en gewend om van alles op te pakken ongeacht de werkzaamheden.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73637Interim Financieel Medewerker
24 uur per week, 4 maanden | Hoogvliet | lees verder | reageren
 
Voor onze opdrachtgever, een technische dienstverlener in regio Rotterdam, zijn wij op zoek naar een Interim Financieel Medewerker voor 24 uur per week
Verwachte opdrachtduur: 24 uur per week, 4 maanden
Plaats/regio: Hoogvliet
Profiel van het bedrijf: een technische dienstverlener in regio Rotterdam
Profiel van de opdracht: Werkzaamheden: Inboeken & betalen van inkoopfacturen Incasso opdrachten aanmaken en verwerken Banken boeken
Profiel van de manager: MBO werk- en denkniveau Ervaring op de financiële administratie, ervaring met Navision is een sterke pré Je bent in staat een nieuwe omgeving je snel eigen te maken Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift Verder ben jij communicatief vaardig, stressbestendig, ambitieus, analytisch, hands-on en je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
Opmerkingen: Voor deze opdracht geldt een inkooptarief van €50,- tot €60,- per uur, afhankelijk van de ervaring. Deze opdracht dient op locatie uitgevoerd te worden.
Nu reageren >>
73624Interim Beleidsmedewerker afrekenen servicekosten
3 maanden met kans op verlening 16 uur per week | Nijmegen | lees verder | reageren
 
interim Beleidsmedewerker afrekenen servicekosten
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden met kans op verlening 16 uur per week
Plaats/regio: Nijmegen
Profiel van het bedrijf: Woningcorporatie in de omgeving Nijmegen
Profiel van de opdracht: Kennis en ervaring met afrekenen van servicekosten
Profiel van de manager: Kennis en ervaring met afrekenen van servicekosten
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73623Interim SC Manager
6-9 Maanden, FT, 40 uur/ 5 dagen per week. | Regio Venlo | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim SC Manager 6-9 maanden!
Verwachte opdrachtduur: 6-9 Maanden, FT, 40 uur/ 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Venlo
Profiel van het bedrijf: wereldwijde toonaangevende dienstverlener op het gebied van design, manufacturing en supply chain services voor OEM's
Profiel van de opdracht: In deze functie ben je verantwoordelijk voor de efficiënte bevoorrading van de logistieke operatie teneinde producten voor de klant Cisco op basis van het service level agreement te kunnen distribueren.
Profiel van de manager: Up to speed profiel m.b.t. deze opdracht. Zelfstandig gesprekken kunnen voeren met zowel klant als leverancier. Ervaring binnen intern. organisatie is een must.
Opmerkingen: De opdracht is per directe ingang.
Nu reageren >>
73622Interim schadebehandelaar
minimaal 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Deeltijd bespreekbaar | achterhoek | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim schadebehandelaar
Verwachte opdrachtduur: minimaal 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Deeltijd bespreekbaar
Plaats/regio: achterhoek
Profiel van het bedrijf: Mooie stabiele partij. Tussenpersoon
Profiel van de opdracht: poed aanvraag voor interim Schade Behandelaar: * Achterhoek * Liefst ervaring met ANVA * Voornamelijk zakelijk * Begeleide dossier, geen afwikkeling * Langere periode * Thuiswerken is mogelijk * Deeltijd ook mogelijk.
Profiel van de manager: Ervaren schadebehandelaar.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73621Interim Service Center Officer
12 maanden | Amersfoort | lees verder | reageren
 
We are looking for an interim Service Center Officer with expertise in a Service Centre with a ticket system. We have a very interesting project with plenty of variety.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden
Plaats/regio: Amersfoort
Profiel van het bedrijf: We are a production company within feed/food.
Profiel van de opdracht: As a GSS Service Centre Officer you execute the Service Centre support plan, in order to ensure a flawless support, as well as a high-quality user experience and an excellent customer satisfaction.
Profiel van de manager: You like to work in a small and highly qualified team. A team that thrives in a changing, complex and international environment. Besides that, you like to simply get work done, you are not afraid to take ownership and manage all relationships to make an excellent performance together. You are strong analytical, able to listen well and effectively communicate (in written and spoken English). As a person you like to help people solving their problems!
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73619Interim hoofd HR Administratie ziekenhuis
6 maanden voor gemiddeld 32 uur prt week | Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim hoofd HR Administratie voor een ziekenhuis
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden voor gemiddeld 32 uur prt week
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Algemeen ziekenhuis
Profiel van de opdracht: Een interim hoofd HR administratie die ervaring heeft
Profiel van de manager: * Leiding geven aan medewerker HR administratie * Verdere optimalisering, uniformering en automatisering van de bestaande processen, protocollen en dienstverlening * Kennis van Afas is een must
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73615Interim Controller
Fulltime opdracht voor minimaal 12 maanden, maar waarschijnlijk langer | Utrecht | lees verder | reageren
 
Omdat de huidige Controller door persoonlijke omstandigheden langdurig afwezig zal zijn (naar verwachting een jaar of langer), ben ik voor mijn opdrachtgever op zoek naar een interim Controller
Verwachte opdrachtduur: Fulltime opdracht voor minimaal 12 maanden, maar waarschijnlijk langer
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Internationale productieorganisatie
Profiel van de opdracht: Ondersteunen en ontlasten van de CFO en optreden als rechterhand. Zelfstandig verzorgen van alle voorkomende controlling, accounting en tax reporting werkzaamheden voor de Nederlandse BV. In samenwerking met internationale/lokale collega’s verzorgen van controlling, accounting en tax reporting werkzaamheden voor de entiteiten in Canada en de UK. Reviewen en controleren van alle internationale financial statements en reporting van ci. 30 entiteiten. Ondersteunen bij de statutaire/corporate audits
Profiel van de manager: Afgeronde financiële of bedrijfseconomische opleiding HBO of WO niveau, bij voorkeur aangevuld met een RA opleiding. Ervaring als Controller in een internationale (bij voorkeur productie/industriële) organisatie. Concrete en actuele ervaring met en kennis van IFRS en -GAAP (NL/UK/US) wet- en regelgeving. Zelfstartende, zelfstandige en proactieve persoonlijkheid; nieuwsgierige werkinstelling. Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal
Opmerkingen: Z.s.m. starten, reeds geplande vakantie geen probleem, fulltime opdracht, tarief circa € 85,00 - 90,00 per uur (excl. btw/reizen)
Nu reageren >>
73613Interim Finance Manager
4 - 5 maanden, gemiddeld 4 of 5 dagen per week. | Groot Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht: interim Operationele Finance Manager
Verwachte opdrachtduur: 4 - 5 maanden, gemiddeld 4 of 5 dagen per week.
Plaats/regio: Groot Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Zeer snelgroeiende, internationaal georiënteerde organisatie.
Profiel van de opdracht: # Betreft meewerkend voorman positie; # Leiding geven aan twee financial accountants; # Verantwoordelijk voor financial accounting en maandrapportages; # Internationale ervaring is pre; # Ervaring AFAS is pre.
Profiel van de manager: # HBO BE / -AC / SPD; # > 5 jaar ervaring; # Zelfstandig kunnen werken; # Zeer goed in Engels.
Opmerkingen: Tarief: max € 80
Nu reageren >>
73710Interim Senior Adviseur Informatiemanagement
Startdatum 1-8-2022, einddatum 31-1-2023, optie tot verlenging, 24-32 uur per week | Regio Flevoland | lees verder | reageren
 
interim Senior Adviseur Informatiemanagement gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-8-2022, einddatum 31-1-2023, optie tot verlenging, 24-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Flevoland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie., op zoek naar een senior adviseur informatiemanagement, die inhoudelijk zeer kundig is op het gebied van informatievoorziening en daarnaast het team functioneel kan aansturen.
Profiel van de opdracht: (1) Adviseren, afstemmen en coördineren van de totale informatievoorziening. Je geeft sturing aan en bewaakt de totale informatievoorziening, rekening houdend met de visie op de lange termijn. (2) Functionele en operationele sturing werkzaamheden binnen het team Informatie. (3) Professionalisering van de i-organisatie.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde en relevante HBO opleiding. Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de afgelopen 5 jaar. Ervaring met projectmatig werken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 juli 2022.
Nu reageren >>
73704Interim Adjunct afdelingshoofd Programma’s en Projecten
Startdatum 1-8-2022, einddatum 31-7-2026, 32-36 uur per week | Regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
interim Adjunct afdelingshoofd Programma’s en Projecten Gebiedsontwikkelingen
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-8-2022, einddatum 31-7-2026, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een adjunct afdelingshoofd die de methodiek van gebiedsontwikkeling met de senior gebiedsmanager verder vorm kan gaan geven.
Profiel van de opdracht: Het opdracht gestuurd werken moet verder geïmplementeerd en geborgd worden. Voorts is grote behoefte aan kennis en ervaring op het gebied van grootschalige gebiedsontwikkeling benodigd. Daarnaast is de ‘span of control’ van het afdelingshoofd nu te groot.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als leidinggevende in een overheidsorganisatie in de afgelopen 10 jaar. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met opdracht gestuurd werken (project-, proces of programmamanagement) in de afgelopen 10 jaar. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met binnenstedelijke gebiedsontwikkeling in de afgelopen 10 jaar.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 26 juni 2022.
Nu reageren >>
73703Interim Fiscaal Juridisch Adviseur
Start: 1-8-2022 Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: 4 x 6 maanden Aantal uur per week: 16 - 20 | Noordoost-Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Fiscaal Juridisch Adviseur lokale belastingen
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2022 Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: 4 x 6 maanden Aantal uur per week: 16 - 20
Plaats/regio: Noordoost-Brabant
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een samenwerkingsverband van gemeenten m.b.t. lokale belastingen.
Profiel van de opdracht: Complexe bezwaren gemeentelijke belastingen, waterschapsbelastingen en WOZ - Beroepszaken rechtbank, Hof en Hoge Raad, inclusief vertegenwoordiging ter zitting - Beleidsadvies Heffen, Invordering, WOZ, WGR - Advisering MT in al deze vraagstukken - Sparringpartner voor de teams bij diverse uitvoeringsvraagstukken (denk aan heffen, BIZ, toeristenbelasting e.d) - Belastingverordeningen redigeren - Beleidsregels redigeren voor Invordering en Heffen - Klachten coördinatie - Beleidsadvisering BSOB
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Afgeronde WO opleiding richting fiscaal recht; 2) Minimaal 1 jaar werkervaring (opgedaan de afgelopen 5 jaar) in een vergelijkbare functie binnen gemeentelijke en of waterschapsbelastingen; 3) Recente (niet langer dan 1 jaar geleden) ervaring met het programma GOUW; 4) Actuele kennis m.b.t archiefwet en uitvoering en toepassing in de geautomatiseerde belastingsystemen; 5) Ervaring met GouwIT als leverancier, Gouwbelastingen als applicatie en basisregistratieve infrastructuren.
Opmerkingen: Reageer uiterlijk dinsdag 5-7-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73702Interim Business Controller zorgkosten
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 3 maanden Aantal uur pw: 24 - 28 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Business Controller Sociaal Domein (zorgkosten)
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 3 maanden Aantal uur pw: 24 - 28
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een grotere gemeente met bijna 125.000 inwoners.
Profiel van de opdracht: Binnen het team business controllers krijg je de uitvoeringsafdeling Zorg/Jeugd- en gezinshulp (JGH) als aandachtsgebied. Dit vraagt dat je ervaren bent in het samenwerken met zorgorganisaties en advisering over beheersing van zorgkosten.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal een afgeronde HBO Bachelor (vak)opleiding / cursus op het gebied van control; 2) Aantoonbare kennis en / of werkervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar van project control en/of projectbeheersing; 3) Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als business controller in het sociaal domein; 4) Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als business controller bij een gemeente; 5) Aantoonbare kennis opgedaan in de afgelopen 5 jaar
Opmerkingen: van de BBV d.m.v. werkervaring en / of een afgeronde opleiding / cursus. Reageer uiterlijk dinsdag 28-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73700Interim Trainer workshops Duurzame Inzetbaarheid
Start: 5-9-2022 Eind: 4-9-2023 Optie tot verlenging: tot 12 maanden Aantal uur per week: 24 | div regio's Ned | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Trainer workshops Duurzame Inzetbaarheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 5-9-2022 Eind: 4-9-2023 Optie tot verlenging: tot 12 maanden Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: div regio's Ned
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een zeer grote landelijk opererende organisatie in het veiligheidsdomein met meer dan 60.000 medewerkers.
Profiel van de opdracht: In de periode november 2022 tot maart 2024 volgen 53.000 medewerkers de op inhoud gerichte en gefaciliteerde (online) workshops op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. Dit betreft de volgende (online) workshops: 21st century skills Werkgeluk Regie op je loopbaan Generaties op de werkvloer Jobcrafting Je talent, Je baan, Je leven Duiding eigen regie Huis van werkvermogen In de periode sep en okt 2022 ga je je deze eigen maken, doormiddel van een draaiboek en overdracht vanuit de ontwikkelaars.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Opleiding op minimaal HBO niveau; 2) Werkervaring met didactische principes; 3) Werkervaring met groepsdynamica; 4) Praktijkervaring als trainer en minimaal 20 dagdelen zelfstandig getraind aan minimaal vijf verschillende groepen, met aantoonbaar uitgebreide ervaring in het faciliteren van online workshops en leerprogramma’s; 5) Werkervaring met theorieën over leren en gedragsverandering; 6) Werkervaring met communicatietheorieën; 7) Werkervaring binnen (semi-) overheid, bij
Opmerkingen: voorkeur veiligheidsdomein. Reageer uiterlijk donderdag 30-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73694Interim Teamleider Strategie
Start: 18-7-2022 Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 24 | West-Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Teamleider Strategie (lobby, woordvoering, communicatie)
Verwachte opdrachtduur: Start: 18-7-2022 Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: West-Overijssel
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een provinciale organisatie met medewerkers op diverse beleidsterreinen.
Profiel van de opdracht: In deze functie geef je leiding aan het team Strategie. Dit team is verantwoordelijk voor de lobby (Den Haag, Brussel, Duitsland), woordvoering voor de bestuurders en strategische communicatie. Het team Strategie bestaat uit zo’n 25 medewerkers: lobbyisten, woordvoerders, communicatie-medewerkers en strategen.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Een afgeronde WO opleiding op het gebied van Bestuurskunde, Recht, Politicologie of vergelijkbaar; 2) Minimaal 2 jaar werkervaring als leidinggevende bij een Provincie in de periode van 2016- tot heden; 3) Werkervaring met waarneming als leidinggevende op minimaal 4 projecten; 4) Kennis van politiek-bestuurlijke en ambtelijke speelveld; 5) Minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan het leidinggeven binnen een overheidsorganisatie in de periode van 2015 tot heden; 6) minimaal 5 jaar
Opmerkingen: ervaring op het gebied van verandermanagement in een bestuurlijke organisatie. Reageer uiterlijk zaterdag 2-7-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73693Interim Senior Communicatieadviseur
Start: 31-8-2022 Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur pw: 24 | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Communicatieadviseur Omgevingswet
Verwachte opdrachtduur: Start: 31-8-2022 Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur pw: 24
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ruim 45.000 inwoners en 230 medewerkers.
Profiel van de opdracht: Jouw aandachtsgebied is de invoering van de Omgevingswet. Jij adviseert burgemeester en wethouders, management en collega’s bij het tot stand brengen van verbindingen tussen gemeente, inwoners en ondernemers over de interne en externe communicatie voor de Omgevingswet. Je ontwikkelt in samenwerking met de opdrachtgever en het programmateam een communicatiestrategie voor de ontwikkeling van de omgevingsvisie en de implementatie van de Omgevingswet. Je zorgt voor de uitvoering en vertaling van de
Profiel van de manager: communicatiestrategie. Functie-eisen 1) Minimaal een afgeronde opleiding op HBO bachelor niveau in de richting van Communicatie; 2) Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als Communicatieadviseur bij een gemeente / gemeentelijke instelling; 3) Je bent flexibel en vindt het geen probleem om ’s avonds te werken als dat nodig is; 4) Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met communicatieadvies aangaande ruimtelijke ontwikkeling; 5) Minimaal 1 jaar aantoonbare
Opmerkingen: werkervaring met het ontwikkelen van een communicatiestrategie voor de invoering van de Omgevingswet. Reageer uiterlijk woensdag 29-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73691Interim Business Controller
Start: z.s.m. Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 24 - 32 | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Business Controller Ruimtelijke Opgaven
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 24 - 32
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ruim 45.000 inwoners en 230 medewerkers.
Profiel van de opdracht: Opzetten en versterken van de (project)control grote ruimtelijke opgaven en begeleiding van betrokken medewerkers; Coaching en begeleiding van betrokken medewerkers team Control & Advies; Adviesfunctie ten aanzien van kwaliteitsverbetering/opzetten van control grote opgaven; Rechterhand van teammanager Control & Advies en sparringpartner; Toetsen van adviezen aan het bestuur en de directie over de grote (ruimtelijke/gebieds-)ontwikkelingen; Verbetering van de control ten aanzien van de
Profiel van de manager: gebiedsontwikkelingsprojecten en eventuele andere grote ruimtelijke projecten. Functie-eisen 1) Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar als controller en/of manager van projectcontrol op grote gebiedsontwikkelingsprojecten of vastgoedprojecten van meer dan € 5 miljoen; 2) Minimaal een afgeronde opleiding op WO-Master niveau; 3) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als controller en/of manager binnen een gemeente van meer dan 75.000 inwoners in de afgelopen 5 jaar; 4) Aantoonbare
Opmerkingen: werkervaring in coaching en begeleiding van medewerkers. Reageer uiterlijk zaterdag 2-7-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73687Interim Inkoopadviseur
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Inkoopadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ongeveer 75.000 inwoners en 680 medewerkers.
Profiel van de opdracht: Het uitvoeren van aanbestedingen van leveringen, diensten en werken. Zelfstandig adviseren over verschillende inkoopvraagstukken aan de interne klant; Adviseren over aanbestedingsprocedures en passende contractvormen; Begeleiden van voornamelijk nationale en Europese aanbestedingstrajecten op het gebied van leveringen, diensten en werken. Aanbesteding aanmaken en begeleiden in Mercell Source-to-Contract, zoals: aanbestedingsdocumenten, beoordelingssheets, (raam)overeenkomsten, publicatieteksten.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal afgeronde HBO bachelor opleiding; 2) Een afgeronde opleiding Nevi 1 + 2; 3) Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar bij een (semi) overheid; 4) Aantoonbare werkervaring met aanbesteden in Negometrix Portal; 5) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met procesbegeleiding van Europese aanbestedingstrajecten.
Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk dinsdag 28-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73686Interim Coördinator Opvang
Start: z.s.m. Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Coördinator Opvang Oekraïne
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met ongeveer 50.000 inwoners.
Profiel van de opdracht: De gemeente heeft momenteel een tweetal locaties voor de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Daarnaast wordt er nog een aantal vluchtelingen bij particulieren opgevangen. In tegenstelling tot de reguliere vluchtelingenopvang wordt deze opvang niet gecoördineerd door het COA. Dit zorgt er voor dat we alle werkzaamheden die deze opvang met zich meebrengt zelf moeten organiseren. Diverse taken zoals zitting nemen in de beheergroepen opvanglocaties en afstemming met coördinatie vrijwilligerswerk
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als Projectleider en/of Programmamanager bij een overheidsorganisatie; 2) Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau; 3) Aantoonbare werkervaring als Projectleider of Programmamanger bij een gemeente; 4) Aantoonbare werkervaring met de doelgroep Vluchtelingen; 5) Aantoonbare werkervaring op het gebied van tijdelijke huisvesting; 6) Aantoonbare werkervaring met het samenwerken met maatschappelijke organisaties
Opmerkingen: op het gebied van vluchtelingen (bijvoorbeeld COA) en/of vrijwilligers. Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk maandag 27-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73685Interim Specialist Financiële Administratie
Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 20 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Specialist Financiële Administratie
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 20
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ongeveer 75.000 inwoners en 680 medewerkers.
Profiel van de opdracht: Je bent tijdelijk inhoudelijk ondersteuner voor de financiële administratie en het coördineren van de werkzaamheden binnen de financiële administratie op het gebied van de gehele Activa/Investeringen administratie en tevens inzetbaar voor Treasury werkzaamheden. Hierin werk je nauw samen met collega’s van bedrijfsvoering. Daarnaast denk je mee aan de invulbaarheid van de gekozen systemen betreffende het gehele activa spectrum en hoe we hierin als organisatie een toekomstgerichte verbeteraanpak
Profiel van de manager: op kunnen inzetten. Functie-eisen 1) Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als (senior) administratief specialist bij een gemeente op de (centrale) financiële afdeling; 2) Aantoonbare kennis van financiële- en softwarepakketten opgedaan in de afgelopen 5 jaar binnen de decentrale overheid d.m.v. werkervaring of een afgeronde opleiding/cursus op gebied van Activa/Decade/Lias/Excel; 3) Aantoonbare kennis van inkoop- en financiële processen opgedaan in de afgelopen 5
Opmerkingen: jaar binnen een gemeentelijke organisatie opgedaan d.m.v. werkervaring of een afgeronde opleiding/cursus; 4) Aantoonbare kennis van het BBV binnen de gemeente opgedaan in de afgelopen 7 jaar door middel van relevante werkervaring en/of een afgeronde opleiding/cursus. Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk maandag 27-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73684Interim Landschapsarchitect
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 24 | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Landschapsarchitect
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ruim 45.000 inwoners en 230 medewerkers.
Profiel van de opdracht: Je vertegenwoordigt het team Landschap en Stedenbouw in de projectgroep die verantwoordelijk is voor de gebiedsontwikkeling. Je beoordeelt en toetst de initiatieven op landschappelijke aspecten en geeft advies over wenselijkheid en haalbaarheid; Waar nodig informeer en consulteer je je collega’s over initiatieven, bv als er sprake is van significante impact op de openbare ruimte. Je ben actief onderdeel van de participatie traject en, zo nodig presenteert en onderbouwt de plannen aan bewoners.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal een afgeronde opleiding op HBO bachelor niveau in de richting van Landschapsontwerp of Landschapsarchitectuur; 2) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar in een soortgelijke functie; 3) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar op het gebied van landschapsontwerp; 4) Minimaal 10 jaar relevante werkervaring met ontwerpen van buitenruimtes; 5) Aantoonbare werkervaring met participatieprocessen over de buitenruimte; 6)
Opmerkingen: Aantoonbare werkervaring met grafische programma’ zoals Autocad, Vectorworks of het vermogen om het gebruik van deze programma’s snel eigen te maken. Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk maandag 27-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73683Interim Projectleider kernapplicaties
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36 | Friesland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider kernapplicaties
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 - 36
Plaats/regio: Friesland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met ruim 25.000 inwoners in 26 dorpen.
Profiel van de opdracht: Op dit moment is de kick off geweest en is er een basis plan van aanpak, die door jou nog zal moeten worden beoordeeld. De gehele uitrol van deze applicaties zal over meerdere jaren gaan. Er vindt geen wisseling van leverancier plaats maar wel van on premise naar de cloud. Als eerste stel je een intern plan van aanpak op waarbij vooral goed wordt gekeken naar de onderdelen adoptie, governance en contractmanagement en de samenhang met het plan van aanpak van PinkRoccade.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal drie jaar ervaring als projectleider in een complexe organisatie; 2) Relevante HBO+ opleiding; 3) Minimaal drie jaar relevante werkervaring met het aansturen van projecten in een politiek-bestuurlijke context; 4) Aantoonbaar werkervaring als projectleider op het gebied van implementatie van bedrijfskritische applicaties binnen (gemeentelijke) overheid; 5) Gecertificeerd in een projectmethodiek zoals Prince2, Agile of Scrum.
Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk zondag 26-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73649Interim Business Controller
Start: 1-8-2022 Eind: 1-3-2023 Optie tot verlenging: 6 x 3 maanden Aantal uur per week: 32 | Oost-Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Business Controller
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2022 Eind: 1-3-2023 Optie tot verlenging: 6 x 3 maanden Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: Oost-Gelderland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een veiligheidsregio, een samenwerkingsverband van de hulpverleningsdiensten op basis van de Wet gemeenschappelijke regelingen en de wet Veiligheidsregio's, ten behoeve van fysieke veiligheid.
Profiel van de opdracht: Als businesscontroller ligt jouw primaire focus op beheersing van de control-activiteiten binnen Algemene Gezondheidszorg (AGZ) en Jeugdgezondheidszorg (JGZ). De huidige planning & control producten worden momenteel omgevormd, leidend tot productbegroting en – verantwoording. Dat wil zeggen dat de planning & control producten naast financiën ook productie, KPI’s en personele inzet gaan bevatten. Doelstelling hiervan is te komen tot een betere financiële sturing op mens en middelen.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Aantoonbare werkervaring als businesscontroller (5 tot 8 jaar) in een organisatie in ontwikkeling; 2) Aantoonbaar op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen in het vakgebied; 3) Aantoonbaar ervaring in de functie businesscontroller binnen een (gemeentelijke) uitvoeringsorganisatie; 4) Werkervaring in de zorgsector (bijvoorbeeld GGD, thuiszorgorganisatie); 5) Gevoel voor politiek bestuurlijke processen en kent de samenhang tussen gemeentelijk beleid en uitvoering.
Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk vrijdag 24-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73648Interim Juridisch-Financieel Beoordelaar
5 maanden. | Zwolle, hybride | lees verder | reageren
 
Wij zijn op zoek naar een Junior interim Juridisch-Financieel Beoordelaar voor 32 tot 36 uur per week.
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden.
Plaats/regio: Zwolle, hybride
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Bij deze functie word je ingezet binnen verschillende teams van de afdeling IMM. De ondernemers dienen bij jou en je collega’s projectplannen of subsidieaanvragen in. Aan jou de taak om deze aanvraag aan de hand van beschikbare juridische en financiële kaders te beoordelen. Dit gebeurt in drie verschillende fases; verlenging, betaling en vastlegging van de subsidie. Tijdens het beoordelen van de projectplannen sta jij ook in contact met de indieners van het projectplan of aanvraag.
Profiel van de manager: Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau in juridische richting. Je hebt enige relevante werkervaring met juridische beoordeling. Je hebt en afgeronde HBO-opleiding. Je bent kundig in het werken met verschillende ICT-systemen. WO/HBO werk- en denkniveau in juridische, dan wel financiële richting is een pré. Ervaring met financiële beoordeling is een pré. In staat om lopende werkprocessen te analyseren en waar nodig te verbeteren is een pré.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73647Interim Juridisch Financieel Beoordelaar
5 maanden | Zwolle, hybride | lees verder | reageren
 
Wij zijn op zoek naar een Medior interim Juridisch Financieel Beoordelaar voor 32 tot 36 uur per week.
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden
Plaats/regio: Zwolle, hybride
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Bij deze functie word je ingezet binnen verschillende teams van de afdeling IMM. De ondernemers dienen bij jou en je collega’s projectplannen of subsidieaanvragen in. Aan jou de taak om deze aanvraag aan de hand van beschikbare juridische en financiële kaders te beoordelen. Dit gebeurt in drie verschillende fases: verlenging, betaling en vastlegging van de subsidie. Je vindt het tijdens het hele subsidietraject belangrijk dat de aanvrager een positieve klantbeleving ervaart.
Profiel van de manager: Je hebt een afgeronde HBO opleiding. Je beschikt over minimaal 1 jaar relevante werkervaring met juridische beoordeling. Je hebt een heldere en adequate stijl van schrijven. Je bent kundig in het werken met verschillende ICT-systemen. WO / HBO werk- en denkniveau in juridische, dan wel financiële richting is een pré. Ervaring met financiële beoordeling is een pré. 1 tot 3 jaar relevante werkervaring met juridische beoordeling is een pré.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
73643Interim Projectleider Purchase to Pay (P2P)
Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 20 uur per week | Regio Rotterdam | lees verder | reageren
 
interim Projectleider Purchase to Pay (P2P) gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 20 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een projectleider die ervaring heeft met de implementatie van dergelijke processen, bij voorkeur binnen gemeenten.
Profiel van de opdracht: Je werkt samen met een projectgroep waarin collega’s uit diverse teams meedraaien. De inrichting van het systeem moet nog worden afgerond. Daarna volgt implementatie met als belangrijk aandachtspunt de veranderende werkwijze die daarbij hoort. Je bent in staat om de noodzaak van invoering te koppelen aan de werkwijze van onze organisatie.
Profiel van de manager: Ervaring met projectleiding m.b.t. invoering/implementatie van een bestel/ordersysteem. Kennis van en werkervaring met gemeentelijke organisaties. Werkervaring met zelforganiserende teams. Kennis van en werkervaring met Financiën, Inkoop en/of Verandermanagement.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 26 juni 2022.
Nu reageren >>
73641Interim Coördinator Arbo en Verzuim
Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2022, optie tot verlenging, 16-20 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Interim Coördinator Arbo en Verzuim
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2022, optie tot verlenging, 16-20 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, druk doende met de implementatie van een nieuwe verzuimaanpak. Men zoekt een ervaren interimmer die een belangrijke rol speelt bij de doorontwikkeling van Arbo en Verzuim binnen de organisatie.
Profiel van de opdracht: O.a. Je bent sparringpartner voor de projectleider van de projectgroep. Je adviseert en geeft mede vorm aan het nieuwe verzuimteam en structurele aansturing ervan. Je denkt mee over Arbo vraagstukken en bent inhoudelijk sparringpartner voor de Arbo adviseur. Je speelt een rol in de communicatie vanuit Arbo en Verzuim naar de organisatie, w.o. Directie en Centrale ondernemingsraad. Je bent contactpersoon naar de Arbodienst. Je verbindt met het thema van duurzame inzetbaarheid.
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau. Minimaal 5 jaar ervaring met inhoudelijke expertise op het gebied van Arbo en Verzuim en ervaring met of bij een Arbodienst. Ervaring met het bredere thema Duurzame Inzetbaarheid en vitaliteit in vergelijkbare organisaties. Leidinggevende ervaring, kan medewerkers coachen, hands on. Ervaring met het opstellen van adviezen omtrent inbedding en aansturing van Arbo en Verzuim binnen organisaties.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 23 juni 2022.
Nu reageren >>
73638Interim Specialist Financiële Administratie
Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 20 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Specialist Financiële Administratie
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 20
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ongeveer 75.000 inwoners en 680 medewerkers.
Profiel van de opdracht: Je bent tijdelijk inhoudelijk ondersteuner voor de financiële administratie en het coördineren van de werkzaamheden binnen de financiële administratie op het gebied van de gehele Activa/Investeringen administratie en tevens inzetbaar voor Treasury werkzaamheden. Hierin werk je nauw samen met collega’s van bedrijfsvoering. Daarnaast denk je mee aan de invulbaarheid van de gekozen systemen betreffende het gehele activa spectrum en hoe we hierin als organisatie een toekomstgerichte verbeteraanpak
Profiel van de manager: op kunnen inzetten. Functie-eisen 1) Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als (senior) administratief specialist bij een gemeente op de (centrale) financiële afdeling; 2) Aantoonbare kennis van financiële- en softwarepakketten opgedaan in de afgelopen 5 jaar binnen de decentrale overheid d.m.v. werkervaring of een afgeronde opleiding/cursus op gebied van Activa/Decade/Lias/Excel; 3) Aantoonbare kennis van inkoop- en financiële processen opgedaan in de afgelopen 5 jaar
Opmerkingen: binnen een gemeentelijke organisatie opgedaan d.m.v. werkervaring of een afgeronde opleiding/cursus; 4) Aantoonbare kennis van het BBV binnen de gemeente opgedaan in de afgelopen 7 jaar door middel van relevante werkervaring en/of een afgeronde opleiding/cursus. Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk maandag 27-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73631Interim Planjurist Ruimtelijke Ordening
1-8-2022 start 6 maanden 40 uur | Noord Brbanat/Overijssel/Thuis | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Planjurist Ruimtelijke Ordening Landelijk, reageren voor 24 juni 17:00 uur
Verwachte opdrachtduur: 1-8-2022 start 6 maanden 40 uur
Plaats/regio: Noord Brbanat/Overijssel/Thuis
Profiel van het bedrijf: Energie
Profiel van de opdracht: Met jouw scherpe juridische blik maak je de uitbreiding van hoogspanningsstations mogelijk. Jij bekijkt hoe bestemmingen het beste en snelste bouwrijp kunnen maken. Vaak komen daar complexe vraagstukken bij kijken rond de inpasbaarheid in een bestaand bestemmingsplan en de vergunningverlening. Daarbij hebben verschillende partijen in de omgeving vaak andere belangen dan de opdrachtgever. Aan jouw de taak om tot goede afspraken te komen.
Profiel van de manager: Wo-niveau en een diploma in staats- en bestuursrecht met specialisatie omgevingsrecht; Globale kennis van belangrijke disciplines binnen de ruimtelijke ordening, zoals milieu, natuur, bodem, landschappelijke inpassing, omgevingsmanagement en participatie; Bij voorkeur twee jaar of meer ervaring in een soortgelijke functie. Competenties: Jij staat stevig in je schoenen en gaat graag het gesprek aan met gemeenten en provincies, en af en toe een projectontwikkelaar, om hen te overtuigen.
Opmerkingen: Lichte voorkeur voor kandidaten uit het zuiden omdat daar voorlopig de meeste projecten zijn. Je ben zo’n twee dagen per week op locatie in Noord of/en Zuid. Het Servicehuis Juridische en Grondzaken is een diverse afdeling die bestaat uit 22 collega’s met verschillende niveaus en achtergronden. Jij gaat aan de slag in team Grondzaken waarin je nauw samenwerkt met rentmeesters, de projectleiders voor grote hoogspanningsstations en de netverantwoordelijke van assetmanagement.
Nu reageren >>
73629Interim Projectmanager Aanbesteding Financieel Systeem
Start: 18-7-2022 Eind: 16-12-2022 Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 24 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectmanager Aanbesteding Financieel Systeem
Verwachte opdrachtduur: Start: 18-7-2022 Eind: 16-12-2022 Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een grote gemeente met ruim 155.000 inwoners.
Profiel van de opdracht: Jij begeleidt het proces van Europese aanbesteding om te komen tot een nieuw contract voor het afnemen van een financieel informatiesysteem. Dit proces bevat het opstellen van een programma van Eisen tot en met de definitieve gunning van het nieuwe systeem. Je werkt samen met de informatiemanager, architect en de afdeling te kijken naar afhankelijkheden en relatie met andere processen en informatiesystemen, eisen vanuit de Enterprise Architectuur en wensen vanuit de organisatie.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Een afgeronde HBO/WO opleiding; 2) Ruime ervaring met het begeleiden van aanbestedingstrajecten voor informatiesystemen bij de overheid; 3) Financiële achtergrond en/of aantoonbare kennis van financiële informatiesystemen; 4) Actuele kennis van ontwikkelingen in de markt van financiële informatiesystemen; 5) Vaardig in het bijeen brengen van belangen van verschillende stakeholders, bij voorkeur in gemeenten van vergelijkbare grootte.
Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk maandag 4-7-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73628Interim Landschapsarchitect
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 2 | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Landschapsarchitect
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 2
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ruim 45.000 inwoners en 230 medewerkers.
Profiel van de opdracht: Je vertegenwoordigt het team Landschap en Stedenbouw in de projectgroep die verantwoordelijk is voor de gebiedsontwikkeling. Je beoordeelt en toetst de initiatieven op landschappelijke aspecten en geeft advies over wenselijkheid en haalbaarheid; Waar nodig informeer en consulteer je je collega’s over initiatieven, bv als er sprake is van significante impact op de openbare ruimte. Je ben actief onderdeel van de participatie traject en, zo nodig presenteert en onderbouwt de plannen aan bewoners.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal een afgeronde opleiding op HBO bachelor niveau in de richting van Landschapsontwerp of Landschapsarchitectuur; 2) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar in een soortgelijke functie; 3) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar op het gebied van landschapsontwerp; 4) Minimaal 10 jaar relevante werkervaring met ontwerpen van buitenruimtes; 5) Aantoonbare werkervaring met participatieprocessen over de buitenruimte; 6)
Opmerkingen: Aantoonbare werkervaring met grafische programma’ zoals Autocad, Vectorworks of het vermogen om het gebruik van deze programma’s snel eigen te maken. Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk maandag 27-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73626Interim Controller
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur pw: 32 - 36 | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Controller
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur pw: 32 - 36
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een samenwerkingsverband van 14 gemeenten die werken aan de meest innovatieve en uitdagende projecten op het gebied van mobiliteit.
Profiel van de opdracht: Als controller bij het team financiën stel je jezelf beschikbaar als ondersteuning voor diverse collega’s en op diverse onderwerpen. In het takenpakket horen onder andere: Ondersteunen project, business en financial controllers bij voorkomende werkzaamheden; Meewerken aan de uitvoering en verbetering van de Planning & Control processen; Het oppakken van ad-hoc werkzaamheden binnen het Team Financiën.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; 2) Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als financial controller of project controller; 3) Aantoonbare werkervaring als financial controller of project controller bij een publieke organisatie; 4) Aantoonbare werkervaring met Key2Finance en/of Cognos.
Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk woensdag 22-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73625Interim Senior Communicatieadviseur
Start: 1-7-2022 Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | Friesland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2022 Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: Friesland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met ruim 45.000 inwoners.
Profiel van de opdracht: De medewerkers (9,4 fte) van team Kommunikaasje houden zich dagelijks bezig met het ondersteunen van het bestuur van twee gemeenten en de ambtelijke organisatie. Het team wordt aangestuurd door de teamleider Kommunikaasje. 1. Maakt communicatieplannen en -strategieën voor diverse projecten. 2. Voert communicatieplannen uit, samen met de collega’s van Team Kommunikaasje.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) ervaring met projectcommunicatie en participatietrajecten bij gemeenten. Je bent analytisch, hebt een heldere visie op het communicatie vak, hebt een groot inlevingsvermogen, overtuigingskracht en toont initiatief. Daarnaast ben je flexibel en vertoon je zelfreflectie. De Friese taal beheers je op zijn minst passief; 2) Minimaal een HBO Communicatie opleiding afgerond; 3) Ervaring met projectcommunicatie en participatietrajecten bij gemeenten.
Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk woensdag 22-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73620Interim Projectmanager Aanbesteding Financieel systeem
Startdatum 18-7-2022, einddatum 16-12-2022, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 24 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
interim Projectmanager Aanbesteding Financieel systeem
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18-7-2022, einddatum 16-12-2022, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een projectmanager voor de aanbesteding van een nieuw financieel systeem.
Profiel van de opdracht: Jij begeleidt het proces van Europese aanbesteding om te komen tot een nieuw contract voor het afnemen van een financieel informatiesysteem. Dit proces bevat het opstellen van een programma van Eisen tot en met de definitieve gunning van het nieuwe systeem. Na opstellen van het PVE begeleid je samen met de contractmanager en de afdeling inkoop de aanbesteding en gunning en een mogelijke exit van het huidige contract.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding. Ruime ervaring met het begeleiden van aanbestedingstrajecten voor informatiesystemen bij de overheid. Aantoonbare kennis van financiële informatiesystemen. Actuele kennis van ontwikkelingen in de markt van financiële informatiesystemen. Vaardig in het bijeen brengen van belangen van verschillende stakeholders.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 3 juli 2022.
Nu reageren >>
73618Interim Opleiding-/onderwijskundige
Startdatum 1-7-2022, einddatum 1-7-2023, optie tot verlenging, min. 20 uur per week, max. 38 uur per | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
SPOED: Interim Opleiding-/onderwijskundige
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-7-2022, einddatum 1-7-2023, optie tot verlenging, min. 20 uur per week, max. 38 uur per
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een opleidingskundige/onderwijskundige.
Profiel van de opdracht: Adviseren m.b.t. en ontwerpen van (online) leerinterventies. Review en acceptatie van ontwikkeld materiaal en methodes. Organiseren evaluaties en analyseren van de resultaten. Bijdragen aan en het vormgeven van het kwaliteitsbeleid waarvan evaluatie- en effectmetingen onderdeel uitmaken. Vaststellen van didactische uitgangspunten en het monitoren van leertrajecten. Vertalen van ontwikkelingen binnen het vakgebied naar opleidingsbeleid. Coachen/adviseren van opleiders en docenten bij projecten.
Profiel van de manager: HBO/WO-opleiding, Opleidingskunde of Opleidings- en onderwijskundige. Actuele vakkennis van bedrijfsopleidingen en performancegericht leren. Werkervaring als medior/ senior opleidingsdeskundige. Interesse in werken bij een maatschappelijke organisatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 juni 2022.
Nu reageren >>
73616Interim Teammanager Parkeren, Auto en Fiets
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 3 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Teammanager Parkeren, Auto en Fiets
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 3
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ruim 55.000 inwoners en ongeveer 470 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen.
Profiel van de opdracht: - je zorgt voor de dagelijkse aansturing van het team; - je implementeert de adviezen van de evaluatie Parkeerketen, waaronder een organisatie- en bedrijfsvoering advies over team Parkeren Auto en Fiets. - je bent verantwoordelijk voor het informeren van de portefeuillehouder over de processen binnen Parkeren.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als Teammanager; 2) Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen een gemeentelijke organisatie; 3) Minimaal een afgeronde HBO bachelor opleiding; 4) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar als Teammanager binnen het Ruimtelijk Domein in een politiek-/ bestuurlijke omgeving; 5) Aantoonbare werkervaring binnen het vakgebied van betaald parkeren binnen een gemeentelijke organisatie;
Opmerkingen: 6) Aantoonbare werkervaring met het implementeren van organisatievraagstukken binnen een gemeentelijke organisatie. Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk woensdag 22-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73614Interim Projectleider Werkprocessen
Start: 1-7-2022 Eind: 1-1-2023 Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur per week: 24 | Oost-Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Werkprocessen
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2022 Eind: 1-1-2023 Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: Oost-Gelderland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een omgevingsdienst die samen met andere partijen voor een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving zorgt. Ze zijn de uitvoeringsorganisatie voor vergunningverlening, toezicht en handhaving voor milieu en bouwen.
Profiel van de opdracht: Sturing geven aan de aanpassing van de werkprocessen en WRS-workflows zoals die in het bedrijfsprocessenmodel van de omgevingsdienst staan en zorgdragen voor afstemming met informatisering en bedrijfsvoering. Verantwoordelijk voor het Omgevingswet-proof maken van de werkprocessen en de doorvertaling van deze werkprocessen naar informatisering en bedrijfsvoering.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Programma-, project- en verandermanagement Werken conform OTAP-principes Begeleiding programma's en projecten in dienstverleningssector / overheid Communicatie over organisatiegrenzen heen en visueel management; 2) HBO/WO; 3) Academisch werk- en denkniveau; 4) Projecten uitgevoerd op het snijvlak van proces, techniek en inhoud m.b.t. wetswijziging; 5) Ervaring met uitvoering van projecten binnen de omgevingsdienst of gemeente; 6) Ervaring met relevante applicaties die de
Opmerkingen: omgevingsdienst en gemeente gebruiken (Wrs (WFM) en Corsa (DMS). Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk vrijdag 24-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73612Interim Coördinator team dienstverlening
Start: 1-7-2022 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur pw: 24 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Coördinator team dienstverlening volwassenen
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2022 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur pw: 24
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met ruim 25.000 inwoners. De organisatie is onderverdeeld in vier domeinen: Mens en Samenleving, Fysieke Leefomgeving, Organisatie en Publiek en Bestuur.
Profiel van de opdracht: Als de coördinator volwassenen stel je het team samen, en zorgt je dat het team volwassenen ook echt een team wordt. Je werkt daarvoor samen met de reeds bestaande coördinator team jeugd en gezin en de kwartiermaker en je bouwt het team in overleg met de betrokken maatschappelijke partners. Het team jeugd en gezin wordt op dit moment opgebouwd, het team volwassenen moet volgen in de voetsporen daarvan. Je maakt daartoe een projectplan met prioritering. Je werkt met een vastgestelde werkgroep.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar binnen een wijkteam of een sociaal kernteam; 2) Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende binnen het Sociaal Domein; 3) Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met het aansturen van multidisciplinaire teams binnen een overheidsorganisatie; 4) Aantoonbare werkervaring met ICT en registratie systemen voor wijkteams en de inrichting daarvan.
Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk dinsdag 21-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73611Interim Businesscontroller
Start: z.s.m. Eind: 4 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 4 maanden Aantal uur pw: 24 - 3 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Businesscontroller Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 4 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 4 maanden Aantal uur pw: 24 - 3
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente met ruim 55.000 inwoners en ongeveer 470 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen.
Profiel van de opdracht: In de functie van business controller lever je een bijdrage aan de strategische ontwikkeling en strategische planning van het Sociaal Domein. Zo adviseer je zelfstandig het management en het bestuur, gebaseerd op een consistente belangenafweging op zowel het inhoudelijke als financiële vlak. Je hebt een stevige regisserende en adviserende rol in het ontwikkelen en innoveren van (financieel) control, beleid en risicomanagement voor het Sociaal Domein. Je stelt mede het financiële beleid op.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Minimaal een afgeronde financiële HBO bachelor opleiding; 2) Aantoonbare werkervaring als Business Controller bij een gemeente in de afgelopen 5 jaar; 3) Een afgeronde opleiding Register Controller; 4) Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als Business Controller in de afgelopen 3 jaar; 5) Aantoonbare werkervaring met gemeentefinanciën en de BBV; 6) Aantoonbare werkervaring als Business Controller binnen het Sociaal Domein in de afgelopen 5 jaar.
Opmerkingen: Is er een kansrijke match? Reageer uiterlijk dinsdag 21-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>
73636Interim Bestuurssecretaresse
Start: 1-9-2022 Uren per week: 32 Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Bestuurssecretaresse
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2022 Uren per week: 32 Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het verrichten van secretariële en organisatorische werkzaamheden ten behoeve van het college en de directie; Verzorgen van de opvang van het inkomend telefoonverkeer voor burgemeester, wethouders en de directie en beoordelen van het al dan niet doorgeleiden hiervan; Beheren en bewaken van de agenda van de burgemeester, wethouders en de directieleden; Verzorgen van de agenda voor de wekelijkse collegevergadering en de besluitenlijst.
Profiel van de manager: Aantoonbare werkervaring met secretariële, administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar op een bestuurssecretariaat; Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar binnen een gemeente;
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-7-2022 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
73630Interim Projectleider huisvesting
Start: 1-7-2022 Uren per week: 24-28 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 3*6 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider huisvesting vluchtelingen
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2022 Uren per week: 24-28 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 3*6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als integraal projectleider draag je zorg voor de huisvesting van vluchtelingen. De focus ligt op het realiseren van opvanglocaties voor de vluchtelingen uit de Oekraïne en de matching van plaatsing en opvang.
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar ervaring als projectleider; HBO opleiding. Minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van (nood)huisvesting: Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar op het gebied van facility management;
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-6-2022 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
73632Interim Adviseur organisatieontwikkeling
Start: 1-9-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Adviseur organisatieontwikkeling
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je helpt ons bij het ontwikkelen van een heldere strategie om de veranderopgave voor LV te realiseren; Je adviseert en ondersteunt het DT bij het in gang zetten van de juiste interventies, passend bij onze rol en bij de manier waarop we die invullen; Je brengt een advies uit over wat wij structureel aan ondersteuning nodig hebben om onze veranderopgave te realiseren.
Profiel van de manager: WO opleiding op het gebied van organisatieontwikkeling / verandermanagement; 4 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar als Adviseur op het gebied van organisatieontwikkeling en verandermanagement (duidelijk weergegeven in het cv middels een toelichting/voorbeelden); 2 jaar ervaring in de afgelopen 4 jaar met veranderprocessen en organisatie inrichting binnen een overheidsinstelling.
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-6-2022 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
73633Interim Senior Procesadviseur en Verandermanager
Start: 4-7-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja max. 24 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Procesadviseur en Verandermanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-7-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja max. 24 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Operationele aansturing van de begeleiding en daarmee verantwoordelijk voor de veranderkundige & implementatie begeleiding van ketens in de 3 domeinen (conform het ketenoverzicht en de ketenplanning).
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. 10+ jaar ervaring als procesadviseur in overheidsorganisaties. 8 jaar ervaring in de rol van projectleider in proces- en zaakgerichte projecten. Ervaren met de complexiteit die ketensamenwerking en digitalisering binnen overheid met zich mee brengt. Ervaring met de principes en producten van de GEMMA en de toepassing ervan in de praktijk.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-6-2022 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
73634Interim Manager Projectbeheersing
Start: 1-8-2022 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Manager Projectbeheersing
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2022 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor de projectbeheersing binnen civieltechnische projecten. Met alle bijbehorende scope-, risico-, plannings- en financiële managementwerkzaamheden. Samen met de projectmanager zorgt de manager projectbeheersing ervoor dat de werkzaamheden en beslissingen van het project transparant, bespreekbaar, navolgbaar en voorspelbaar zijn. Je geeft leiding aan en coördineert het projectbeheersingsoverleg (met bijvoorbeeld specialisten op
Profiel van de manager: WO opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring als manager projectbeheersing. Kennis en ervaring met de projectbeheersing van complexe projecten in de openbare ruimte. Meer dan 5 jaar Kennis/ervaring op het gebied van UAV en RAW.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-6-2022 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
73655Interim Coördinator Opvang Oekraïne
Start: 7-7-2022 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Coördinator Opvang Oekraïne
Verwachte opdrachtduur: Start: 7-7-2022 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Diverse taken zoals zitting nemen in de beheergroepen opvanglocaties, afstemming met coördinatie vrijwilligerswerk, aanspreekpunt voor inwoners, aanspreekpunt voor thuisopvang, coördinatie leefgeld, interne afstemming, toeleiding naar onderwijs, potentiële nieuwe huisvesting en contactpersoon voor de veiligheidsregio, etc zullen moeten worden opgepakt.
Profiel van de manager: 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als Projectleider en/of Programmamanager bij een overheidsorganisatie; HBO opleiding. Werkervaring met de doelgroep Vluchtelingen; Werkervaring op het gebied van tijdelijke huisvesting;
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-6-2022 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
73659Interim Projectleider Omgevingsplan
Start: 11-7-2022 Uren per week: 28-32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 12 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Omgevingsplan
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-7-2022 Uren per week: 28-32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 12 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als projectleider Omgevingsplan ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het nieuwe omgevingsplan, ter vervanging van de geldende bestemmingsplannen. Van een casco tot een vastgesteld omgevingsplan. We willen het omgevingsplan gefaseerd opleveren. De ambitie is om de eerste fase van het nieuwe omgevingsplan in 2024 te hebben afgerond. Die eerste fase bestaat uit het casco van het omgevingsplan en de concrete uitwerking van één of twee gebieden.
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar in het fysieke domein; Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar als bij een politiek bestuurlijke omgeving; Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-6-2022 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
73709Interim belasting medewerker
Start: 11-7-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, Allround interim belasting medewerker
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-7-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: We zoeken we ondersteuning op gebied van afhandelen WOZ beroepen en bezwaren. Daarnaast zoeken we een allround belastingmedewerker. Deze uitvraag betreft de allround belastingmedewerker. Werkzaamheden: aanslagen, verminderingen, heffingsbezwaren voor diverse belastingsoorten, klantcontact. Vind je het daarnaast leuk om als sparringspartner voor collega’s op te treden en een minder ervaren collega te helpen met raad of werkinstructies dan is dat helemaal mooi.
Profiel van de manager: 2 jaar ervaring als belasting medewerker bij een gemeentelijke instelling. Aantoonbare werkervaring met Vris; Opleiding tot heffingsambtenaar of vergelijkbaar (bijvoorbeeld Invorm-H/HALO); Ervaring met het begeleiden van junior collega’s (Duidelijk benoemd in het CV);
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-7-2022 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
73650Interim Projectleider Werkprocessen
Start: 1-7-2022 Eind: 1-1-2023 Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur per week: 24 | Oost-Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Werkprocessen
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2022 Eind: 1-1-2023 Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: Oost-Gelderland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een omgevingsdienst die samen met andere partijen voor een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving zorgt. Ze zijn de uitvoeringsorganisatie voor vergunningverlening, toezicht en handhaving voor milieu en bouwen.
Profiel van de opdracht: Sturing geven aan de aanpassing van de werkprocessen en WRS-workflows zoals die in het bedrijfsprocessenmodel van de omgevingsdienst staan en zorgdragen voor afstemming met informatisering en bedrijfsvoering. Verantwoordelijk voor het Omgevingswet-proof maken van de werkprocessen en de doorvertaling van deze werkprocessen naar informatisering en bedrijfsvoering.
Profiel van de manager: Functie-eisen 1) Programma-, project- en verandermanagement Werken conform OTAP-principes Begeleiding programma's en projecten in dienstverleningssector / overheid Communicatie over organisatiegrenzen heen en visueel management; 2) HBO/WO; 3) Academisch werk- en denkniveau; 4) Projecten uitgevoerd op het snijvlak van proces, techniek en inhoud m.b.t. wetswijziging; 5) Ervaring met uitvoering van projecten binnen de omgevingsdienst of gemeente; 6) Ervaring met relevante applicaties die
Opmerkingen: de omgevingsdienst en gemeente gebruiken (Wrs (WFM) en Corsa (DMS). Reageer uiterlijk vrijdag 24-6-2022 16.00 uur
Nu reageren >>

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)