Pagina: Overzicht actuele opdrachten

OVERZICHT ACTUELE OPDRACHTEN.

'Reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Lees verder' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Lees verder' sluit die informatie dan weer.

75080Interim Senior Logistiek Manager
ca. 32u, 6-9 mnd | Regio Rotterdam | lees verder | reageren
 
Interim Senior Logistiek Manager voor inrichten afdeling Transport & Logistiek
Verwachte opdrachtduur: ca. 32u, 6-9 mnd
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Klant in de logistieke sector
Profiel van de opdracht: Inrichten afdeling Transport en Logistiek; bepalen koers, doelen; leiden van dagelijkse operatie; leidinggeven aan team.
Profiel van de manager: Ruime ervaring binnen Transport en Logistiek; hands-on en pragmatische instelling; ervaring aansturen teams; people-manager.
Opmerkingen: Graag ontvangen wij aanmelding met cv en beschikbaarheid/tariefindicatie. Je ontvangt altijd reactie.
Nu reageren >>
75079Interim medewerker debiteuren/AR-medewerker
3-6 maanden, 32-40 uur | Regio Den Bosch | lees verder | reageren
 
Interim medewerker debiteuren/AR-medewerker
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, 32-40 uur
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Internationale onderneming
Profiel van de opdracht: Het schriftelijke/telefonisch aanmanen van debiteuren, uitvoeren van facturatie, verwerken van betalingen, oplossen/uitzoeken van betalingsissues, disputen etc. met klant en interne afdelingen zoals finance, sales en contractadministratie
Profiel van de manager: MBO/HBO werk en denkniveau, hands-on, pragmatisch, goede communicatieve vaardigheden.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75078Interim senior GL-accountant
3-6 maanden, 32-40 uur | Regio Den Bosch | lees verder | reageren
 
Interim senior GL-accountant
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, 32-40 uur
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Internationale onderneming
Profiel van de opdracht: Het voeren van de grootboekadministratie van verschillende entiteiten, opstellen BTW aangiften, opstellen balansspecificaties/balansdossiers, maandafsluiting, R/C verhoudingen, tussenrekeningen uitzoeken
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau, hands-on, pragmatisch, stressbestendig, handig met Excel, ERP, goede beheersing Engels.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75077Interim GL-Accountant/Financial Controller
3-6 maanden; 32-40 uur | Regio Zaltbommel | lees verder | reageren
 
Interim GL-Accountant/Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden; 32-40 uur
Plaats/regio: Regio Zaltbommel
Profiel van het bedrijf: Internationaal dynamische/hectische handelsonderneming
Profiel van de opdracht: Het voeren van de grootboekadministratie van verschillende entiteiten, opstellen BTW aangiften, opstellen balansspecificaties/balansdossiers, maandafsluiting, R/C verhoudingen, tussenrekeningen uitzoeken
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau, hands-on, pragmatisch, stressbestendig, handig met Excel, ERP, goede beheersing Engels.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75074Interim HR Directeur
Minimaal drie maanden, uren in overleg. | Regio NL | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim HR Directeur.
Verwachte opdrachtduur: Minimaal drie maanden, uren in overleg.
Plaats/regio: Regio NL
Profiel van het bedrijf: Internationale productie organisatie
Profiel van de opdracht: Wij zijn op zoek naar een HR Director die verantwoordelijk zal zijn voor de leiding van de Benelux HR functie in België en Nederland. Verantwoordelijk voor HR initiatieveren. Nauw samen werken met de business, belangrijk lid van het Benelux Leaderschip. Algemene leiding over alle entiteiten rondom beleid, de programma's en de uitvoering van de de verschillende divisies. Verantwoordelijk voor HR Shared Services voor DS Smith Nederland. Deze functie kan worden uitgeoefend vanuit NL & BE.
Profiel van de manager: Volwassenheid in een matrixomgeving Gefocust op resultaten Een sterk commercieel inzicht Bewezen vaardigheden op het gebied van efficiëntie en stakeholdermanagement, Verankeren van cultuur, leiderschapsbeïnvloeding en verandering.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75069Interim Inkoper woningcorporatie
Verwachte duur is 4 - 6 maanden met de mogelijkheid tot verlengen. Minimaal 4 dagen per week. | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht: Ervaren allround Interim Inkoper voor een woningcorporatie.
Verwachte opdrachtduur: Verwachte duur is 4 - 6 maanden met de mogelijkheid tot verlengen. Minimaal 4 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Woningcorporatie met een sterk maatschappelijk gebonden bedrijfsmissie.
Profiel van de opdracht: Allround inkoop taken en verantwoordelijkheden en samenwerking met alle afdelingen binnen de organisatie. Je bedient een breed werkveld van vastgoedprojecten waar renovatie- en nieuwbouwprojecten bij horen, overeenkomsten voor groot onderhoud, IT, schoonmaak tot aan catering. Analyse van het inkoopproces, het opstellen & implementeren van een inkoopstrategie en het uitvoeren van inkooptrajecten.
Profiel van de manager: Ervaren Inkoper met hbo werk- en denkniveau. Sterk in het coördineren binnen inkooptrajecten en je beschikt over goede projectmanagementvaardigheden. Het is een pre als je kennis hebt van de aanbestedingswet, of mogelijk werkervaring hierin. Enthousiaste ondernemer met doorzettingsvermogen.
Opmerkingen: Beschikbaarheid per direct of op korte termijn. Uurtarief van max. ca. € 80,- (excl. btw en reiskosten).
Nu reageren >>
75062Interim locatiemanager ouderenzorg
3-6 maanden, gemiddeld drie dagen per week. Deels thuiswerken is mogelijk | Zuid-oost Nederland | lees verder | reageren
 
Wij zijn op zoek naar een interim locatiemanager voor een kleinschalige organisatie in de ouderenzorg die 'op de winkel past', kwaliteit van zorg verder brengt en het team leidt, coacht en verder brengt.
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, gemiddeld drie dagen per week. Deels thuiswerken is mogelijk
Plaats/regio: Zuid-oost Nederland
Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is een kleinschalige organisatie in de ouderenzorg waar met name mensen met dementie wonen.
Profiel van de opdracht: Betreft een tactisch/operationele klus. De opdracht is deels op de winkel passen en tegelijkertijd kun je voldoende je stempel drukken op deze klus. Je geeft leiding aan een team dat redelijk soepel draait, bent betrokken bij kwaliteitsverbeteringen, werving collega's en ondersteunt in de zoektocht naar een vaste locatiemanager.
Profiel van de manager: Ervaring in kleinschalige zorg is een duidelijke pre. Generalist die duidelijk doch warm communiceert en kaders aangeeft.
Opmerkingen: Graag zien we een indicatie van het gewenste tarief, beschikbaarheid (eventuele vakanties, dagen), cv en korte motivatie tegemoet.
Nu reageren >>
75061Interim manager herinrichting control framework
3-6 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week. | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim manager voor herinrichting control framework
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Kleine bank
Profiel van de opdracht: Ondersteuning bij project herinrichting control framework; beschrijven / ontwerpen van processen, uitvoeren van process risk assessments (RCSAs), daarin goed beschrijven van risks en controls, en dit vastleggen in BWise.
Profiel van de manager: - Experience with SOX and Solvency II or similar. -Experience in modelling of processes and executing risk assessments. - Experience with asset management (nice to have) - Experience with Visio (nice to have) and Bwise (must have). -1-2 days per week physically available (Amsterdam ). Preference for Monday, and Tuesday or Thursday
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75054Interim Opleidingskundige
24 uur per week 17-10-2022 start 8 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Opleidingskundige, 24 uur, Utrecht, reageren voor dinsdag 4 oktober 2022, 15:00 uur
Verwachte opdrachtduur: 24 uur per week 17-10-2022 start 8 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Men heeft de opdracht gekregen een trainee programma op poten te zetten. Daarvoor is onderwijskundige externe expertise gewenst.
Profiel van de opdracht: 1. Ontwerpen van het traineeship ZM: Opdracht is het onderwijskundig begeleiden van het ontwerp van het Rechtspraak traineeship. Het ontwikkelen van de leeractiviteiten binnen dat ontwerp kunnen de CM’ers (met enige coaching/opleiding) zelf. 2. Ontwerpen en ontwikkelen van een structureel en gedegen kwaliteitszorgsysteem rondom de initiële opleiding ZM, strekkend van vraagarticulatie tot en met de evaluatie van de opleiding. 3. Ondersteuning bij de visitatie van de opleiding (2024)
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar ervaring als opleidingskundige universitair. (tijdpad:01-01-2023 ontwerp gereed).
Opmerkingen: Werkzaamheden bij 2 (in samenspraak met de opleidingsmanager ZM – en eventueel OM); - kaders voor het kwaliteitszorgsysteem verder uitwerken; - inventariseren van bestaande informatie en instrumenten; - uitwerken proces en product; - schrijven implementatieplan; - ontwikkelen kwaliteitszorgbeleid en komen tot een handboek kwaliteitszorg (overdracht aan staande organisatie) Werkzaamheden bij 3: - sparringpartner zijn voor de opleidingsmanager - schrijven van een zelfevaluatie van de opleiding
Nu reageren >>
75052Interim Projectleider/Programma Manager Mobiliteit
3 dagen per week voor 12 maanden. | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider/Programma Manager Mobiliteit met ervaring bij gemeentelijke, provinciale of regionale organisatie voor concessie traject van publieke (Snel)laadinfrastructuur
Verwachte opdrachtduur: 3 dagen per week voor 12 maanden.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: HBO of liefst WO niveau met gedegen ervaring in dergelijke trajecten. Kennis van de marktpartijen en mogelijkheden van dergelijke concessies. Ideale kandidaat heeft een uitgebreid netwerk in de sector.
Profiel van de manager: Goede politieke voelsprieten, samenwerken, analist en een goede communicator.
Opmerkingen: Bij interesse ontvangen we graag uw all in uurtarief, CV en motivatie in MS Word format. Opdracht is ca 2 dgn ./ week op kantoor en 1 dag thuiswerken.
Nu reageren >>
75051Interim HR Adviseur primair onderwijs
6 maanden voor 24 uur per week. | Flevoland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim HR Adviseur voor een primair onderwijsinstelling in Flevoland.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden voor 24 uur per week.
Plaats/regio: Flevoland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een primair onderwijsinstelling in de provincie Flevoland.
Profiel van de opdracht: Het gaat om een allround adviseursrol waarbij je zowel op operationeel als op tactisch/strategisch niveau aan het werk gaat. Jij mag hier de basis van HR neer gaan zetten. Dat betekent dat je enerzijds de HR processen gaat verbeteren en anderzijds verder mag bouwen aan beleid, bijvoorbeeld een vitaliteits- en beloningsbeleid. Je krijgt de kans om een professionaliseringsslag door te gaan voeren.
Profiel van de manager: Je bent medio oktober beschikbaar; 24 uur per week; 6 maanden; Ervaring in het (primair of voortgezet) onderwijs is een vereiste.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75046Interim Teamleider Finance & Control
4 / 6 maanden 32- 36 uur (bespreekbaar) | Utrecht | lees verder | reageren
 
interim Teamleider Finance & Control
Verwachte opdrachtduur: 4 / 6 maanden 32- 36 uur (bespreekbaar)
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onderwijsstichting
Profiel van de opdracht: Teamleider van een klein team (+/-2 man) Rapportages maken Schakelen met Wethouder / raad van toezicht en budgethouders. Iemand die graag verder mee denkt en ook de afdeling wilt optimaliseren. Werken met AFAS (geen must)
Profiel van de manager: Iemand die graag mee denkt met het optimaliseren van de afdeling maar ook graag het uitvoerende werk doet. Je moet ook kunnen schakelen met diverse niveaus van je team en afdeling tot wethouder en raad van toezicht.
Opmerkingen: 50 /50 hybride werken is mogelijk (minimaal 2 dagen op kantoor is wel gewenst)
Nu reageren >>
75044Interim FP&A manager
4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Hoofddorp | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim FP&A manager.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Hoofddorp
Profiel van het bedrijf: Internationale Corporate. Platte hiërarchie, korte communicatielijnen, Informeel.
Profiel van de opdracht: Zal verbaal worden toegelicht.
Profiel van de manager: IT-savvy, leergierig, analytisch, goed met verbanden leggen, communicatief heel sterk.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75043Interim assistant controller
iig tot einde jaar | amsterdam | lees verder | reageren
 
interim assistant controller voor cybersecurity organisatie. Solide administrateur die ook met een balancescorecard uit de voeten kan.
Verwachte opdrachtduur: iig tot einde jaar
Plaats/regio: amsterdam
Profiel van het bedrijf: Cybersecurity organisatie. Global presence. Scale up. 5 man financiele afdeling. Report to finance manager.
Profiel van de opdracht: voeren NLGAAP boekhouding inclusief taxes maar daarnaast ook opzet balance scorecard and measurement KPI's. Deb en Cred adm. worden door een collega verzorgd. Daarnaast costprijs calculaties en interne controlle verzorgen.
Profiel van de manager: SPD/HEAO/HOFAM projectmatig pro-actief stakeholdermanagement selfstarting Nederlands en Engels sprekend
Opmerkingen: per 1 november starten of evt zoveel eerder als mogelijk
Nu reageren >>
75035Interim QHSE manager
6/12 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week. | Amsterdam/ utrecht | lees verder | reageren
 
Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar een Interim QHSE manager
Verwachte opdrachtduur: 6/12 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam/ utrecht
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een chemisch internationaal opererend familie bedrijf.
Profiel van de opdracht: De nadruk in deze tijdelijke functie ligt op: - Beoordelen en afhandelen van interne blokkades en externe klachten; - Dagelijks overleg met de klant(en) over kwaliteitsaangelegenheden. Daarnaast zijn uiteraard de normale taken en verantwoordelijkheden van belang, zoals: Het bewaken en uitvoeren van het QHSE beleid, toelichting van procedures en instructie geven aan de medewerkers, adviseren van het managementteam en lijnmanagement.
Profiel van de manager: - HVK - Minimaal 5 jaar werkerving als QHSE manager - Werkerving binnen de chemie is een pre
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75032Interim Accountant / Administrateur / teamleider finance
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Accountant / Administrateur / teamleider finance
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Grote logistieke organisatie.
Profiel van de opdracht: functioneel leidinggeven aan een team van 9 financieel medewerkers.Verantwoordelijk voor de juiste en tijdige verwerking van alle voorkomende financiele zaken op financiele administratie.Van binnenkomende factuur tot closing.
Profiel van de manager: HBO werk en denkniveau. In staat om in journaalposten te denken. Per direct beschikbaar, communicatief, open en oplossingsgericht
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75029Interim administrateur
3 maanden 32-40 uur | lelystad | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim administrateur in Lelystad
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden 32-40 uur
Plaats/regio: lelystad
Profiel van het bedrijf: Productiebedrijf met ongeveer 25mln omzet. De organisatie is onderdeel van een groep
Profiel van de opdracht: De Finance Manager is gevraagd om de komende periode te ondersteunen bij de productielocatie (entiteit) in Groningen. Om hem te ontzorgen zoekt hij voor de komende periode iemand die taken van hem kan overnemen voor de locatie in Lelystad Het team in Lelystad bestaat verder uit een administratief medewerker.
Profiel van de manager: - ervaring met boekhouden - hands on mentaliteit - past binnen een nuchtere omgeving
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75028Interim Expediteur logistieke dienstverlener
12 maanden, gemiddeld 5dagen per week. | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht Interim Expediteur voor grote Rotterdamse logistieke dienstverlener
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 5dagen per week.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Logistiek dienstverlener.
Profiel van de opdracht: Wij zijn op zoek naar een goed presterende expediteur (Lucht/Oceaan) Import om ons groeiende bedrijf te ondersteunen. Als Freight Forwarder Import (Air/Ocean) ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van importzendingen in overeenstemming met de bedrijfsrichtlijnen en de wensen van de klant.Focus zal zijn om de controle van import/exportzendingen vanaf het moment dat een zending is geboekt op bestemming, aangekomen bij POD en aangevraagd voor definitieve aflevering en alles daartussenin.
Profiel van de manager: 5+ jaar relevante ervaring Ervaring met operationele, prijszettings- en financiële processen Kennis van operationele regelgeving Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Aanvullende Europese talen zijn een voordeel Uitstekende vaardigheden met Microsoft Office tools Goede interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden Een commerciële, klantgerichte instelling
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75027Interim finance manager
4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Zuid-Oost Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht interim finance manager
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid-Oost Brabant
Profiel van het bedrijf: Internationaal productiebedrijf
Profiel van de opdracht: Vanwege opzegging van de finance manager zoek ik tijdelijk overbrugging door een interim professional
Profiel van de manager: Goede accounting achtergrond, hands-on, fiscale aangiften, ohw posities bepalen op weekbasis, maandafsluiting inclusief reporting
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75023Interim (Assistent) Controller
4-6 maanden, 4-5 dagen per week. | Rotterdam/Zeeland | lees verder | reageren
 
Gezocht: Interim (Assistent) Controller met leidinggevende ervaring (R'dam/Zeeland)
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Rotterdam/Zeeland
Profiel van het bedrijf: Profit
Profiel van de opdracht: - Assisteren van de finance manager - Maandafsluiting (zelfstandig) - Rapportage en analyse - (mogelijk) aansturing van enkele accounting medewerkers
Profiel van de manager: - hbo/wo - ervaring maandafsluiting, rapportage - zelfstandig, initiatief, flexibel
Opmerkingen: Kantoren in Rotterdam en Zeeland, bij voorkeur woonachtig in deze omgeving (al is het deels remote). Indicatie tarief: EUR 70-75 ex btw en reiskosten
Nu reageren >>
75021Interim manager accounting
5 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week. | Regio Helmond | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim manager accounting.
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Helmond
Profiel van het bedrijf: Innovatief technology bedrijf
Profiel van de opdracht: Managen van de afdeling accounting, verantwoordelijk voor de afsluitingen, maken van analyses
Profiel van de manager: HBO/Academisch, aantoonbare ervaring met leiding geven aan accountingteams
Opmerkingen: Hele leuke klus, goed tarief
Nu reageren >>
75020Interim Senior Projectleider Universiteit
Het betreft een interim-oplossing (ZZP) voor 20 tot 24 uur per week voor een periode van 4 maanden. | Randstad | lees verder | reageren
 
Wij zijn met spoed op zoek naar een Interim Senior Projectleider voor een Universiteit in de Randstad.
Verwachte opdrachtduur: Het betreft een interim-oplossing (ZZP) voor 20 tot 24 uur per week voor een periode van 4 maanden.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een departement van een Universiteit in de Randstad.
Profiel van de opdracht: Het betreft een tijdelijke functie om de onderwijsdirectie te ontlasten. Onderdeel van de opdracht is: formuleren van een programma van eisen voor een programma/tool om beschikbare en benodigde capaciteit voor onderwijs in kaart te brengen, en bemensing van cursussen te plannen; werken naar een efficiënte en werkbare allocatie van taken; het in kaart brengen van extern verzorgd en ingekocht onderwijs en de (financiële) afspraken en opbrengsten/kosten daarvan; en verdere ondersteuning op beleid.
Profiel van de manager: • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau. • Je hebt ervaring als projectleider, ervaring in een hoger onderwijsinstelling is een pré. • Je bent analytisch sterk, communicatief en organisatiesensitief.
Opmerkingen: Het uurtarief van de interim manager is max € 90,- per uur (incl. reiskosten woon-werk, excl. BTW). Solliciteren kan tot 2 oktober. Start van de opdracht is per direct, in ieder geval medio oktober.
Nu reageren >>
75017Interim Adviseur Planning en Control
6,5 maanden start 1 december 32/36 uur per week | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
interim Adviseur Planning en Control Gemeente
Verwachte opdrachtduur: 6,5 maanden start 1 december 32/36 uur per week
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeente in Zuid Holland
Profiel van de opdracht: Jij bent dé verbindende schakel tussen verschillende organisatieonderdelen en de sparringpartner van het management. Dit betekent dat je weet wat er speelt in het netwerk en ook proactief informeert over risicofactoren rondom financiële aspecten. Je geeft advies over de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de bestaande wet- en regelgeving en de gemeentelijke kaders en richtlijnen.
Profiel van de manager: - Minimaal 4 jaar gerichte werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur met actuele kennis van gemeentelijke financiën en regelgeving (o.a. BBV) - Goed ontwikkelde adviesvaardigheden, die je zowel mondeling als schriftelijk laat zien.
Opmerkingen: Hybride werken 50/50. 2 of meer dagen kantoor (bespreekbaar)
Nu reageren >>
75014Interim Productiemanager
3-6 maanden, Voorkeur 5 dagen per week, eventueel 4 dagen is ook mogelijk. | Leeuwarden | lees verder | reageren
 
Gezocht interim Productiemanager.
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, Voorkeur 5 dagen per week, eventueel 4 dagen is ook mogelijk.
Plaats/regio: Leeuwarden
Profiel van het bedrijf: Bedrijf in de maakindustrie.
Profiel van de opdracht: Voor een bedrijf in de maakindustrie ben ik wegens de nodige uitdagingen door flinke groei op zoek naar een stevige interim Productiemanager die ervaring heeft met aansturing van gemotiveerde maar conventionele groep mensen en optimalisatie van productie en processen. De uitdagingen die er liggen zijn: • Productie efficiënt maken waardoor de output verhoogd wordt; • Structuur brengen; • Aansturen productie; • Changemanagement.
Profiel van de manager: • Min. HBO in een technische richting; • Ervaring als Productiemanager in de maakindustrie is een must; • Kunnen schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel; • Ervaring met continuous improvement en bijbehorende tools zoals 5S, LEAN etc; • Je beschikt over natuurlijk overwicht; • Je bent stressbestendig, kan snel schakelen en weet als geen ander hoe om te gaan met wisselende productieplanningen. • Je bent analytisch sterk.
Opmerkingen: • Tarief: in overleg; • Duur: 3-6 maanden; • 40 uur per week, eventueel is 32 uur ook mogelijk; • Indien overnachting nodig is, wordt deze geregeld en vergoed door de opdrachtgever.
Nu reageren >>
75012Interim boekhouder/administrateur
Minimaal 3 maanden, maar vermoedelijk langer | Lelystad | lees verder | reageren
 
Goede interim boekhouder/administrateur gezocht in Lelystad!
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 maanden, maar vermoedelijk langer
Plaats/regio: Lelystad
Profiel van het bedrijf: Productiebedrijf met verschillende vestigingen in Nederland.
Profiel van de opdracht: Wegens vertrek van huidige boekhouder is er behoefte aan extra capaciteit, zo snel als mogelijk voor minimaal 3 dagen in de week. Verzorgen van de boekhouding van A-Z.
Profiel van de manager: Je hebt ervaring als boekhouder/administrateur, je bent snel inzetbaar en kunt financiële processen snel doorgronden. Bij voorkeur woonachtig in (de buurt van) Lelystad.
Opmerkingen: Graag beschikbaarheid en tarief melden.
Nu reageren >>
75008Interim engineer manufacturing biotech industry
6 months, 24 hours per week. | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Are you an experienced interim engineer focussed on manufacturing in the pharmaceutical/biotech industry? We are looking for you!
Verwachte opdrachtduur: 6 months, 24 hours per week.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Pharmaceutical company.
Profiel van de opdracht: – Execute facilities/equipment/utilities projects regarding design, installation and commissioning – Execute FATS and SATs – Write and review technical documentation regarding commissioning, validation, SOPs, etc – Perform risk assessments – Change control management
Profiel van de manager: – Relevant working experience in the pharmaceutical/biotech/medical device industry
Opmerkingen: Max. freelance rate: €96.
Nu reageren >>
75005Interim Manager Financial Accounting
3-6 maanden, 30-40 uur per week | Limburg | lees verder | reageren
 
Interim Manager Financial Accounting, internationale groothandel (Sales/Logistieke omgeving)
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, 30-40 uur per week
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is dé partner voor onder meer truck- en transportbedrijven, garagisten, dealerbedrijven en bouw-, timmer- en installatiebedrijven in Europa.
Profiel van de opdracht: Als Manager Financial Accounting verantwoordelijk met jouw team (5 fte NL en BE) voor alle dagdagelijkse financiële zaken (boekhouding, fiscale vragen enz.). Je zorgt ervoor dat rapportages tijdig worden opgeleverd, maakt scherpe (kostprijs)analyses en zorgt dat maand en jaarafsluitingen verzorgd worden. Je rapporteert aan de groep's CFO. Verder werk je aan automatisering en het initiëren en begeleiden van veranderings- en verbeteringsprocessen die leiden tot een efficiëntie bedrijfsvoering.
Profiel van de manager: HBO+ /academisch werk- en denkniveau en leidinggevende ervaring. Affiniteit met een sales en logistieke omgeving. Vakbekwame financial met uitstekende adviesvaardigheden, je communiceert makkelijk (ook in het Engels), staat stevig in je schoenen. Verder ben je een teamspeler die vanuit strategie de juiste keuzes kan maken en snel consequenties overziet. Ervaring met SAP is een pré.
Opmerkingen: Hoogte van het tarief weegt mee in de gunning van de opdracht.
Nu reageren >>
75004Interim manager bedrijfsvoering GGZ
3 maanden, gemiddeld 3 a 4 dagen per week. | Zuid-West-Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim manager bedrijfsvoering GGZ
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 3 a 4 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid-West-Nederland
Profiel van het bedrijf: GGZ Zorginstelling
Profiel van de opdracht: Als manager bedrijfsvoering geef je leiding (+-125 FTE) en werk je nauw samen met de teamleiders: ICT, huisvesting, opbrengsten (o.a. cliëntenadministratie, zorgbemiddeling, secretariaat, vrijwilligers en beleidsmedewerkers), kosten (o.a. financiën) en het service plein.
Profiel van de manager: Coachend leidinggevende, procesmanager. Die zorgt voor een professionele overbrugging richting de te werven vaste collega. - Ervaring als manager bedrijfsvoering - Ervaring binnen de Zorg is een stevige pré
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75002Interim project manager energietransitie industrie
3 jaar fulltime | Haarlem | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim project manager energietransitie industrie
Verwachte opdrachtduur: 3 jaar fulltime
Plaats/regio: Haarlem
Profiel van het bedrijf: Industrie
Profiel van de opdracht: Overstap op andere brandstof, de plant zal moeten worden omgebouwd van fossiele brandstoffen naar aansturing op stroom. Het masterplan ligt er, maar voor de komende jaren is er veel werk om alles te concretiseren en te realiseren. Als projectmanager ga je dit plan tot leven brengen en werk je samen met een team van interne en externe engineers toe naar een realiseerbaar plan in tijd en geld maar bovenal in technische haalbaarheid. Juist in deze fase is stakeholdermanagement een belangrijk onderdeel van j
Profiel van de manager: - WO werk en denk niveau - Relevante technische opleiding - Ervaring met het opstarten van complexe projecten (Capex) bij voorkeur met nieuwe technologieën - Ervaring met projecten in de zware industrie, offshore chemie ect. is een must
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75000Interim sales/teammanager
4 maanden, ca 4 dagen per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Wij zoeken voor ons bedrijf een interim sales/teammanager.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, ca 4 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een dienstverlener / ecommerce
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor het B2B team, aansturing, saleskennis is op zich wel aanwezig, begeleiden en faciliteren van accountmanagers, rapportages opzetten.
Profiel van de manager: Ervaren teammanager. Sales is een pré niet een must. coach die kan motiveren.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
74998Interim Zorgadministrateur
min.4 maanden | Flevoland | lees verder | reageren
 
interim Zorgadministrateur 24-36 uur per week ervaring binnen GGZ, Jeugd en VVT bij voorkeur.
Verwachte opdrachtduur: min.4 maanden
Plaats/regio: Flevoland
Profiel van het bedrijf: Grote, bestuurlijk complexe zorginstelling
Profiel van de opdracht: De afdeling zorgadministratie gaat door een enorme transitie. Kennis wordt over de afdeling verspreid en samen wordt er aan hoger kennis niveau gewerkt. Om hier ruimte voor te creeren zoek ik nu dus iemand die kan mee draaien op de afdeling
Profiel van de manager: Goede communicatieve vaardigheden, ervaring op zorgadministratie.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
74996Interim QC Manager
4 maanden met optie op verlenging | Gelderland | lees verder | reageren
 
Wij zoeken voor ons bedrijf een interim QC Manager die mee wil denken over opzet afdeling en de medewerkers wil coachen.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden met optie op verlenging
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een concern binnen de food/feed
Profiel van de opdracht: We zoeken iemand die vooral met een frisse blik en goed overzicht meer kan kijken naar de huidige QC afdeling. Liggen de juiste taken bij de juiste mensen en sluit de afdeling nog goed aan bij de behoeften van onze organisatie? Je stuurt een team aan van 5 mensen. Op dit moment is er geen QC Manager. Bedoeling is om deze op termijn wel weer aan te nemen, maar we willen eerst goed kijken waar de behoeftes en mogelijkheden liggen.
Profiel van de manager: We zoeken iemand met zeker een aantal jaren ervaring als QC manager binnen de food en/of feed branche. Iemand die mee wil denken en wil helpen om de afdeling naar een hoger plan te tillen. Leidinggevende ervaring is een must.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
74993Interim Project Controller
6-18 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Brabant. | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Project Controller
Verwachte opdrachtduur: 6-18 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Brabant.
Profiel van het bedrijf: Internationaal bedrijf.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor een anatal lopende projecten en het starten van nieuwe ingewikkelde en complexe projecten.
Profiel van de manager: Ervaring met Bouw en Vastgoed is een pré. Zo snel mogelijk starten.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
74992Interim Strategisch Adviseur Welzijnsorganisatie
3 tot 4 maanden, gemiddeld 20 uur per week. | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Wij zijn met spoed op zoek naar een strategisch en daadkrachtig Interim Strategisch Adviseur voor een Welzijnsorganisatie in een gemeente in Zuid Holland
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 4 maanden, gemiddeld 20 uur per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een welzijnsorganisatie die ontstaan is uit een fusie tussen sport- en welzijnsorganisatie. De organisatie opereert in een gemeente in de provincie Zuid Holland.
Profiel van de opdracht: De opdracht voor de Interim Adviseur is concreet: • Het uitvoeren van projecten ter ondersteuning van het MT, zoals o.m. het doorlichten van het functieloongebouw voor de verschillende afdelingen binnen de organisatie • Het MT adviseren over en ondersteunen bij het opzetten van een nieuweorganisatiestructuur, passend bij de kwaliteit en omvang van de organisatie. • Het fungeren als klankbord en sparringpartner voor het MT tijdens dit proces. • Uitvoerende rol bij realiseren van passende acties
Profiel van de manager: • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau. • Je hebt ervaring in een adviserende rol. • Je hebt bij voorkeur ervaring in het sociaal domein en/of welzijn. Verder zijn de volgende persoonskenmerken op je van toepassing: • Je bent communicatief vaardig op verschillende niveaus. • Je functioneert op en schakelt snel tussen operationeel en tactisch niveau. • Je bent proactief en innovatief. • Je bent daadkrachtig en analytisch
Opmerkingen: Een leuke uitdaging met veel ruimte om de organisatie vorm te geven. Het uurtarief van de interim manager is € 75,- per uur tot max € 100,- per uur (incl. reiskosten woon-werk, excl. BTW). Start van de opdracht is per oktober.
Nu reageren >>
74991Interim Senior Netwerk Beheerder (WAN Infrastructuur)
Start: In overleg, 38 uur per week Einddatum: 31 Oktober 2023, met optie tot verlenging | Schiphol | lees verder | reageren
 
Interim Senior Netwerk Beheerder (WAN Infrastructuur)
Verwachte opdrachtduur: Start: In overleg, 38 uur per week Einddatum: 31 Oktober 2023, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Schiphol
Profiel van het bedrijf: Ontwerpt op basis van informatie- en automatiseringsplannen de structuur van de technische netwerk-infrastructuur en stuurt technische veranderingen op de netwerk-infrastructuur aan, werkt mee in de realisatie hiervan en adviseert proactief over mogelijke
Profiel van de opdracht: Kernactiviteiten - Opstellen / Schrijven architectuurdocumenten en requirements op hoog (HLD) en gedetailleerd (LLD) niveau - Ontwerpt op basis van informatie- en automatiseringsplannen de structuur van de technische netwerk-infrastructuur / security - Stuurt technische veranderingen van de netwerkinfrastructuur aan en helpt mee met de realisatie hiervan. - Werkt proactief aan mogelijke netwerk-infrastructuur / security verbeteringen.
Profiel van de manager: • HBO opleiding • CCNP / CCDP / CCIP • Cisco IOS/IOS-XR/IOS-XE • 15+ jaar aantoonbaar ervaring als netwerk engineer focus Cisco • 10+ jaar aantoonbaar ervaring met Service Provider netwerken o Cisco ASR 9000 / ASR 1000 MPLS platformen o MPLS / LDP o MPLS Traffic engineering o BGP o QoS o Multicast Routing o IPv4 / IPv6
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
74990Interim teamleider mbo instelling
De verwachte opdrachtduur is 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim teamleider voor een mbo instelling in Overijssel.
Verwachte opdrachtduur: De verwachte opdrachtduur is 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Overijssel
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een grote mbo instelling in Overijssel, met afdelingen in allerlei vakgebieden.
Profiel van de opdracht: Binnen het team ligt een uitdaging om de onderwijskwaliteit tot een hoger plan te tillen en grip te blijven houden op de voortijdige uitstroom van studenten. Het team heeft vanuit een gedeelde onderwijsvisie de gezamenlijke koers bepaald. Als interim teamleider moet jij zorgen dat iedereen tot zijn recht komt om zodoende met elkaar de reeds gemaakte plannen en ambities waar te maken.
Profiel van de manager: • HBO / WO werk- en denkniveau • Kennis en ervaring als manager in het (middelbaar) beroepsonderwijs, ervaring met Sociaal Werk is een pré. • Communicatief vaardig, met tijd en aandacht voor de mens • Een verbinder die op een natuurlijke manier zienswijzen, culturen en belangen bij elkaar brengt • Een teamspeler die denkt en werkt vanuit het gezamenlijk belang
Opmerkingen: Een mooie uitdaging voor een onderwijsmens!
Nu reageren >>
74989Interim controller / Finance Manager
6-8 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Aalsmeer | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim controller / Finance Manager
Verwachte opdrachtduur: 6-8 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Aalsmeer
Profiel van het bedrijf: MKB (EUR 10 mln + 75 FTE) - dochteronderneming van groep
Profiel van de opdracht: - neerzetten van control organisatie - over na zelfstandige administratie en inbedding in holding - implementeren factuurscanning en workflow - overgang naar Navision ERP
Profiel van de manager: - zelfstandige en hands-on controller - HBO AC/BE/SPD - ervaring met opzetten van admin/control - ervaring met optimalisatie van processen, overgang ERP en implementeren IT-oplossingen - sterke communicatie in NL en UK
Opmerkingen: Start: ASAP Tarief: EUR 75-80
Nu reageren >>
74988Interim financial administrator
Start 1 oktober voor min. 4 maanden, 4 dagen per week. 1 dag per week vanuit thuis. | Breda. | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim financial administrator.
Verwachte opdrachtduur: Start 1 oktober voor min. 4 maanden, 4 dagen per week. 1 dag per week vanuit thuis.
Plaats/regio: Breda.
Profiel van het bedrijf: FMCG.
Profiel van de opdracht: Ondersteunen van de financial controller met het maken van balansspecificaties, inkoopfacturen inboeken, crediteurenadministratie, debiteurenbeheer, journaalposten maken, three-way matching en overige administratieve werkzaamheden.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Ervaring met boekhouden en administratieve werkzaamheden. Goed in XLS.
Opmerkingen: Graag CV in WORD + motivatie + beschikbaarheid + scherp ALL-IN tarief, max. EUR 70.
Nu reageren >>
74987Interim HR Projectmanager (Workday)
T/m mei 2023, voor 2-3 dagen per week | mid/oost NL, remote | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim HR Projectmanager (Workday) - parttime
Verwachte opdrachtduur: T/m mei 2023, voor 2-3 dagen per week
Plaats/regio: mid/oost NL, remote
Profiel van het bedrijf: Profit
Profiel van de opdracht: - project implementatie Workday, aangestuurd vanuit Madrid' - assisteren van HR Director hier in NL bij de implementatie; - o.a. workshops en workbooks vullen
Profiel van de manager: - algemene HR ervaring - kennis van/ervaring met Workday - projectmanagement skills - stakeholdermanagement - pragmatisch en hands-on - goed Engels kunnen spreken/schrijven (naast Nederlands)
Opmerkingen: Indicatie tarief: EUR 70-80. Kan grotendeels remote worden uitgevoerd.
Nu reageren >>
75090Interim HRM Expert Organisatie-ontwerp
12 maanden, gemiddeld 32 uur per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Wij zijn op zoek naar een interim HRM Expert Organisatie-ontwerp
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 32 uur per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: De afdeling HRM geeft vorm aan een nieuw HRM Dienstverleningsmodel. We zijn op zoek naar een professionele en zeer ervaren consultant rond functiehuis/functiebeschrijving/functiewaardering/beloning, gespecialiseerd in de Berenschot methodiek en met ervaring in de methodiek rolontwikkelmodel van Baarda, die ons komt versterken voor 4 dagen in de week Meedenken en adviseren over organisatie-ontwerp, m.n. welke functies en inhoud daarvan. Opstellen functieprofielen conform Berenschot methodiek.
Profiel van de manager: Kandidaat heeft minimaal een afgeronde hbo opleiding op het gebied van Organisatie- en Bedrijfskunde of vergelijkbaar Kandidaat heeft aantoonbare kennis van organisatie-ontwerp, functieprofilering en functiewaardering Kandidaat heeft actuele (in de afgelopen 7 jaar) en minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met organisatie-ontwerp, functieprofilering en functiewaardering
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75076Interim HR Adviseur werving & selectie
Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, optie tot verlenging 2 x 4 maanden, 12 uur per week | Regio Groningen | lees verder | reageren
 
interim HR Adviseur werving & selectie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, optie tot verlenging 2 x 4 maanden, 12 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een Personeelsadviseur met name gaat ondersteunen bij de werving en selectie van zowel reguliere vacatures als tijdelijk inhuuropdrachten.
Profiel van de opdracht: Het betreft o.a. het opzetten van een wervingscampagne in samenspraak met communicatie, het voeren van gesprekken (sollicitatie- en arbeidsvoorwaarden), etc. Daarnaast is inzet op (nader te bepalen) reguliere werkzaamheden ter ondersteuning van de huidige adviseurs wenselijk.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM. Aanvullende opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Ervaring in de afgelopen 3 jaar als P&O adviseur binnen een lokale overheidsorganisatie. Ervaring in de afgelopen 3 jaar met het ontwikkelen van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment beleid.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 oktober 2022.
Nu reageren >>
75075Interim Juridisch adviseur
Startdatum z.s.m., duur 3 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 32 uur per week | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
interim Juridisch adviseur gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 3 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een interim juridisch adviseur.
Profiel van de opdracht: Je ondersteunt de gemeente in bezwaar- en (hoger)beroepsprocedures, hebt een signalerende en een adviserende rol naar collega's. Je handelt niet alleen bezwaarschriften af binnen het sociaal domein maar ondersteunt ook tijdelijk de juristen van de gemeente op algemene juridische zaken in verband met ziekte. Je denkt mee en adviseert over de uitvoering van mogelijk nieuwe inkomensondersteuning. Je bent vraagbaak voor de uitvoering.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde juridische HBO opleiding. Kennis van bestuursrecht en het bestuursprocesrecht. Minimaal 3 jaar werkervaring als juridisch adviseur. Werkervaring met bezwaar en beroep binnen het sociaal domein van een gemeente.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 oktober 2022.
Nu reageren >>
75073Interim Projectleider Woo Beleidsplan
Startdatum 31-10-2022, einddatum 1-5-2023, optie tot verlenging, 16-20 uur per week | Regio Breda | lees verder | reageren
 
interim Projectleider Woo Beleidsplan
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 31-10-2022, einddatum 1-5-2023, optie tot verlenging, 16-20 uur per week
Plaats/regio: Regio Breda
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een projectleider die eindverantwoordelijk is voor het op te leveren Beleidsplan Woo 2023-2026.
Profiel van de opdracht: Je zorgt als projectleider voor een heldere en realistische planning, procesbegeleiding, bewaakt deadlines en voortgang. Je benut de inhoudelijke kennis van de projectgroepleden (beleidsadviseurs) optimaal, zodat jij je vooral kunt richten op het samenvoegen, verwerken en doordenken van het beleidsplan. Je stuurt op het breed ophalen van input voor het beleidsplan, óók buiten het Stadskantoor. Je benut jouw kennis en ervaring van andere gemeenten en relevant wetenschappelijk onderzoek.
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider, programmamanager of een soortgelijke rol. Eerdere ervaring met het begeleiden van trajecten rondom het opstellen van een beleidsplan. Kennis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning vanuit eerdere functies. Meer dan 5 jaar ervaring in het werken voor een gemeente. Ruime ervaring met beleidstrajecten en het opstellen van beleidsplannen in het sociaal domein.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 oktober 2022.
Nu reageren >>
75072Onderwijsmanager beroepsopleider
Startdatum 7-11-2022, einddatum 30-6-2023, optie tot verlenging n.n.b.m 38 uur per week | Regio Noord-Brabant | lees verder | reageren
 
Onderwijsmanager regionale beroepsopleider met ontwikkel-/veranderopgave
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 7-11-2022, einddatum 30-6-2023, optie tot verlenging n.n.b.m 38 uur per week
Plaats/regio: Regio Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een regionale beroepsopleider *MBO en VMBO), op zoek naar een interim onderwijsmanager voor de aansturing van een drietal onderwijsteams (Retail en Internationale Handel).
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan meerdere onderwijsteams; in totaal kan je tussen de 30 à 40 medewerkers aansturen. Je bent resultaatverantwoordelijk voor de toepassing van het organisatie-brede beleid en daarmee integraal verantwoordelijk voor kwaliteit van onderwijs, arbeid en financiën van de onderwijseenheden. Je bent lid van het managementteam, werkt intensief samen met je collega-onderwijsmanagers en staf en rapporteert direct aan de directeur.
Profiel van de manager: Een relevante opleiding op tenminste HBO niveau en WO werk- en denkniveau. Kennis en ervaring in het beroepsonderwijs. Ervaring met het leidinggeven en aansturen van medewerkers. Competenties: Leidinggeven, Coachen, Plannen en organiseren, Organisatiesensitiviteit, Mondelinge communicatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 13 oktober 2022.
Nu reageren >>
75071Interim Projectcontroller/Financieel adviseur
Startdatum z.s.m., duur 36 maanden, optie tot verlenging 2 x 36 maanden, 24 uur per week | Regio Gouda | lees verder | reageren
 
interim Projectcontroller/Financieel adviseur gebiedsontwikkelingsproject
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 36 maanden, optie tot verlenging 2 x 36 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Gouda
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke projectorganisatie, op zoek naar een interimmer die verantwoordelijk is voor de financial control en de financiële advisering van de projectdirectie, collega’s en opdrachtgeversoverleg.
Profiel van de opdracht: O.a. opstellen P&C documenten (jaarbegrotingen, jaarrekeningen, tussentijdse financiële management rapportages). Evalueren en beoordelen financiële processen op o.a. functiescheiding, doelmatigheid, rechtmatigheid en risicomanagement. Accorderen van betalingen. Verstrekken van financiële adviezen. Ondersteunen en adviseren interne budgethouders. Sparringpartner en adviseur voor de directie, opdrachtgevers en collega’s. Toezien op naleving wet- en regelgeving. Voorbereiden van aanbestedingen.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Opleiding op het gebied van projectmanagement. Minimaal 5 jaar ervaring met projectcontrol in de afgelopen 7 jaar. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar als projectcontroller van gebiedsontwikkeling projecten. Ervaring met (openbare) aanbestedingen van diensten en werken in de afgelopen 7 jaar. Kennis en werkervaring met gemeentefinanciën en (gemeentelijke) grondexploitaties. Kennis en werkervaring met MS-Excel.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 8 oktober 2022.
Nu reageren >>
75070Interim Concernadviseur Financiën
Startdatum 1-11-2022, einddatum 31-10-2023, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32-40 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Strategisch interim Concernadviseur Financiën
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2022, einddatum 31-10-2023, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32-40 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een interim concernadviseur die het management proactief en op strategisch niveau adviseert over de financiële consequenties van bestaande en nieuwe ontwikkelingen.
Profiel van de opdracht: O.a. Je denkt mee over doelmatige inzet van middelen, hoe we daarin samenwerken met anderen en hoe dit neerslaat in onze P&C producten. Je adviseert de portefeuillehouder, collega’s en management. Je bent verantwoordelijk voor een aantal thema’s, maar beperkt je daar niet toe. Je hebt oog voor wat jouw collega’s nodig hebben en denkt vanuit jouw expertise graag met hen mee. Je bent medeverantwoordelijk voor een efficiënte uitvoer van de P&C cyclus en bijbehorende producten daarvan.
Profiel van de manager: Afgeronde WO/HBO opleiding in de richting van Financiën. Minimaal 4 jaar ervaring met strategisch financieel advies bij een gemeente, provincie of waterschap. Je bent een duidelijke senior, die het vakgebied beheerst en zeer goed kan communiceren met de lijnorganisatie en functionele aanwijzingen kan geven. Je hebt kennis van en analytisch inzicht in de financiële processen en de vertaling daarvan in verschillende P&C producten. Je kunt adviseren over grote maatschappelijke opgaven.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 4 oktober 2022.
Nu reageren >>
75068Interim Projectleider selectie en implementatie nieuw zaaksysteem
Startdatum 23-10-2022, einddatum 31-1-2023, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week | Regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
interim Projectleider selectie en implementatie nieuw zaaksysteem
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 23-10-2022, einddatum 31-1-2023, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een ervaren projectleider voor de selectie en implementatie van een nieuw zaaksysteem.
Profiel van de opdracht: Draagt zorg voor de inrichting van de projectorganisatie (project- en stuurgroep). Opstellen plan van aanpak. Aansturen van het interne projectteam en leverancier. Creëren van draagvlak voor de gekozen oplossing binnen de organisatie. Begeleiding van de implementatie/adoptie in de organisatie. Informeren stakeholders. Draagt zorg voor aanbesteding van werken/diensten. Adviseert gevraagd en ongevraagd opdrachtgever.
Profiel van de manager: Academisch werk- en denkniveau. Minimaal 10 jaar ervaring als projectleider in het publieke domein. Minimaal 5 jaar ervaring met selectie en implementatie van zaaksystemen en zaakgericht werken in gemeentelijk omgeving. Excellent in het creëren van draagvlak in een organisatie en gebruikersadoptie bij systeem implementatie. Uitstekend gevoel voor politieke verhoudingen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 3 oktober 2022.
Nu reageren >>
75066Interim Adviseur Control
Startdatum z.s.m., einddatum 1-11-2023, optie tot verlenging 2 x 1 jaar, 32-36 uur per week | Regio Dordrecht | lees verder | reageren
 
interim Adviseur Control overheidsorganisatie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 1-11-2023, optie tot verlenging 2 x 1 jaar, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Dordrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een financieel professional die het management adviseert over de interne bedrijfsvoering.
Profiel van de opdracht: Voorbereiding en begeleiding van accountantscontroles. Opstellen en controleren van memoriaalboekingen. Het opstellen van diverse maandelijkse rapportages voor het management. Opstellen van exploitatierekening en balans. Voorbereiding, bewaking en opstellen van de jaarrekening. Het maken van bedrijfseconomische en financiële analyses. Het uitvoeren van het interne controleprogramma. Verdere optimalisering van diverse processen met betrekking tot financiën en control.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van finance, accountancy en.of bedrijfseconomie. Ruime ervaring in een soortgelijke opdracht bij een overheidsorganisatie. Ruime ervaring met het uitvoeren van de interne controle en de voorbereiding van de accountantscontrole. Ervaring met Afas.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 3 oktober 2022.
Nu reageren >>
75063Interim Regisseur/adviseur WABO
Startdatum 17-10-2022, einddatum 17-3-2023, optie tot verlenging 3 x 1 jaar, 32-36 uur per week | Regio Zwolle/thuis | lees verder | reageren
 
interim Regisseur/adviseur WABO gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 17-10-2022, einddatum 17-3-2023, optie tot verlenging 3 x 1 jaar, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle/thuis
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De gemeente heeft een belangrijk deel van de werkzaamheden op het gebied van omgevingsvergunningen en toezicht en handhaving voor zowel milieu als bouwen ondergebracht bij de omgevingsdienst.
Profiel van de opdracht: De gemeente zoekt een regisseur/adviseur die vanuit de opdrachtgeversrol de regie voert. Werkzaamheden o.a.: Accounthouder/regisseur voor de uitbestede taken op het gebied van omgevingsvergunningen, toezicht en handhaving milieu-bouw en ruimtelijke ordening; Monitoren voortgang van de uitbestede werkzaamheden; Zorgdragen voor de periodieke planningen verantwoording, o.a. VTH-up; Sparringpartner voor inhoudelijke vraagstukken.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie op het gebied van WABO in de afgelopen 5 jaar binnen een gemeente. Je beschikt over inhoudelijk kennis op de onderscheiden vakgebieden maar kan ook als opdrachtgever optreden.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 oktober 2022.
Nu reageren >>
75053Interim Managementassistent Arbeidsjuridische Zaken
Startdatum 10-10-2022, einddatum 31-12-2022, optie tot verlenging, 20 uur per week | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
interim Managementassistent Arbeidsjuridische Zaken
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 10-10-2022, einddatum 31-12-2022, optie tot verlenging, 20 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Binnen de afdeling Arbeidsjuridische Zaken zoekt men een interim managementassistent(e).
Profiel van de opdracht: Email beheer en afhandeling. Uitwerken brieven en processtukken t.b.v. de arbeidsrechtjuristen en advocaten. Postbehandeling, dossierbeheer, archiveren. Onderhouden contacten/rol rechtbank, UWV. Bewaken overzicht en verdeling van individuele arbeidsrechtzaken. Ondersteunen heroverwegingscommissie. Verzorgen periodieke rapportages t.b.v. directie en management. Agendabeheer. Voorbereiden werkoverleggen, opstellen agenda, bewaken van acties en deadlines.
Profiel van de manager: Minimaal een MBO4 niveau diploma, richting juridisch secretaresse of vergelijkbaar. Minimaal 5 jaar werkervaring in een zelfstandige ondersteunende functie op juridisch arbeidsrechtelijk gebied. Je beschikt over een uitstekende kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal en kan werken met Word, Excel, PowerPoint en Outlook.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 oktober 2022.
Nu reageren >>
75050Interim HR Businesspartner
Startdatum 31-10-2022, einddatum 28-4-2023, optie tot verlenging, 28-32 uur per week | Regio Friesland | lees verder | reageren
 
Strategisch/tactisch interim HR Businesspartner Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 31-10-2022, einddatum 28-4-2023, optie tot verlenging, 28-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Friesland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een HR Businesspartner als tactische/strategisch partner van het management op het gebied van organisatie, mens en werk.
Profiel van de opdracht: O.a. Samen met het management vertaal je relevante ontwikkelingen naar de benodigde veranderopgaven in de keten en/of organisatieonderdeel. Je adviseert en ondersteunt bij de uitwerking, medezeggenschap en de implementatie hiervan. Daarnaast denk je mee in de doorontwikkeling van de werkwijzen en samenwerking vanuit HR en het onderdeel bedrijfsvoering waar het team HR onderdeel van uitmaakt. Je draagt bij aan de ontwikkeling en inrichting van het aansturings- en organisatiemodel.
Profiel van de manager: Minimaal HBO+ niveau. Minimaal 5 jaar aantoonbare en recente werkervaring als tactisch-strategisch HR adviseur of HR Business Partner. Aantoonbare ervaring op het gebied van organisatieontwikkeling, organisatie-inrichting en veranderopgaven. Ervaring met het Sociaal Domein, bij voorkeur opgedaan binnen een gemeente. Ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving, bij voorkeur een gemeente.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (maximaal € 110,00 exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 3 oktober 2022.
Nu reageren >>
75049Interim Projectleider Documentaire Informatievoorziening
Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging 3 x 3 maanden | Regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
interim Projectleider Documentaire Informatievoorziening
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging 3 x 3 maanden
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een projectleider die uitvoering geeft aan de resultaten van enkele onderzoeken op gebied van informatievoorziening en DIV.
Profiel van de opdracht: In jouw rol als projectleider DIV ga je aan de slag met het ontwikkel- en visietraject van de sub-eenheid DIV. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de sub-eenheid en stuur je een aantal onderwerpen / projecten aan uit het jaarplan I&D (zaakgericht werken, doorontwikkeling DIV, Woo en uitplaatsen archief). De sub-eenheid DIV bestaat uit 9 fte.
Profiel van de manager: Afgeronde HBO opleiding in de richting van informatiebeheer, HMDI of leergang (adviseur) recordmanagement. Ervaring met analoog en digitaal informatiebeheer. Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het inrichten van een informatiestructuur en informatiehuishouding. Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 met ontwikkeltrajecten binnen het DIV domein. Minimaal 2 jaar ervaring als projectmanagemer/-leider met complexe informatieprojecten. Ervaring met Decos JOIN.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 oktober 2022.
Nu reageren >>
75048Interim Contractbeheerder Informatiemanagement
Startdatum 15-10-2022, einddatum 15-10-2023, optie tot verlenging 1 x 12 maanden, 36 uur per week | Regio Apeldoorn | lees verder | reageren
 
interim Contractbeheerder Informatiemanagement
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-10-2022, einddatum 15-10-2023, optie tot verlenging 1 x 12 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Apeldoorn
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een interim contractbeheerder die ondersteunt bij het professionaliseren van het contractmanagement op de afdeling Informatiemanagement.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor de operationele en tactische werkzaamheden die voortvloeien uit het contractmanagement van de contracten van de afdeling. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de leverancier en zorgt voor de monitoring, bewaking en voortgang van de gemaakte afspraken en doelstellingen. Het contractmanagement is bij de afdeling Informatiemanagement een nog niet volledig uitgewerkt proces en je ziet de uitdaging om dit, samen met de contractmanagers, verder te ontwikkelen.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in juridische, financiële of bedrijfskundige richting. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als contractbeheerder/contractmanager. Minimaal 3 jaar werkervaring met IT gerelateerde contracten. Beheersing van de Engelse taal in geschrift.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 5 oktober 2022.
Nu reageren >>
75047Interim Projectleider implementatie financieel systeem
Uiterlijk 15-10-2022, duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 20 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
interim Projectleider implementatie financieel systeem
Verwachte opdrachtduur: Uiterlijk 15-10-2022, duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 20 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de implementatie van een nieuw financieel systeem zoekt men een ervaren projectleider.
Profiel van de opdracht: Opstellen van een plan van aanpak implementatie financieel informatiesysteem. In 2023 succesvol implementeren van het nieuwe systeem door sturing te geven aan de realisatie van het plan van aanpak. Leveren van voortgangsrapportages aan stuurgroep. Leiding geven aan het projectteam. Vertegenwoordigen van de gemeente in een gemeentelijk samenwerkingsverband. Beschrijven, uitwerken en implementeren van nieuwe financiële processen. Verantwoording afleggen aan de Stuurgroep.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van financiën en IT. Ervaring in de afgelopen 5 jaar als projectleider financiën bij een overheidsorganisatie. Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als projectleider implementatie financieel informatiesysteem binnen een gemeente. Ervaring met het aansturen van een projectteam.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 oktober 2022.
Nu reageren >>
75034Interim Beleidsmedewerker/Projectleider Openbaar Vervoer
Startdatum 25-10-2022, einddatum 25-10-2023, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24-32 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Interim Beleidsmedewerker/Projectleider Openbaar Vervoer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 25-10-2022, einddatum 25-10-2023, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Binnen het Expertiseteam OV zoekt men een inhoudelijk ervaren beleidsmedewerker en projectleider OV die de waarde van het OV in de grotere context van de bereikbaarheidsopgave weet te plaatsen.
Profiel van de opdracht: O.a. Je hebt een verbindende rol tussen enerzijds strategie en beleidsontwikkeling en anderzijds de concrete programma’s en projecten. Je draagt bij aan het benoemen en communiceren van de OV-strategie als onderdeel van de bereikbaarheidsopgave, zowel intern als extern. Je denkt hierbij mee op regionaal netwerkniveau waarbij jij ook de vertaling weet te maken naar de vervoerkundige effecten. Je kijkt naar ontwikkeling van het OV-netwerk inclusief knooppunten op korte- en (middel)lange termijn.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO- of HBO-opleiding. Minimaal 6 jaar ervaring binnen mobiliteits-en infrastructurele vraagstukken vanuit de rol als projectleider en / of beleidsadviseur. Je bent omgevingsbewust en hebt een netwerk en ervaring in het verbinden van diverse stakeholders (intern en extern). Minimaal 6 jaar ervaring met een projectmatige manier van werken met strakke deadlines. Ervaring in het verbinden van diverse stakeholders, zowel bestuurlijk als ambtelijk.
Opmerkingen: Bekend met het functioneren van het openbaar bestuur, het type organisatie en de daarmee samenhangende besluitvormingscircuits. Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 oktober 2022.
Nu reageren >>
75033Interim Teamleider Financiën
Startdatum 1-11-2022, einddatum 1-5-2023, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36-40 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
interim Teamleider Financiën met veranderopgave
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2022, einddatum 1-5-2023, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36-40 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. De financiële kolom wordt aangestuurd door twee teamleiders. Samen met een collega teamleider ben jij resultaatverantwoordelijk voor de aansturing van de gehele financiële kolom.
Profiel van de opdracht: Je focust je primair op de aandachtsgebieden Financial Control, Coördinatie bestuurlijke planning- en controlproducten (Kadernota, Begroting, Zomernota, Slotnota en Jaarrekening), Financiële strategie en beleid. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing, coaching, strategische personeelsontwikkeling en goede ontwikkeling van (een deel van) het team.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO/HBO opleiding. Minimaal 6 jaar ervaring als leidinggevende binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 10 jaar, aan een team met WO/HBO geschoolde professionals. Kennis van en ervaring met overheidsfinanciën, bij voorkeur opgedaan bij een provincie, gemeente of waterschap. Ervaring met het succesvol sturen van ontwikkel- en veranderprocessen in een team binnen een veranderende omgeving.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 8 oktober 2022.
Nu reageren >>
75031Interim Teamleider Sociaal Domein
Startdatum 17-10-2022, einddatum 1-2-2023, optie tot verlenging, 32-36 uur per week | Regio Friesland | lees verder | reageren
 
interim Teamleider Sociaal Domein gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 17-10-2022, einddatum 1-2-2023, optie tot verlenging, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Friesland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen het Sociaal Domein zoekt men een interim teamleider Wmo en Jeugdwet (adviseurs en administratie).
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan het team door resultaatgerichte afspraken, prestatiesturing, deskundigheidsbevordering en vraaggericht werken. Je signaleert vraagstukken t.a.v. personele zorg, werkprocessen en interne en externe samenwerking, draagt mogelijke oplossingen aan, die passen binnen het team en de organisatie en voert deze uit. Je bewaakt en bevordert kwaliteit, kwantiteit en tijdigheid van het productieproces en draagt zorg voor informatiemanagement en informatiebeveiliging.
Profiel van de manager: Verder initieer en bevorder je de samenwerking met organisaties/partijen, in het bijzonder gebiedsteams, leveranciers en ketenpartners. HBO werk- en denkniveau. Aantoonbare ervaring als leidinggevende. Specifieke kennis van en ervaring met Wmo en Jeugdwet.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 oktober 2022.
Nu reageren >>
75030Interim Beleidsadviseur HR
Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, optie tot verlenging 2 x 4 maanden | Regio Rotterdam | lees verder | reageren
 
interim Beleidsadviseur HR gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, optie tot verlenging 2 x 4 maanden
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een ervaren beleidsadviseur.
Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met de professionalisering, ontwikkeling en implementatie van beleidsonderwerpen zoals gespreksvoering in teams, medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO), arbobeleid, hybride werken en andere beleidsonderwerpen gericht op de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van HR of Bedrijfskunde. Minimaal 3-5 jaar ervaring met het ontwikkelen van HR beleid en instrumenten binnen een HR afdeling. Werkervaring met de implementatie van HR beleid. Ervaring binnen een gemeente.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 oktober 2022.
Nu reageren >>
75024Interim HR Adviseur
Start: 12-10-2022 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim HR Adviseur met focus op recruitment
Verwachte opdrachtduur: Start: 12-10-2022 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Overijssel
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: In samenwerking met je teamgenoten adviseer, begeleid en ondersteun je de eenheidsmanager bij de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid. Dit doe je van a tot z. Je bent in staat om een wervende vacaturetekst te schrijven en het proces volledig te plannen te organiseren. Je weet hoe je de beste kandidaten in de markt kunt vinden en bereiken. Je bent vindingrijk en weet nieuwe kanalen aan te boren. Je searcht actief naar passende kandidaten in je eigen netwerk, LinkedIn, social media,
Profiel van de manager: HBO opleiding. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar als HR adviseur met de focus op recruitment; Werkervaring als HR adviseur bij een overheidsorganisatie; Werkervaring met het schrijven van vacatureteksten;
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-10-2022 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75016Implementatiemanager HRM
12 maanden, gemiddeld 36 uur per week. | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Wij zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een implementatiemanager HRM.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 36 uur per week.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van HRM-beleid. Door jouw inzet brengen we het projectmatig werken bij dienst HRM naar een hoger niveau. Ook coach en verbind je je collega's. Je geeft bijvoorbeeld advies aan andere projectleiders binnen de sectoren HRM die direct of zijdelings te maken hebben met de implementatie van jouw projecten. Beoogd resultaat: in de periode december 2022 tot december 2023 realiseren en begeleiden
Profiel van de manager: van (cao)projecten, die bijdragen aan het duurzaam implementeren van veranderingen op het gebied van HRM-beleid en -processen. Werkzaamheden: In samenwerking met opdrachtgever projectopdracht formuleren Zelfstandig plan van aanpak/projectplan schrijven Sturing geven aan projectplan Tussentijds projectrapportages opleveren Zorgdragen voor een goede borging van de projectresultaten binnen de lijnorganisatie,o
Opmerkingen: Eisen Een erkend HBO-diploma; Aantoonbare werkervaring met het implementeren van (HRM-)beleid en werkprocessen; Aantoonbare werkervaring als projectleider. Wensen Aantoonbare werkervaring als projectleider; Aantoonbare werkervaring met Prince 2, IPMA of andere projectmanagementmethodiek bij voorkeur kennis van (HRM-)aandachtgebieden zoals bijvoorbeeld arbeidszaken, veilig en gezond werken, en (HRM-)werkprocessen; Aantoonbare werkervaring binnen een overheidsorganisatie.
Nu reageren >>
75013Interim HR Adviseur
Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 24-36 uur per week | Regio Meppel | lees verder | reageren
 
interim HR Adviseur gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 24-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Meppel
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een interim HR adviseur met focus op recruitment.
Profiel van de opdracht: Je adviseert, begeleidt en ondersteunt de manager bij de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid. Dit betreft voornamelijk het instroomproces. Je gaat je vooral inspannen om een groot aantal openstaande vacatures te vervullen. Je bent in staat om een wervende vacaturetekst te schrijven en het proces volledig te plannen te organiseren. Je weet hoe je de beste kandidaten in de markt kunt vinden en bereiken. Je bent vindingrijk en weet nieuwe kanalen aan te boren.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM of Communicatie. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar als HR adviseur met de focus op recruitment. Werkervaring als HR adviseur bij een overheidsorganisatie. Werkervaring met het schrijven van vacatureteksten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 30 september 2022.
Nu reageren >>
75011Interim Manager Documentaire Informatievoorziening
Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 16-20 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
interim Manager Documentaire Informatievoorziening (DIV)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 16-20 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een interim manager Post & Archief.
Profiel van de opdracht: Je verzorgt de dagelijkse aansturing en coaching van je medewerkers binnen dit cluster, bij de uitvoering van hun reguliere taken. Je ondersteunt het cluster in het streven om verder te innoveren in de opzet van een professionele informatiehuishouding. Je bent verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering met de bijbehorende middelen van het cluster (PIOFA-taken). Je zorgt hierbij voor een goede balans en capaciteitsverdeling voor de uitvoering van de going concerntaken.
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als manager in het domein van documentair informatieverzorging. Ervaring met de planning en control cyclus en uitvoering van personeelsbeleid bij een gemeente. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als manager met een coachende rol. Minimaal 3 jaar ervaring met jaarplannen, P&C cyclus en personeelsbeleid binnen een gemeentelijke organisatie. Werkervaring met verandermanagement.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 30 september 2022.
Nu reageren >>
75010Interim Arbo Coördinator
Startdatum 1-11-2022, einddatum 30-4-2023, optie tot verlenging, 32 uur per week | Regio Friesland | lees verder | reageren
 
Interim Arbo Coördinator gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2022, einddatum 30-4-2023, optie tot verlenging, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Friesland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een interim Arbo coördinator voor advisering en ondersteuning van het management over vraagstukken op het gebied van welzijn, veiligheid, gezondheid met betrekking tot Arbo.
Profiel van de opdracht: Je bent aanjager in het kader van verzuim (analyse verzuim) en verbindt met beleid. Je bent contactpersoon voor de Arbodienst. Je draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het Arbobeleid. Je formuleert en actualiseert beleid. Je stelt procedures en instructies op. Je adviseert over en begeleidt projecten op het gebied van Arbo, zoals nieuwe huisvesting en hybride werken. Je bent samen met de preventiemedewerker actief betrokken bij de uitvoering van de RI&E.
Profiel van de manager: Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding gericht op arbeid en organisatie, gezondheidsmanagement of een bedrijfskundige richting met een relevante specialisatie. Je hebt ervaring als beleidsadviseur op Arboterrein. Je kunt goed analyseren en bent in staat om relevante criteria tegen elkaar af te wegen en te beoordelen. Je hebt kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot Arbowetgeving, vitaliteit en gezondheid. Ervaring binnen een overheidsorganisatie is een pré.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 oktober 2022.
Nu reageren >>
75009Interim Adviseur Control
Startdatumz.s.m., einddatum 1-11-2023, optie tot verlenging 2 x 1 jaar, 32-36 uur per week | Regio Dordrecht | lees verder | reageren
 
interim Adviseur Control overheidsorganisatie
Verwachte opdrachtduur: Startdatumz.s.m., einddatum 1-11-2023, optie tot verlenging 2 x 1 jaar, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Dordrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een financieel professional die het management adviseert over de interne bedrijfsvoering.
Profiel van de opdracht: Voorbereiding en begeleiding van accountantscontroles. Opstellen en controleren van memoriaalboekingen. Het opstellen van diverse maandelijkse rapportages voor het management. Opstellen van exploitatierekening en balans. Voorbereiding, bewaking en opstellen van de jaarrekening. Het maken van bedrijfseconomische en financiële analyses. Het uitvoeren van het interne controleprogramma. Verdere optimalisering van diverse processen met betrekking tot financiën en control.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van finance, accountancy en.of bedrijfseconomie. Ruime ervaring in een soortgelijke opdracht bij een overheidsorganisatie. Ruime ervaring met het uitvoeren van de interne controle en de voorbereiding van de accountantscontrole. Ervaring met Afas.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 oktober 2022.
Nu reageren >>
75007Interim Onderwijsmanager beroepsopleider
Startdatum 7-11-2022, einddatum 30-6-2023, optie tot verlenging n.n.b.m 38 uur per week | Regio Noord-Brabant | lees verder | reageren
 
interim Onderwijsmanager regionale beroepsopleider met ontwikkel-/veranderopgave
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 7-11-2022, einddatum 30-6-2023, optie tot verlenging n.n.b.m 38 uur per week
Plaats/regio: Regio Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een regionale beroepsopleider *MBO en VMBO), op zoek naar een interim onderwijsmanager voor de aansturing van een drietal onderwijsteams (Retail en Internationale Handel).
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan meerdere onderwijsteams; in totaal kan je tussen de 30 à 40 medewerkers aansturen. Je bent resultaatverantwoordelijk voor de toepassing van het organisatie-brede beleid en daarmee integraal verantwoordelijk voor kwaliteit van onderwijs, arbeid en financiën van de onderwijseenheden. Je bent lid van het managementteam, werkt intensief samen met je collega-onderwijsmanagers en staf en rapporteert direct aan de directeur.
Profiel van de manager: Een relevante opleiding op tenminste HBO niveau en WO werk- en denkniveau. Kennis en ervaring in het beroepsonderwijs. Ervaring met het leidinggeven en aansturen van medewerkers. Competenties: Leidinggeven, Coachen, Plannen en organiseren, Organisatiesensitiviteit, Mondelinge communicatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 13 oktober 2022.
Nu reageren >>
75006Interim Kwartiermaker Sportbedrijf
Startdatum 7-10-2022, einddatum 14-3-2023, optie tot verlenging 3 maanden, 32 uur per week | Regio Twente | lees verder | reageren
 
interim Kwartiermaker Sportbedrijf gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 7-10-2022, einddatum 14-3-2023, optie tot verlenging 3 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Twente
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De gemeente is bezig met de oprichting van een Sportbedrijf. Om de volgende fase succesvol te laten verlopen is de gemeente op zoek naar een kwartiermaker.
Profiel van de opdracht: In de kern gaat het om het ontvlechten van de taken uit de gemeentelijke organisatie en het oprichten van de verzelfstandigde BV (formele oprichting, inregelen toezicht, OGON-relatie en samenwerking, ondersteunende diensten, borging personele belangen, financiële ontvlechting). In de volgende fase zal er aandacht zijn voor de volgende onderdelen van het bedrijfsplan: Organisatie, formatie en functies, Diensten en activiteiten, Marketing, Verantwoording.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Afgeronde opleiding management wetenschappen. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectleider. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 oktober 2022.
Nu reageren >>
75003Interim Privacy Officer
6 maanden, gemiddeld 36 uur per week | Groningen / thuis | lees verder | reageren
 
interim Privacy Officer gezocht met juridische opleiding
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 36 uur per week
Plaats/regio: Groningen / thuis
Profiel van het bedrijf: Overheidsinstelling
Profiel van de opdracht: Als privacy officer werk je samen met vier andere privacy officers en de CPO. Je moet zelfstandig kunnen opereren bij het uitvoeren van je taken maar kunt uiteraard bij de rest van het team terecht voor vragen en overleg. Je draait als volwaardig lid mee in het team, waarbij de CPO stuurt op planning en inhoud.
Profiel van de manager: - CIPP/e, CIPM of vergelijkbaar; - Juridische opleiding op minimaal HBO-niveau; - Minimaal twee jaar ervaring in de rol van privacy officer/adviseur; Bij voorkeur een jaar ervaring in de 2e lijn obs het 3-lines of defence; Bij voorkeur twee jaar ervaring binnen een complexe organisatie waarin grootschalige persoonsgegevens worden verwerkt; Bij voorkeur kennis van informatiebeveiliging en van implementatie van de AVG Bij voorkeur ervaring binnen de Rijksoverheid in de uitvoering
Opmerkingen:
Nu reageren >>
74994Interim Senior Programmamanagementondersteuner (PMO)
Startdatum z.s.m., einddatum 1-1-2023, optie tot verlenging 3 maanden, 36 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
interim Senior Programmamanagementondersteuner (PMO) COVID-19 Bestrijding
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 1-1-2023, optie tot verlenging 3 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een Senior Programmamanagementondersteuner (PMO) binnen de programmaorganisatie COVID-19 Bestrijding.
Profiel van de opdracht: Allround ondersteuning van het programmateam. Begeleiden werving en on- en offboarding nieuwe collega’s. Beheren projectadministratie. Beheren interne documentatie zoals de contactpersonenlijst, besluitenlijst, risicolog, organogram van de programmalijn en het handboek. Beheren van de algemene mailbox. Waar nodig en mogelijk pak je flexibel ondersteunende taken op in het team zoals het organiseren van bijeenkomsten of notuleren.
Profiel van de manager: Minimaal 3-5 jaar ervaring met projectadministratie. Affiniteit met dataprocessen. Ervaring met HR gerelateerde taken, gespreksvaardigheden en processen. Ervaring met Microsoft Teams en Sharepoint is vereist. Kritisch en oplossingsgericht. Communicatief zeer vaardig. Stressbestending, hands-on/praktisch en doortastend. Politiek sensitief. Mensgericht, gevoel voor teamdynamiek.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 30 september 2022.
Nu reageren >>
74986Interim Projectcontroller/Financieel adviseur
Startdatum z.s.m., duur 36 maanden, optie tot verlenging 2 x 36 maanden, 24 uur per week | Regio Gouda | lees verder | reageren
 
interim Projectcontroller/Financieel adviseur gebiedsontwikkelingsproject
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 36 maanden, optie tot verlenging 2 x 36 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Gouda
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke projectorganisatie, op zoek naar een interimmer die verantwoordelijk is voor de financial control en de financiële advisering van de projectdirectie, collega’s en opdrachtgeversoverleg.
Profiel van de opdracht: O.a. opstellen P&C documenten (jaarbegrotingen, jaarrekeningen, tussentijdse financiële management rapportages). Evalueren en beoordelen financiële processen op o.a. functiescheiding, doelmatigheid, rechtmatigheid en risicomanagement. Accorderen van betalingen. Verstrekken van financiële adviezen. Ondersteunen en adviseren interne budgethouders. Sparringpartner en adviseur voor de directie, opdrachtgevers en collega’s. Toezien op naleving wet- en regelgeving. Voorbereiden van aanbestedingen.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Opleiding op het gebied van projectmanagement. Minimaal 5 jaar ervaring met projectcontrol in de afgelopen 7 jaar. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar als projectcontroller van gebiedsontwikkeling projecten. Ervaring met (openbare) aanbestedingen van diensten en werken in de afgelopen 7 jaar. Kennis en werkervaring met gemeentefinanciën en (gemeentelijke) grondexploitaties. Kennis en werkervaring met MS-Excel.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 8 oktober 2022.
Nu reageren >>
74997Interim Adviseur strategisch huisvestingsplan onderwijs
Start: 1-11-2022 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Adviseur strategisch huisvestingsplan onderwijs
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2022 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het opstellen van het plan van aanpak, Het opstellen van het plan voor de huisvesting van de scholen (2025 – 2040), De planning van het project De voorbereiding van de besluitvorming Bijhouden en bewaken van de acties Het bewaken van de voortgang en project risico’s en Het coördineren van bovenstaande werkzaamheden;
Profiel van de manager: HBO opleiding. Minimaal 3 - 5 jaar werkervaring in het vakgebied van (maatschappelijk) vastgoed, projectmanagement en/of in een adviesrol. Recente opdrachten uitgevoerd in het vakgebied van maatschappelijk vastgoed en eventueel onderwijs(huisvesting) bij de overheid en/of een adviesbureau.
Opmerkingen: Graag reageren voor 7-10-2022 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
74999Interim Senior Projectmanager Infrastructurele Projecten
Start: 24-10-2022 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Projectmanager Infrastructurele Projecten
Verwachte opdrachtduur: Start: 24-10-2022 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als senior projectmanager ben je integraal verantwoordelijk voor het realiseren van grote binnenstedelijke infrastructurele projecten met een grote samenhang tussen mobiliteit en gebiedsontwikkeling. Je bent integraal verantwoordelijk voor het eindresultaat, het vormgeven van je projectteam conform het IPM model, waarbij jij het overall management voert en projectmanagers, een contractmanager, een technisch manager, omgevingsmanagers en teamleden aanstuurt. Je draagt zorg voor de afstemming met-
Profiel van de manager: HBO opleiding, aangevuld met een opleiding project- of procesmanagement. Minimaal 15 jaar ervaring als projectmanager van grote (>50 miljoen euro), complexe, strategische mobiliteitsprojecten. Minimaal 10 jaar ervaring met aanbestedingen en contractvorming bij voorkeur bij een gemeente.
Opmerkingen: Graag reageren voor 5-10-2022 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75015Interim Financieel Adviseur programma binnenstad
Start: 17-10-2022 Uren per week: 26-36 Einde/Duur: 4,5 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Financieel Adviseur programma binnenstad
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-10-2022 Uren per week: 26-36 Einde/Duur: 4,5 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Met de verantwoordelijke IPM-rolhouders afstemmen over de te verwachten uitgaven die zij nog willen doen, (meerwerk) opdrachten en geprognosticeerde uitputting (meerjaren) prognoses) i.r.t. interne budgetten en afstemmen van acties die voortvloeien uit de maandelijkse voortgangsgesprekken met hen. Inrichten van een systeem en proces om voor alle aspecten van het programma budget, uitgave, prognose en resultaat te monitoren en duidelijk en eenduidig te presenteren. Ten behoeve van verantwoording
Profiel van de manager: HBO opleiding. Ervaring met financieel management binnen (civiel)e projecten. 5 jaar ervaring bij: G4 gemeente/Rijksoverheid.
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-10-2022 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75019Interim Data-analist
Start: 10-10-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Data-analist Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Start: 10-10-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als data-analist ga je aan de slag met de verschillende vraagstukken die er liggen vanuit de uitvoering, kwaliteit en beleid. Daarnaast ondersteun je de coördinerend medewerker van de backoffice bij haar taken en waar nodig neem je ook administratieve taken over. Kortom een brede opdracht in een compact team in een dynamische organisatie.
Profiel van de manager: HBO opleiding. 2 jaar ervaring als Data-analist bij een gemeente. 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met Suites (Centric) én Cognos; 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met de uitvoering en het verbeteren van backofficeprocessen in het Sociaal Domein; 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het berichtenverkeer (i-sociaaldomein);
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-9-2022 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75022Interim Senior Projectleider/ adviseur Aanpak criminele veiligelanders
Start: 12-10-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Projectleider/ adviseur Aanpak criminele en overlastgevende veiligelanders
Verwachte opdrachtduur: Start: 12-10-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Met oog op de bescherming van de openbare orde en veiligheid (organisatieonderdeel OOV) is geconstateerd dat meerdere (groepen) personen aandeel hebben in overlast op bepaalde locaties en dat daarbij een sterkte stijging is waargenomen van overlast die wordt veroorzaakt door een mobiele groep vreemdelingen, de zogenaamde ‘veiligelanders’. De ‘status’ van vreemdelingen uit veilig landen is voor de aanpak een extra complicerende factor aangezien het handelingsperspectief gering is en bijvoorbeeld
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau met aantoonbare ervaring op het snijvlak van zorg en veiligheid. Beschikt over een stevig netwerk binnen het thema veiligheid binnen G4/Rijksoverheid. Ervaring in het adviseren op het niveau van bewindspersonen en/ of het college van burgemeester en wethouders.
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-10-2022 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75025Interim Adviseur bestuurlijke ontvangsten
Start: 17-10-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Adviseur bestuurlijke ontvangsten en kabinet
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-10-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de advisering aan bestuur en ambtelijke organisatie over bestuurlijke ontvangsten, kabinet en protocol en strategisch relatiemanagement. Tegelijkertijd coördineer je de officiële ontvangsten van het college van B&W. Op basis van een strategische agenda initieer en organiseer je werkbezoeken, vaak in samenwerking met de adviseur public affairs. Je draagt bij aan de profilering van de stad door evenementen, zoals Nieuwjaarbijeenkomst, 4-5 mei en de Vet
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van hospitality. Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als adviseur kabinetszaken in een overheidsorganisatie. Aantoonbare werkervaring met het organiseren van officiële bijeenkomsten en evenementen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-10-2022 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75026Interim Financieel Adviseur P&C
10-14 uur pw minimaal 6 maanden | Rijnmond | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Financieel Adviseur P&C
Verwachte opdrachtduur: 10-14 uur pw minimaal 6 maanden
Plaats/regio: Rijnmond
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Het is een gemeente waar momenteel veel veranderingen plaatsvinden, oa op het gebied van de organisatie-indeling, pilots projecten etc. Binnen het sociale domein gaat een medewerker een
Profiel van de opdracht: andere rol binnen de organisatie vervullen. Zijn werkzaamheden worden gesplitst en deels bij anderen belegd. Voor het deel van de Planning & Control cyclus is men momenteel op zoek naar een Interim Manager voor 10-14 (afhankelijk van beschikbaarheid) uur pw voor minimaal 6 maanden. Een opbouw in de uren is bespreekbaar. Je zult vallen binnen het team Maatschappelijke Ontwikkeling binnen het sociale domein. Het is een team van ongeveer 25 medewerkers verdeeld over de verschillende disciplines.
Profiel van de manager: Binnen dit team is er behoefte aan ondersteuning en inzichten betreffende de P&C cyclus. In de kern wil men beter in beeld krijgen hoe het daadwerkelijk gaat, wat meer gaan sturen op finance en beter in control zijn. Vanuit de afdeling finance van de gemeente zelf is momenteel geen mankracht voor deze hulp vandaar dat deze op de afdeling zelf zal worden ingevlogen. Hiernaast zul je ook bijdragen in de begrotingsteksten en gerelateerde zaken. Men is op zoek naar iemand die met een financiële pet
Opmerkingen: op meedenkt in het sociale domein en weet wat er speelt. Wij zijn op zoek naar een interimmer met gemeentelijke financiële ervaring. Bij voorkeur heb je ook wat ervaring binnen het sociale domein, echter dit is geen must voor deze positie. Je denkt graag mee en geeft graag gevraagde en ongevraagde adviezen binnen het team. Verder ben je aanspreekpunt binnen het team voor financiële zaken. Team: no-nonsense, pragmatisch, humor.
Nu reageren >>
75036Interim Senior inkoopadviseur
Start: 17-10-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior inkoopadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-10-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Inkoopadviseur werk je aan de begeleiding en verbetering van het inkoopproces binnen de gemeente Westland. Je adviseert de verschillende teams van de gemeente bij het uitvoeren van inkooptrajecten voor 'Leveringen', 'Diensten' en 'Werken' en begeleidt zelfstandig aanbestedingen. Dit kunnen meervoudig onderhandse procedures zijn maar ook nationale of Europese aanbestedingsprocedures. Omdat de gemeente Westland deelneemt aan een inkoopsamenwerking worden ook regelmatig collectieve aanbesteding
Profiel van de manager: HBO opleiding. 4 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar als inkoopadviseur binnen een overheidsinstantie. 4 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar met het uitvoeren van meervoudig onderhandse en Europese aanbestedingsprocedures. Ervaring met het uitvoeren en leiden van Europese aanbestedingsprocedures bij de overheid (Duidelijk benoemd in het CV).
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-10-2022 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75037Interim Vakspecialist Erfgoed
Start: 20-10-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Vakspecialist Erfgoed
Verwachte opdrachtduur: Start: 20-10-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Voorlichting geeft aan eigenaren, architecten en aannemers over de monumentale waarden en verbouwingsmogelijkheden, het vergunningproces, restauratietechniek en financieringsmogelijkheden. Daarbij het traject van de activiteit Monument in de Omgevingsvergunning bij reguliere aanvragen coördineert. Je licht hierbij eventueel plannen toe bij de Commissie Welstand en Monumenten; Ondersteunt de toezichthouders bij restauratie en verbouwingen van monumenten; Betrokken bent bij de Visie Religieus Erfg
Profiel van de manager: HBO/WO opleiding Bouwhistorie en/of Architectuurgeschiedenis afgerond. 3 jaar ervaring binnen het vakgebied van het gebouwd erfgoed. Het is hierbij belangrijk dat je betrokken bent geweest bij het maken van een uitvoeringsplan voor restauratie/verbouwing, op de bouwplaats hebt rondgelopen en beslissingen hebt genomen. Ervaring binnen het vakgebied van gebouwd erfgoed binnen de overheid.
Opmerkingen: Graag reageren voor 7-10-2022 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75038Interim Projectleider concessies publieke (Snel)laadinfrastructuur
Start: 20-10-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider concessies publieke (Snel)laadinfrastructuur
Verwachte opdrachtduur: Start: 20-10-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het opzetten van de tenders ten behoeve van de concessies voor: Concessie publieke laadpalen 2024. Concessie taxi- snelladers bij station. Concessie vrachtwagen laders bij truckparkings. Concessie extra locaties voor kortparkeerladers bij winkelcentra en sportvoorzieningen. Concessie corridorladers locaties langs de ringweg.
Profiel van de manager: HBO/WO werk- en denkniveau. 5 jaar werkervaring als projectleider/adviseur in elektrische mobiliteit. 1 jaar ervaring als projectleider/adviseur binnen een gemeentelijke, provinciale of regionale organisatie. 1 jaar ervaring als projectleider/adviseur met de coördinatie van een inkooptraject voor een gemeentelijke concessie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 7-10-2022 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75039Interim Projectmanager Schaalsprong OV
Start: 1-11-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectmanager Schaalsprong OV
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Coördineren van lopende projecten/onderzoeken in samenwerking met de provincie over de Schaalsprong OV. Projectleider lopende onderzoeken met provincie, onder andere over de Papendorplijn. Initiëren van nieuwe projecten om volgende stappen te zetten in de uitwerking van de Schaalsprong OV. Lid van het projectteam MIRT-Verkenning OV en Wonen (programma U Ned) namens de gemeente.
Profiel van de manager: Afgeronde wo opleiding. 10 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager in het ruimtelijk domein bij Rijksoverheid/Provincie/Gemeente. Kennis van risicovolle en complexe mobiliteitsvraagstukken, bij voorkeur planstudies en MIRT-verkenningen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 7-10-2022 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie apart van het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75040Interim Technical Information Security Officer (TISO)
Start: 20-10-2022 Uren per week: 32 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Technical Information Security Officer (TISO)
Verwachte opdrachtduur: Start: 20-10-2022 Uren per week: 32 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Jij coördineert beveiligingsincidenten (DDOS-aanvallen, Fishing, inbreuk infra etc); Je bent het aanspreekpunt op het gebied van IT-security; Je zorgt voor het handhaven van Patch- en releasemanagement; Je geeft input voor de security architectuur (compliance richtlijnen); Je zorgt voor logging en monitoring: opvolgen en rapporteren aan de beveiligingsfunctionarissen en geeft advies over de te loggen onderdelen; Jij bent aanspreekpunt voor het melden van incidenten en de benodigde maatregelen (e
Profiel van de manager: HBO opleiding; Aantoonbare werkervaring als Technical Information Security Officer (TISO) bij voorkeur binnen een overheidsorganisatie; 3 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity; CISSP of CISM certificering; Kennis van en/of werkervaring van de Baseline Informatie beveiliging Overheid (BIO);
Opmerkingen: Graag reageren voor 7-10-2022 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75041Interim Projectleider Implementatie Excellent Opdrachtgeverschap
Start: 1-12-2022 Uren per week: 20-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Implementatie Excellent Opdrachtgeverschap
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-12-2022 Uren per week: 20-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Binnen de regio zijn twee Ambtelijk Opdrachtgever (AOG) verantwoordelijk voor de opdrachtverlening voor projecten betreffende de uitbreiding, grootschalige vernieuwing en aanpassing van de bestaande railinfrastructuur. De organisatie constateert dat de concretere invulling van het excellent opdrachtgeverschap nodig is. Zowel binnen de regio zef, als in de samenwerking tussen de regio en de organisatie ijn essentiële procedures en eenduidige en transparante werkwijze no
Profiel van de manager: HBO opleiding; 5 jaar ervaring als /programma manager/kwartiermaker binnen het fysiek domein; Ervaring in het regisseren van veranderingstrajecten binnen het fysiek domein; Ervaring met implementeren van organisatorische vraagstukken en praktische verbeteringen in het fysiek domein; Ervaring met het opstellen van een visie document en bijbehorende implementatie. Ervaring met het borgen van een transparant en integraal besluitvormingsproces.
Opmerkingen: Graag reageren voor 12-10-2022 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75042Interim Projectleider DIV
Start: 17-10-2022 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider DIV Z-H
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-10-2022 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: In jouw rol als projectleider DIV ga je aan de slag met het ontwikkel- en visietraject van de sub-eenheid DIV. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de sub-eenheid en stuur je een aantal onderwerpen / projecten aan uit het jaarplan I&D. (zaakgericht werken, doorontwikkeling Div, WOO en uitplaatsen archief) De sub-eenheid DIV bestaat uit 12 medewerkers. (9 FTE).
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider in de afgelopen 3 jaar. Aantoonbare werkervaring met transitietrajecten binnen het DIV domein. 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het inrichten van een informatiestructuur en informatiehuishouding (Duidelijk benoemd in het CV) (20 punten). 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 met ontwikkeltrajecten binnen het DIV domein.
Opmerkingen: Graag reageren voor 5-10-2022 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75055Interim Projectleider realisatie maatschappelijke huisvesting
Start: 24-10-2022 Uren per week: 24-28 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider realisatie maatschappelijke huisvesting
Verwachte opdrachtduur: Start: 24-10-2022 Uren per week: 24-28 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als eerste stel je een programma van eisen op waar de nieuw te realiseren huisvesting aan moet voldoen en stel je een business case op, met daarin de planning, financiële haalbaarheid, acties en resultaten. Je zorgt voor intern en extern draagvlak voor het plan en bereidt een principebesluit voor over het plan. Dit moet resulteren in een definitieve keuze voor een locatie met bijbehorende business case.
Profiel van de manager: HBO opleiding 3 jaar ervaring als Projectleider van Ruimtelijke/Woon projecten; Brede visie op vastgoed (niet alleen de stenen, maar ook de mensen) en hebt dit toepast in eerdere vastgoedprojecten; Ervaring met de advisering aan de portefeuillehouder (benoem dit duidelijk in het cv.) (15 punten); Werkervaring met stakeholder- en omgevingsmanagement.
Opmerkingen: Graag reageren voor 11-10-2022 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75056Interim Adviseur Zorg en Veiligheid
Start: 1-11-2022 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja | Noord-Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Adviseur Zorg en Veiligheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2022 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als adviseur Zorg en Veiligheid werk je aan beleid en vraagstukken op het snijvlak van zorg en veiligheid. Je werkterrein omvat het brede zorgaanbod voor de kwetsbare doelgroepen in onze maatschappij: dak- en thuislozen, ex-gedetineerden, personen met verward gedrag, personen met ernstige psychiatrische aandoeningen, overlast gevende jeugd en andere overlast situaties. Het is juist de integrale aanpak, het afwegen van zorg- én veiligheidsaspecten in je advies, die het verschil maakt en tot duurz
Profiel van de manager: HBO opleiding Minimaal 3 jaar werkervaring als senior adviseur in een complexe en politiek-bestuurlijke omgeving. Ruime ervaring met de beleidsvelden Zorg en Veiligheid. Affiniteit met de kwetsbare doelgroepen in onze samenleving.
Opmerkingen: Graag reageren voor 7-10-2022 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75058Interim Coördinator team Geldzaken
Start: 17-10-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Zuid-Holland (Noord) | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Coördinator team Geldzaken
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-10-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Zuid-Holland (Noord)
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Naast de dagelijks coördinatie staan er voor de komende periode in ieder geval de volgende onderwerpen op de planning: Chatfunctie helpdesk Geldzaken implementeren. Meer bekendheid geven aan de Helpdesk Geldzaken bij ketenpartners. Budget-coaching proces en werkwijze verder uitwerken. Preventieplan (verder) uitwerken en implementeren.
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van SJD, MWD en pedagogiek; Aantoonbare werkervaring als coördinator bij een gemeente; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met schuldhulpverlening bij een gemeentelijke instelling;
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-10-2022 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75060Interim Projectleider Netwerkschijven op orde
Start 10-10-2022, 36 uur per week Einddatum 09-10-2023, optie op verlenging | Den Haag | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: interim Projectleider Netwerkschijven op orde
Verwachte opdrachtduur: Start 10-10-2022, 36 uur per week Einddatum 09-10-2023, optie op verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Bij de organisatie worden momenteel op alle onderdelen en alle niveaus zogenaamde netwerkschijven gebruikt voor het opslaan en delen van ongestructureerde informatie (documenten). Het betreft persoonlijke, afdelings-, project- en directienetwerkschijven
Profiel van de opdracht: Als projectleider Netwerkschijven op orde lever je een bijdrage aan het op orde krijgen van de informatiehuishouding. Je rapporteert aan het programmamanagement en werkt nauw samen met het programmateam en collega’s vanuit de werkvelden Als projectleider zorg je voor het (laten) opstellen van beleid ten aanzien van de netwerkschijven, waaronder richtlijnen over het gebruik, inrichting, autorisatie en beheer.
Profiel van de manager: • Wo werk-/denkniveau blijkend uit een relevante opleiding in de richting van bijv. bedrijfskunde of informatiekunde. • Kennis van informatiehuishouding en/of ICT • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider binnen programma's en/of projecten.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
75064Interim Senior projectleider gebiedsgericht werken
Startdatum 24-10-2022, einddatum 28-2-2023, optie tot verlenging, 24 uur per week | Regio Zwolle | lees verder | reageren
 
interim Senior projectleider gebiedsgericht werken gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 24-10-2022, einddatum 28-2-2023, optie tot verlenging, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De gemeente wil een volgende stap zetten op het vlak van gebiedsgericht werken. Dit vraagt om een andere manier van samenwerken, andere sturing en besluitvorming (prioriteren en programmeren).
Profiel van de opdracht: Definiëren van scope en ambitieniveau van het gebiedsgericht (wijkgericht) werken voor de gehele gemeente. Het opstellen van een plan van aanpak voor het versterken hiervan. Het werken aan de samenhang met de hoogdynamische gebieden maakt hier onderdeel vanuit. Proces vormgeven van de implementatie en het vormen van een team om deze implementatie te begeleiden. Het college meenemen in deze volgende stap en bepalen van de bestuurlijke wijze van samenwerking en besluitvorming.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Minimaal 3 jaar ervaring in verandermanagement in de afgelopen 5 jaar. Ervaring in een politiek bestuurlijke omgeving. In staat om integrale (binnen)stedelijke ruimtelijke (transformatie) opgaven te regisseren, beheersen en sturen. Ervaring met (strategisch) omgevingsmanagement. In staat om bestuurlijke en politieke slagkracht te versterken. Conceptueel werk- en denkvermogen voor ontwikkeling gebiedsvisies én vertaling naar ruimtelijke uitwerking.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 oktober 2022.
Nu reageren >>
75065Interim HR Adviseur
Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 24-36 uur per week | Regio Meppel | lees verder | reageren
 
Interim HR Adviseur gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 24-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Meppel
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een interim HR adviseur met focus op recruitment.
Profiel van de opdracht: Je adviseert, begeleidt en ondersteunt de manager bij de uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid. Dit betreft voornamelijk het instroomproces. Je gaat je vooral inspannen om een groot aantal openstaande vacatures te vervullen. Je bent in staat om een wervende vacaturetekst te schrijven en het proces volledig te plannen te organiseren. Je weet hoe je de beste kandidaten in de markt kunt vinden en bereiken. Je bent vindingrijk en weet nieuwe kanalen aan te boren.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM of Communicatie. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar als HR adviseur met de focus op recruitment. Werkervaring als HR adviseur bij een overheidsorganisatie. Werkervaring met het schrijven van vacatureteksten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 oktober 2022.
Nu reageren >>
75081Interim Projectleider bouw sporthal & bouw brandweerkazerne
Start: 1-11-2022 Uren per week: 20 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider bouw sporthal & bouw brandweerkazerne
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2022 Uren per week: 20 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De projectleider is verantwoordelijk voor de begeleiding van de realisatie en oplevering van een nieuwe sporthal (gebruik makend van de principes van de circulaire economie) die in december 2022 de deuren moet openen. Daarnaast moet de projectleider samen met de beoogde gebruikers de exploitatie van de sporthal contractueel vastleggen zodat 1 januari 2023 de sporthal operationeel is. De projectleider is verantwoordelijk voor de afronding van de bouwfase en vervolgens de oplevering en
Profiel van de manager: Ervaring in de afgelopen 3 jaar als opdrachtgever bij de bouw van een maatschappelijke voorziening; Ervaring met het begeleiden van circulaire bouwprojecten (benoem dit duidelijk in het cv.); HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde. Ervaring als opdrachtgever/projectleider bij de bouw van een sporthal en/of zwembad; Ervaring met de exploitatie van sportfaciliteiten;
Opmerkingen: Graag reageren voor 7-10-2022 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75082Interim Bedrijfsjurist privaatrecht
6 maanden, gemiddeld 32-36 uur per week. | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Wij zijn op zoek naar een interim Bedrijfsjurist privaatrecht.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32-36 uur per week.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: De juridische ontwikkelingen met een hoge maatschappelijke impact volgen elkaar in hoog tempo op. Het team Juridische Zaken ondersteunt organisatiebreed in een tal van vraagstukken met een grote impact en bij de visievorming. Als voorbeeld kun je hierbij denken aan chroom 6 zaak of de bekkenbodemmatjes. Diverse vraagstukken waarbij samenwerking inzake gezondheids- en milieueffecten van belang is. Gezien het internationale karakter is Engels vaak de voertaal.
Profiel van de manager: Minimaal een WO-diploma in een privaatrechtelijke richting Academisch werk en denk niveau Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, goed 3 jaar relevante en recente werkervaring op de genoemde gebieden
Opmerkingen:
Nu reageren >>
75083Interim Budgetcoach
Start: 1-11-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Budgetcoach N-Holland
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2022 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Budgetcoach maak jij onderdeel uit van ons team Budgetcoaching & Schuldhulpverlening. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het op maat coachen van onze klanten naar een grotere financiële zelfredzaamheid. Dit zijn voornamelijk klanten die door de consulent schuldhulpverlening worden doorverwezen naar jou en ook inburgeraars die nieuw in Nederland zijn. Daarnaast heb je een rol bij het voorkomen van schulden bij klanten (preventie).
Profiel van de manager: Werkervaring als Budgetcoach; Goede beheersing Engelse taal on woord en geschrift. 3 jaar werkervaring met het inwerken en begeleiden van een startende Budgetcoach;
Opmerkingen: Graag reageren voor 12-10-2022 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75084Interim Bestuursrecht Jurist
5 maanden, gemiddeld 32 uur per week. | Friesland en Thuis | lees verder | reageren
 
Wij zijn op zoek naar een interim Bestuursrecht Jurist
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 32 uur per week.
Plaats/regio: Friesland en Thuis
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: De bestuursrechtjurist houdt zich onder andere bezig met:- implementatie van nieuw of gewijzigd beleid, bijvoorbeeld beleid t.a.v. de Woo- Awb gerelateerde onderwerpen, bijvoorbeeld gericht op het actualiseren of opstellen van (onder)mandaten.
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift Tenminste vier jaar ervaring als bestuursrecht jurist Tenminste twee jaar ervaring met implementatie van nieuw of gewijzigd beleid, bijvoorbeeld beleid t.a.v. de Woo Tenminste twee jaar ervaring met Awb gerelateerde onderwerpen, bijvoorbeeld gericht op het actualiseren of opstellen van (onder)mandaten
Opmerkingen: In ieder geval wordt verwacht dat de kandidaat één keer in de twee weken op locatie aanwezig is
Nu reageren >>
75085Interim Beleidsmedewerker/Projectleider Cliëntondersteuning
Start: 24-10-2022 Uren per week: 16-24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Beleidsmedewerker/Projectleider Cliëntondersteuning
Verwachte opdrachtduur: Start: 24-10-2022 Uren per week: 16-24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je stelt in samenwerking met de betrokken partners een actieprogramma op. Je zorgt er voor dat de functie cliëntondersteuning duidelijk omschreven wordt en indien nodig verder ontwikkeld wordt. Je helpt mee aan het verbeteren van de bekendheid van cliëntondersteuning. Je organiseert bijeenkomsten en vraagt hieromtrent offertes op. Je doet onderzoek naar de behoefte aan en aanbod van cliëntondersteuni
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als Beleidsadviseur in het sociaal domein binnen een gemeente in de afgelopen 3 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 11-10-2022 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75086Informatiemanager
Start: 24-10-2022 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Informatiemanager Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Start: 24-10-2022 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als informatiemanager sociaal domein ga je aan de slag in de veelzijdige rol van processpecialist, projectmanager, informatiearchitect en informatieadviseur. Samen met je collega’s en informatiemanagers geef je het informatie- en datamanagement vorm. Innovatie is daarbij een uitgangspunt. De opzet van professionele informatiemanagement levert hier een belangrijke bijdrage aan.
Profiel van de manager: HBO opleiding informatiemanagement of bedrijfskunde. 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als informatiemanager/business analist binnen het sociaal domein. Ervaring met informatie-architecturen binnen een gemeente. Ervaring in een leidinggevende functie met focus op informatieprojecten.
Opmerkingen: Graag reageren voor 11-10-2022 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75087Interim Projectmanager Vastgoedontwikkeling
Start: 1-11-2022 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 3*12 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectmanager Vastgoedontwikkeling
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2022 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 3*12 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Herontwikkeling van de Klinker. Huisvesting voor Centrum Jeugd en Gezin en Sociaal Team. Huisvesting Oekraïense vluchtelingen.
Profiel van de manager: HBO opleiding. 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van maatschappelijk vastgoed bij een gemeente; Werkervaring met participatieprocessen; Werkervaring met het zoeken en contracteren van geschikt vastgoed (Benoem 2 concrete voorbeelden in het cv); Werkervaring met het gereed maken van vastgoed voor eindgebruikers (Benoem 2 concrete voorbeelden in het cv).
Opmerkingen: Graag reageren voor 13-10-2022 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75088Interim Juridisch Adviseur
Start: 24-10-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Juridisch Adviseur Sociaal domein
Verwachte opdrachtduur: Start: 24-10-2022 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De juridisch adviseur is verantwoordelijk voor de advisering over (complexe) (overbruggings)overeenkomsten en subsidies (incl. cultuur), leidraden van aanbestedingen met het accent op samenhang/integraliteit/toegang/wettelijk kader Wmo/verordening sociaal domein, beantwoording van Nota’s van Inlichtingen, subsidieregelingen, subsidie uitvragen en het toetsen van subsidie aanvragen en opstellen subsidieverleningen en afwijzingen. Daarnaast adviseert de adviseur de collega’s bij het opstellen van
Profiel van de manager: Juridische WO opleiding; Werkervaring in juridische advisering aangaande het sociaal domein binnen een politiek-bestuurlijke organisatie; 3 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar binnen een 100.000+ gemeente; Werkervaring of kennis in de afgelopen 2 jaar van de vigerende wetgeving in het sociaal domein, subsidierecht en de Wet gemeenschappelijke regelingen;
Opmerkingen: Graag reageren voor 12-10-2022 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
75091Interim Projectmanagement ondersteuner railinfrastructuur
Start: 24-10-2022 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectmanagement ondersteuner railinfrastructuur
Verwachte opdrachtduur: Start: 24-10-2022 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Samen met opdrachtgevers ben je verantwoordelijk voor de sturing van projecten waarbij de bestaande railinfra wordt uitgebreid en aangepast. Je bent verantwoordelijk voor het overzicht in de projectenportefeuille en het bewaken van het overzicht in capaciteit, budget en de relatie daartussen. Je draagt zorg voor de informatievoorziening en het bestuurlijke besluitvormingsproces.
Profiel van de manager: 3 jaar ervaring als projectmanagement ondersteuner project en/of procesbeheersing; 1 jaar ervaring met procesverbeteringen in een complexe omgeving; HBO opleiding; 3 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar met procesverbetering in een complexe omgevin
Opmerkingen: Graag reageren voor 13-10-2022 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)