Pagina: Overzicht actuele opdrachten

OVERZICHT ACTUELE OPDRACHTEN.

'Reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Lees verder' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Lees verder' sluit die informatie dan weer.

61854Interim Planning Manager Inbound
3-6 maanden | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Planning Manager Inbound (8 FTE)
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: FMCG, Food, Retail, Pharma
Profiel van de opdracht: Inbound planning Stuur team van 8 planners aan Meewerkend voorman Sterk in het aansturen van teams Producten komen uit de gehele wereld
Profiel van de manager: Aantoonbare ervaring in vergelijkbare functie, direct beschikbaar
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61848Interim verpleeghuismanager
6 maanden, gedurende 3/4 dagen per week | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim verpleeghuismanager voor onze organisatie. Tijdelijk leidinggevende/bedrijfsvoeringsmanager voor 2 verpleeghuizen met in totaal ongeveer 6 managers.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gedurende 3/4 dagen per week
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een overkoepelende zorgorganisatie, intra/extramurale zorg, thuiszorg, woonzorg, huishoudelijke zorg.
Profiel van de opdracht: Zwangerschapsvervanging. Procedures doorlichten, frisse blik op structuur werpen met waardering voor het werk van de huidige manager.
Profiel van de manager: Resultaat gerichte manager, praktijkkennis binnen gelijksoortige opdrachten, coach, bereid om geen grote veranderaar te zijn.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61843Interim projectmanager opstart productie nieuw product
6 tot 9 maanden, gemiddeld 16 uur per week. | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim projectmanager voor de opstart van de productie van een nieuw product.
Verwachte opdrachtduur: 6 tot 9 maanden, gemiddeld 16 uur per week.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een internatinaal handeslhuis met een mooie portfolio aan consumentenproducten. Momenteel willen ze een nieuw product laten produceren door een partij in Polen. Om dit proces goed te managen is een interim vacature gesteld voor een e
Profiel van de opdracht: De volgende zaken komen aan bod binnen deze interim opdracht: - Opvragen van proef samples bij fabrikanten; - Afstemmen met concept & design partij; - Opstellen programma van eisen (kwaliteit, levertijd, etc); - Het komen tot een selectie van een fabrikant; - Projectplanning en milestones bijhouden; - Communicatie met alle stakeholders.
Profiel van de manager: De belangrijkste functie-eisen voor deze interim vacature zijn: - Aantoonbare kennis en ervaring met vergelijkbare processen (opstarten productie bij een externe partij); - Ervaren projectmanager; - Ervaring met de productie van consumentenprodukten is een pré; - Ervaring met producenten in Polen is een pré; Beschkbaarheid op maandag, woensdag en vrijdag.
Opmerkingen: Het betreft een interim opodracht voor gemiddeld 16 uur per week met een looptijd van 6 tot 9 maanden. Gezien de corona maatregelen zal veel vanuit huis worden gewerkt.
Nu reageren >>
61842Interim senior Projectleider ERP pakket
ca. 12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. start binnen 4 weken. | Zuidelijke Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim senior Projectleider Selectie en Implementatie ERP pakket in technische projecten organisatie.
Verwachte opdrachtduur: ca. 12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. start binnen 4 weken.
Plaats/regio: Zuidelijke Randstad
Profiel van het bedrijf: Technische Projecten Organisatie. 240 medewerkers. MKB bedrijf. ondernemende, pragmatische sterk doelgerichte organisatie cultuur. Omzet 26 miljoen.
Profiel van de opdracht: Vervanging oud ERP pakket. Analyse strategie, business, organisatie inrichting en IT landschap. Interviewen stakeholders binnen Finance, HR, Sales en Tech. Operatie voor integrale behoefte bepaling. Scope bepaling. Ontwikkelen blauwdruk IT landschap. Opstellen short list ERP leveranciers. Uitvaardigen RFI en RFP's. Selectie Leverancier. Regisseur én facilitator tijdens pakketimplementatie. Strak managen deadlines én kosten. Opleiden en inwerken medewerkers voor borging van pakket en werkwijzen.
Profiel van de manager: WO/HBO+ opleiding met bedrijfskundige-economische achtergrond. Financieel-administratief zeer goed onderlegd. Ruime interim ervaring als projectleider of programma manager met ERP selectie, implementatie én borging. Ervaring binnen technische projecten-bouw-onderhoud organisaties is een harde eis. Spreekt taal van MKB. Brede kennis van ERP leveranciers markt. Stevige, doelgerichte persoonlijkheid die als regisseur rust en overzicht heeft. maar ook pragmatische zelfstarter die rapporten schrijft.
Opmerkingen: Kandidaat die vanuit organisatie, Finance en business de brug slaat naar ICT. Dus géén ICT er. Ervaring binnen pragmatische technische, bouw en onderhoud projecten organisaties is harde eis. Regisseur en adviseur voor directie. Maar ook zelfstartende uitvoerder op de werkvloer. Goede Communicator en verbinder. Doelgericht. Wil afgerekend worden op toegevoegde waarde voor de business. sterk in stakeholder management. Graag Nederlandstalig cv in WORD meesturen inclusief scherpe tariefindicatie.
Nu reageren >>
61841Interim administrateur
3 maanden | Noord-Brabant | lees verder | reageren
 
Per direct op zoek naar een Interim administrateur voor een hard groeiende MKB organisatie in de regio Oosterhout
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: MKB organisatie
Profiel van de opdracht: Je maakt onderdeel uit van een klein finance team. De administrateur is verantwoordelijk voor het verzorgen van de volledige administratie (inclusief afsluiting)
Profiel van de manager: Je hebt ruime ervaring als administrateur en bent volledig verantwoordelijk geweest voor het beheren van één of meerdere entiteiten. Je denkt mee in het verbeteren van processen. Ervaring met Exact is een pre.
Opmerkingen: Thuis werken (voorlopig) niet wenselijk. 32-40 uur. Tarief maximaal €45,- ex BTW
Nu reageren >>
61837Interim manager verhuur vastgoed
4/5 dagen per week, start 1 nov | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht; interim manager verhuur voor een vastgoedbelegger. Woningen + commercieel vastgoed.
Verwachte opdrachtduur: 4/5 dagen per week, start 1 nov
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Midden Nederland, grote particuliere vastgoedbelegger
Profiel van de opdracht: Optimalisatie huidige portefeuille, aanvulling team door zwangerschapsverlof
Profiel van de manager: Ruime ervaring met verhuur van woningen en commercieel vastgoed.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61850Interim Communicatieadviseur zorg
12 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week. | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Communicatieadviseur met ervaring in de zorg in de regio NH
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Deze organisatie richt zich op specifieke zorg voor een kwetsbare doelgroep.
Profiel van de opdracht: Deelname aan overleggen en projecten. Intern en extern vergroten van de zichtbaarheid van de organisatie. Beleid ontwerpen, adviseren, ondersteunen, creatieve uitvoering en samenwerken. Teksten schrijven en redigeren Wat ga je verder doen? Je ontwikkelt communicatie-instrumenten en -materialen in de huisstijl. Je schrijft en r
Profiel van de manager: -Relevante HBO diploma Grafisch sterk onderlegd. Ervaring binnen de zorg is een must. Kennis van en ervaring met PowerPoint, Photoshop, Illustrator en Indesign
Opmerkingen: Reageer indien je aan de kwalificaties voldoet. Inkooptarief maximaal 79 euro
Nu reageren >>
61849Interim Controller/Administrateur
4 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week. | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Controller/Administrateur (start per eind dec/begin januari)
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: woningcorporatie
Profiel van de opdracht: -Ondersteunen bij de jaarrekening -Bijspringen op de Financiële Administratie waar nodig
Profiel van de manager: - Ruime/recente ervaring met jaarrekening trajecten binnen een coöperatie (must!) - Hands on genoeg om te ondersteunen bij Financieel admin. taken waar nodig.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61835Interim Senior General Ledger Accountant & Process Expert
7 months, 5 days a week, full time | amsterdam | lees verder | reageren
 
Interim Senior General Ledger Accountant & Process Expert, mastering SAP, Blackline and Excel.
Verwachte opdrachtduur: 7 months, 5 days a week, full time
Plaats/regio: amsterdam
Profiel van het bedrijf: International payment processes
Profiel van de opdracht: Ensure accurate and timely accounting for several developed payment services. Supporting rapidly development of these services, taking care of implementation of new processes and contributing to innovative solutions for current processes. This assignment covers a.o. GL accounting, complex SOX reconciliations, mastering SAP, Blackline and Excel, statutory and statistical filings and audits, project- and change management and working in cross functional teams.
Profiel van de manager: Strong understanding of complex processes & experience of implementing new processes(Reconciliations & reporting models). Able to understand new processes quickly, Hands on GL accounting experience, Have a inquisitive mindset ie will look to understand data & trends to ensure accuracy, Proactive, can question data & explanations given - particularly from data team. Familiar USGAAP, Local GAAP, Financial statutory statements, SOX, Strong communicator and experienced working in SSC environments.
Opmerkingen: living in Amsterdam area, mastering SAP-Blackline and Excel, a maximum hourly tariff of €70,-, including travel costs.
Nu reageren >>
61858Interim Financieel Medewerker/Controller
- Opdracht is vanaf 24 uur per week te bespreken; - Opdracht van minimaal 6 maanden; | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Voor een goede relatie in de regio Utrecht zijn op zoek naar een Freelance/Interim Financieel Medewerker/Controller.
Verwachte opdrachtduur: - Opdracht is vanaf 24 uur per week te bespreken; - Opdracht van minimaal 6 maanden;
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Het betreft een mooie organisatie in het midden van het land.
Profiel van de opdracht: Het betreft een hands-on functie waarbij jij je bezighoudt met het inboeken van de in- en verkoopfacturen en het bijhouden van de bank en kas. Daarnaast ondersteun je ook in de periodieke rapportages, de jaarrekening en het verbeteren van de interne processen.
Profiel van de manager: - Je hebt recente werkervaring met AFAS (must); - Recent meerdere vergelijkbare rollen uitgevoerd; - Recente werkervaring in het hands-on voeren van de boekhouding; - Werkervaring in het ondersteunen bij periodieke rapportages en jaarrekeningen.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61815Interim Financial/ Business Controller
3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Vanuit huis :) | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Financial/ Business Controller voor internationaal MKB bedrijf.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Vanuit huis :)
Profiel van het bedrijf: Internationaal middelgroot software bedrijf, onderdeel van Private Equity
Profiel van de opdracht: Finance professional die als controller verantwoording neemt voor grootboek, BTW aangiftes, Salarissen en tevens zich richt op management rapportages. Onderdeel van een klein team (FD, accounting en deze interim vacature).
Profiel van de manager: HBO/WO finance profiel - goed brede relevante reporting ervaring. Goede senioriteit om (door Corona gedreven) vanuit huis te werken en zelf startend te zijn.
Opmerkingen: Tarief ong. e65 p/h excl. BTW
Nu reageren >>
61812Interim Senior medewerker Financiële administratie
4 dagen/32 uur per week; 3 maanden met optie voor verlengingen. | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior medewerker Financiële administratie voor onze organisatie.
Verwachte opdrachtduur: 4 dagen/32 uur per week; 3 maanden met optie voor verlengingen.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een integrale GGZ Zorgaanbieder (Zvw; Wlz en Wmo). Omzet € 45 mlj. Rond 800 medewerkers/460 fte's.
Profiel van de opdracht: Kandidaat moet staan voor de kwaliteit van de gehele fin. adm., welke is gekoppeld met vele systemen/applicaties. Concreet: (niet limitatief): administratieve werkzaamheden: (beheer balansrekeningen; liquiditeiten en MVA; Facturatie van diverse zorgsoorten; en overig (verhuur; belastingen; aansluiting met SA-subadm en opstellen procedures/instructies voor de afdeling FA). Aansturing en coördinatie vindt plaats door leidinggevende. Ondersteuning door adm medewerkers. In totaal 5,5 fte op FA.
Profiel van de manager: Kennis van de GGZ-sector; Exact; BO4 (Raet) en EPD (mijn Qurant) is noodzakelijk dan wel een pré. Gestructureerd, modelmatig en met kennis van de materie en met overview, kunnen werken is uiteraard gewenst. Zelfstandig op afstand thuis kunnen opstarten en werken is in deze coronaperiode een standaard vereiste.
Opmerkingen: In een keer een uiterst scherp en concurrerend all-in tarief offreren. Start per omgaande.
Nu reageren >>
61793Interim RVE-manager ziekenhuis
6-9 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Oosten van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim RVE-manager voor een ziekenhuis.
Verwachte opdrachtduur: 6-9 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Oosten van het land
Profiel van het bedrijf: Middelgroot ziekenhuis; regionale functie. Org kent een RVE-structuur met duaal karakter; bedrijfskundig en medisch manager die rechtstreeks rapporteren aan RvB. Ontwikkelingen: transitie, locatieprofilering, Covid19, (her)inrichting.
Profiel van de opdracht: Ivm vertrek van 1 vd bedrijfskundig RVE Managers icm bovengenoemde is per direct behoefte aan een ervaren Interim Manager voor Beschouwende RVE (incl Vrouw Kind). RVe telt ca 350 fte, operationeel aangestuurd door 7 Afdelingsmanagers. Integraal verantw voor aansturing, ontwikkeling RVE (financieel, HR etc). MT-lid. Rapportage aan RvB. Accenten: meedenken/handelen vwb organisatie ontwikkeling, Covid19, rust/overzicht/duidelijkheid bieden.
Profiel van de manager: Afgeronde, relevante opleiding op Academisch niveau aangevuld met recente interim lijnmanagement ervaring op tactisch/strategisch niveau binnen de zorg. Ervaring binnen het primaire proces van een ziekenhuis heeft sterke voorkeur. Ervaring met aansturen van een vergelijkbaar groot aandachtsgebied vanuit een duale managementpositie en rapportage aan een RvB. Bedrijfskundig profiel, bekend met financiele stromen binnen de (ziekenhuis)zorg. Analytisch, goed gevoel voor verhoudingen etc.
Opmerkingen: Reactie graag voorzien van actueel CV, beschikbaarheid en tarief. Start opdracht zsm. Mooie, uitdagende interim rol op tactisch/strategisch niveau binnen dynamische context.
Nu reageren >>
61802Interim Project Manager Navision
6 maanden, 5 dagen per week | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Interim Project Manager Navision
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 5 dagen per week
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: MKB-organisatie actief in de verhuur/verkoop van technisch hulpmiddelen
Profiel van de opdracht: Implementeren en coördineren van Navision / Optimaliseren van processen en procedures / gevraag en ongevraagd advies geven, aanspreekpunt voor externe partij, draagvlak creëren, trainen en coachen van medewerkers
Profiel van de manager: HBO/WO, bedrijfseconomie, bedrijfskunde, minimaal 5 jaar relevante ervaring, Navision, Project Management, hands-on, praktisch, no-nonsense
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61798Interim HR adviseur
Duur 12 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. (begin 4 eind 2 dagen) | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim HR adviseur (parttime) voor ons bedrijf.
Verwachte opdrachtduur: Duur 12 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. (begin 4 eind 2 dagen)
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een MKB organisatie waarbij onze online activiteiten zorgen voor een sterke groei. Professionalisering is daarom nodig.
Profiel van de opdracht: Wij zoeken voor ons bedrijf een ervaren HR adviseur die onze HR afdeling vorm gaat geven en daarna helpt om de bezetting op sterkte te krijgen. Onze HR is nu een deelactiviteit met af en toe wat ondersteuning vanuit payroll bedrijf.
Profiel van de manager: Ervaren HR professional bij voorkeur binnen MKB organisatie
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61813Interim administrateur
3 maanden | Noord - Brabant | lees verder | reageren
 
Per direct Interim administrateur gezocht voor een MKB organisatie in de regio Oosterhout.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: Noord - Brabant
Profiel van het bedrijf: MKB organisatie
Profiel van de opdracht: Je maakt onderdeel uit van een klein finance team. De administrateur zorgt voor de volledige afsluiting van een aantal B.V's
Profiel van de manager: Ervaren administrateur, MKB ervaring, proactief en durft mee te denken in het verbeteren van processen.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61824Interim Zorgplanner GGZ
6 maanden, dagen per week in overleg. | Westen vh land | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Zorgplanner GGZ.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, dagen per week in overleg.
Plaats/regio: Westen vh land
Profiel van het bedrijf: Voor Geestelijke Gezondheidszorg aanbieder, zijn we opzoek naar een Planner met een bedrijfskundige inslag.
Profiel van de opdracht: Binnen deze opdracht dienen bestaande patronen doorbroken te worden om op lange termijn een gezonde planning te realiseren (bedrijfscultuur). Vertaalslag van dagelijkse dynamiek en de werkprocessen in de kliniek moet kunnen vertalen naar de inrichting van het rooster- en planningssyteem.
Profiel van de manager: - Stevigheid, standvastigheid om door te kunnen pakken. - Ervaring binnen zorg is een must: thuiszorg, VVT, - -- Ziekenhuis, GZ is een pré. - Heeft plan- en organisatievermogen. - Werkt nauwkeurig en denkt je in oplossingen (kan buiten de kaders denken). - Hbo werk- en denkniveau.
Opmerkingen: Opzoek naar een Zorg Planner met een stevigheid, standvastigheid bedrijfskundige inslag.
Nu reageren >>
61781Interim locatiemanager Jeugdzorg
half jaar voor 24 uur per week | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Per direct: gezocht interim locatiemanager voor een Jeugdzorg organisatie in Amsterdam
Verwachte opdrachtduur: half jaar voor 24 uur per week
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Voor een jeugdzorgorganisatie
Profiel van de opdracht: Wij zoeken een interim locatiemanager voor een Jeugdzorg organisatie in Amsterdam. Ervaring in de jeugdzorg of zorg is een absolute must. Coachende vaardigheden zijn belangrijk. Dagdagelijkse aansturing team, zorgdragen dat er op begroting wordt gewerkt.
Profiel van de manager: Ervaring in de jeugdzorg of zorg is een absolute must. (het heeft geen zin te reageren wanneer je deze ervaring niet bezit)
Opmerkingen: Tarief indicatie omstreeks Eur 80 ex BTW
Nu reageren >>
61773Interim Site Manager / Construction Manager Infra
1 jaar, fulltime | Kop van Veluwe | lees verder | reageren
 
Gezocht. Interim Site Manager / Construction Manager Infra. Bouw productielocatie energiewereld. Miljoenenproject kop van Veluwe
Verwachte opdrachtduur: 1 jaar, fulltime
Plaats/regio: Kop van Veluwe
Profiel van het bedrijf: Een ambitieuze en groeiende speler in de groene energiemarkt. De organisatie bestaat uit een groep van zeer gedreven, ondernemende en zelfstandige medewerkers. Er is een grote groeiambitie en veel ruimte in de markt.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de realisatie van het gehele project binnen planning, budget, veiligheid en naar de gestelde kwaliteitsnormen. Coördinatie van het project op de bouwplaats Onderaannemers aansturen Deadlines en budgetten bewaken Inspecties uitvoeren Documentatie en rapportage
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau Eigen netwerk binnen de bouw/infra Werkervaring als sitemanager of infra/bouwkundig projectmanager Redelijk Engels Verantwoordelijkheidsgevoel Besluitvaardig Natuurlijk leiderschap Communicatief vaardig Regie en overzicht houden Stressbestendig Snel schakelen Oplossingsgericht Verantwoordelijk om kunnen gaan met vrijheid
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61764Interim HR Business Partner productie
3/4 maanden 4/5 dagen per week | Limburg | lees verder | reageren
 
Interim HR Business Partner voor een productiebedrijf met saleskantoren in diverse landen in Europa. Kennis van de Franse taal is een pré.
Verwachte opdrachtduur: 3/4 maanden 4/5 dagen per week
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: In Nederland gevestigd productiebedrijf met saleskantoren in diverse landen in Europa
Profiel van de opdracht: Interim HR Business Partner Voor een internationaal productiebedrijf wordt wegens een ziektevervanging gezocht naar een HR generalist. In deze rol bent u verantwoordelijk voor alle medewerkers van de sales offices in Europa. Hierbij kunt u terugvallen op gespecialiseerde HR bureaus in de verschillende landen. Een groot deel van uw energie zal uitgaan naar de Franse organisatie vandaar dat kennis van de Franse taal/Franse wet- en regelgeving een pré is.
Profiel van de manager: U heeft generalistische HR rollen vervult in een organisatie in de private (productie) sector. Max. €70 tarief, hoogte tarief telt mee in de gunning van de opdracht
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61784Interim Business-Projectcontroller
5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week | Papendrecht | lees verder | reageren
 
Hands on Interim Business-Projectcontroller
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week
Plaats/regio: Papendrecht
Profiel van het bedrijf: Commerciële projectenorganisatie
Profiel van de opdracht: Ondersteunende rol. Opstellen en bewaken budgetten, opstellen forecasts, opstellen rapportages en analyses, bewaken diverse projecten, opstellen en bewaken KPI's, sparringpartner Finance Manager.
Profiel van de manager: Brede ervaring, zowel financial control, business control, projectcontrol. Hands on generalist.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal 60-70 euro ex btw.
Nu reageren >>
61816Interim Business Controller
Start asap. Minimaal 3 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week. Kans op verlenging. | Den Bosch | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Business Controller.
Verwachte opdrachtduur: Start asap. Minimaal 3 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week. Kans op verlenging.
Plaats/regio: Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Retail startup met 30 fte in Nederland. Finance team bestaat uit 3 fte.
Profiel van de opdracht: Meebouwen aan finance afdeling. Neerzetten (business) control. Ondersteunen bij ERP implementatie. Div projecten waaronder transfer pricing policy neerzetten. Maar ook adm werkzaamheden indien nodig.
Profiel van de manager: - HBO or WO education level. - At least 3 years of experience in a controlling function. - Strong analytical skills and the ability to understand the underlying business. - Well-developed communication both in Dutch and English. - Experience with Microsoft Excel.
Opmerkingen: Graag CV in WORD + motivatie + scherp ALL-IN tarief + beschikbaarheid.
Nu reageren >>
61791Interim Business Controller
.3-6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht een interim Business Controller
Verwachte opdrachtduur: .3-6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Wij zoeken een interim Business Controller.
Profiel van de opdracht: Je bent de sparring partner van de unit manager. Je hebt aantoonbare ervaring met het opstellen van verbeterplannen en het maken van business cases. Je zoekt structurele verbeteringen, die je vervolgens doorrekent en voorlegt. Je hebt een constructieve, kritische blik. Het ERP systeem IFS is geïmplementeerd en wordt nog niet optimaal benut. Dit is een belangrijke taak voor de interim Business Controller.
Profiel van de manager: WO niveau (master in bedrijfseconomie is een pre). Ruime ervaring als Business Controller. Aantoonbare ervaring met een projectenorganisatie. Affiniteit met bouw/installatie sector. Affiniteit met PowerBI en ERP systemen (IFS).
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61780Interim Senior Administrateur (Onderwijssector)
3-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Regio Rotterdam | lees verder | reageren
 
Interim Senior Administrateur (Onderwijssector)
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een mooie en kwalitatief sterke onderwijsorganisatie HBO en volwasseneducatie.
Profiel van de opdracht: * Van a tot z verzorgen van de financiële administratie en aanverwante (specifieke) subadministraties * Subsidieadministratie waaronder deels projectadministratie * Verzorgen van periodieke afsluitingen * Beheer en analyse van tussenrekeningen * Betrokken bij jaarafsluiting * Optimaliseren administratieve procedures
Profiel van de manager: * HBO werk- en denkniveau * Accuraat, analytisch en stevige boekhoudkundige ervaring * Ervaring binnen onderwijsorganisaties is gewenst
Opmerkingen: * Startdatum opdracht: op korte termijn * Inzet per week: 4-5 dagen * Duur opdracht: 3-6 maanden
Nu reageren >>
61789Interim Business Controller
3-5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Drechtsteden | lees verder | reageren
 
Interim Business Controller
Verwachte opdrachtduur: 3-5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Drechtsteden
Profiel van het bedrijf: (Utiliteit) bouw
Profiel van de opdracht: Verzorgen rapportages, analyses, opzetten dashboards, opstellen en bewaken KPI's, budgetten, forecasts, bewaken projecten, sparren met de business.
Profiel van de manager: HBO/WO niveau, analytisch sterk, affiniteit met IT en BI tools, goede sparringpartner, hands on.
Opmerkingen: Indicatief uurtarief rond de 65 euro ex btw.
Nu reageren >>
61777Interim Technical Information Security Specialist
4 maanden, 4 dagen per week | Den Haag | lees verder | reageren
 
Interim Technical Information Security Specialist voor een van de mooiste ZBO's in Nederland
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, 4 dagen per week
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Zelfstandig Besturingsorgaan
Profiel van de opdracht: Als TISS werk je nauw samen met de Information Security Manager en de Coördinator Informatiebeveiliging (CISO). Je vervult ook een belangrijke rol bij het vertalen van tactische plannen en maatregelen naar de dagelijkse inrichting en uitvoering van informatiebeveiliging binnen de ICT-afdeling. Je houdt het overzicht op alle relevante veiligheidsdomeinen. Je moet de verbinding maken tussen de organisatie en de techniek. Je bent ook constant bezig met het verbeteren van de interne processen.
Profiel van de manager: - Ruime ervaring met IT en Security strategie -De Microsoft Cloud heeft voor jou geen geheimen en je kent de producten en diensten die zij levert door en door. - Ervaring met het uitvoeren van security assessments en audits. Je weet welke wetten, regels en standaarden er gelden en er op de organisatie van toepassing zijn. - Certificering op het gebied van ITSM (CISSP, CISM, CCSP, GISCP) - ervaring met ISO27001, BIO, NIHO - ervaring in (samen)werken met Rijksinstanties
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61759Interim Senior Financial Analyst banking
3 maanden met de mogelijkheid om te verlengen | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior Financial Analyst met banking achtergrond
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden met de mogelijkheid om te verlengen
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationale Bank
Profiel van de opdracht: • Enhancement of the VAT reporting and reconciliation process. • Assistance in the yearly budget cycle and periodical budget reports. • Enhancement in several other reports and reporting processes. • Creation of several templates for our periodical processes. • Assistance in our day-to-day processes
Profiel van de manager: • Advanced IT and excel skills, including macros and queries • Bachelor degree in Accounting • Several years of experience in accounting roles • Communication – Ability to effectively communicate in Dutch and English, business level in verbal and writing • Ambitious and proactive self-starter with perseverance and ability to work independently • Team-spirit – Team player driven by a professional performance environment • Creative & Innovative – Creative thinking and
Opmerkingen: Fluency in Dutch both written en spoken is a must!
Nu reageren >>
61776Interim Financieel Administratief Medewerker
Start: 16-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-5-2021 Optie op verl.: Ja | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Financieel Administratief Medewerker
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-5-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: het boeken en verwerken van inkomende facturen: inkoopfacturen, declaraties en creditcarduitgaven; het verwerken van operationele inkoopaanvragen; assisteren bij de maand- en jaarafsluiting en diverse ad hoc werkzaamheden; boeken en verwerken van de bankafschriften; ondersteunen en/of initiëren van projecten m.b.t. het optimaliseren van administratieve financiële processen; coördineren en prioriteren C2P activiteiten, samen met het team; aanspreekpunt fungeren van onze interne klanten en leveran
Profiel van de manager: HBO opleiding in de financiële richting. Minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Ervaring van financiële facturatie processen en geautomatiseerde informatiesystemen. Ervaring met SAP en E-Size is een pré. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61747Interim HR Advisor
32-40 hours per week for 4 months | Ranstad | lees verder | reageren
 
Looking for an Interim HR Advisor experienced in Case Management
Verwachte opdrachtduur: 32-40 hours per week for 4 months
Plaats/regio: Ranstad
Profiel van het bedrijf: My client is in the logistics industry
Profiel van de opdracht: - Case Management - HR advise for the Management Team - Recruitment
Profiel van de manager: - In depth knowledge of the laws for case management - Experienced with long term illness cases - Experienced in stakeholder management
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61739Interim Sr. Financial Accountant
1 maand - fulltime | Midden-Oost Brabant. | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Sr. Financial Accountant, voor een bekende Retail organisatie Midden-Oost Brabant.
Verwachte opdrachtduur: 1 maand - fulltime
Plaats/regio: Midden-Oost Brabant.
Profiel van het bedrijf: Retail, marktleider in segment +/- 10-50mln omzet.
Profiel van de opdracht: Bedrijf is sterk gegroeid door grote acquisitie. Richting jaarafsluiting is het belangrijk dat beide administraties van de oude- en nieuwe structuur worden samengevoegd. Daarnaast zorg je voor advies en ondersteuning van de Finance Manager en draag je verbeteringen aan voor de toekomst.
Profiel van de manager: De gewenste interim manager heeft: - Ervaring in zowel accountancy als in het bedrijfsleven - Opleiding in Accountancy, bij voorkeur met AA-titel - Detailgedreven en secuur - Ervaring met Exact is gewenst
Opmerkingen: Opdracht is fulltime 40 uur, niet parttime beschikbaar.
Nu reageren >>
61788Interim Senior Assistent Accountant (Audit)
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Enschede | lees verder | reageren
 
Voor een mooie relatie zijn wij momenteel per direct op zoek naar een beschikbare Freelance/Interim Senior Assistent Accountant (Audit).
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Enschede
Profiel van het bedrijf: Het betreft een adviesbureau.
Profiel van de opdracht: Als Freelance Senior Assistent Accountant (Audit) zal je werkzaam zijn op de controlepraktijk. Binnen je rol als Senior Assistent Accountant (Audit) zal je verantwoordelijk zijn voor het controleren van (complexe) jaarrekeningen van (internationale) MKB-klanten. Verder fungeer je als rechterhand van de directeur. Om goed in deze rol te passen beschik je over gedegen sociale- en communicatieve vaardigheden.
Profiel van de manager: - Afgeronde RA-opleiding (of vergevorderd in opleiding); - Minimaal 3 jaar aantoonbaar relevante werkervaring; - Ervaring met MKB-klanten is een must; - Gevorderd gebruiker van Excel; - Aantoonbaar ervaring met internationale klanten is een sterke pré; - Woonachtig in de regio van Enschede (max 40 minuten) is een must.
Opmerkingen: - Direct starten van project; - Morgen nog op gesprek; - Grote kans op verlengen van project; - Fulltime invulling van het project; - Vervullen van senior functie; - Informele werksfeer; - Remote werken mogelijk (buiten opstartfase); - Mooie aanvulling op je cv.
Nu reageren >>
61737Interim facilitair manager
3 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim facilitair manager voor ons bedrijf.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een dienstverlener.
Profiel van de opdracht: Managen facilitaire afdeling in breedste zin van het woord. Circa 12 fte. Facilitaire kennis is ruim en goed aanwezig. Verbetering te behalen in resultaat, aansturing, procedures en verhoudingen binnen het team.
Profiel van de manager: Daadkrachtige peoplemanager die stuurt op resultaat en die gevoel voor verhoudingen heeft. Facilitaire ervaring is natuurlijk een pré maar geen eis. Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring.
Opmerkingen: Graag reageren met kort en bondige motivatie en tarief.
Nu reageren >>
61730Interim Kwartiermaker 1 loket
Start: 1-12-2020 Eind: 30-11-2021 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 36 | regio Noord-Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Kwartiermaker en Opdrachtnemer 1 loket
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-12-2020 Eind: 30-11-2021 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: We zijn op zoek naar een echte facilitaire innovator, met ruime ervaring in het werken in een provinciale organisatie op het gebied van businesspartnerschap, veranderopgaven op facilitair gebied en het leidinggeven aan een front-office team. Je bent verantwoordelijk voor de growing en going concern. Je maakt onderdeel uit van het managementteam van het programma facilitaire dienstverlening en legt verantwoording af aan de programmamanager Facilitaire Dienstverlening.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je ruime werkervaring hebt in facilitaire dienstverlening (bij organisatie met min. 1000 fte). Ook ervaring in facilitair management en projectleiding in crisissituaties als bv. Corona. Je voldoende senioriteit hebt en zelfstandig een goed product kan opleveren en buiten de bestaande kaders kan denken, nieuwe wegen kan zien, en dat vanuit en in de verbinding met de dagelijkse werkvloer; 2) Je ruime ervaring hebt met businesspartnerschap in organisaties, bij
Opmerkingen: voorkeur provinciaal; 3) Je ruime ervaring hebt met leidinggeven aan een facilitair team, bij voorkeur een front-office team in een overheidsorganisatie; 4) Je minimaal een afgeronde HBO-opleiding hebt, bij voorkeur op het gebied van facilitaire dienstverlening en/of bedrijfskunde; 5) Je ruime werkervaring hebt in facilitaire dienstverlening en businesspartnerschap met zelfstandigheid en senioriteit in overheidsland. Jouw tarief ligt tussen €72 - €92.Je kunt reageren tot:maandag 26-10-2020 16.00
Nu reageren >>
61713Interim Personeels- en salarisadministrateur
Start: 2-11-2020 Uren per week: 28-36 Einde/Duur: 26-2-2021 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Personeels- en salarisadministrateur
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 28-36 Einde/Duur: 26-2-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: De Personeels- en salarisadministratie heeft primair de focus op administratieve processen. Je bent vanuit je kennis en ervaring aanspreek punt voor de HR collega’s en bent in staat hen al coachend op weg te helpen in het nieuwe HR-systeem. Daarnaast voer je waar nodig eveneens waar nodig PSA werkzaamheden uit. Je beoordeelt de output tijdens het schaduwdraaien, je voert handmatige conversies uit bij complexe zaken als levensloop en loonbeslagen. Je denkt mee over de inrichting van controlemecha
Profiel van de manager: HBO-opleiding richting Bedrijfsadministratie, HRM Afgeronde opleiding loonadministratie (PDL). Vakopleiding Payroll Services (VPS) of vergelijkbare aantoonbare opleiding/kennis. 2 jaar ervaring met SAP Payrol. 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie. 3 jaar werkervaring op het gebied van HR gerelateerde ondersteunende werkzaamheden.
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-10-2020 16:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61744Interim HRM Adviseur
Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 6 x 2 maanden Aantal uur per week:30- | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim HRM Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 6 x 2 maanden Aantal uur per week:30-
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Je adviseert en begeleidt het management bij HRM vraagstukken en kunt daarbij gemakkelijk schakelen en aansluiten bij de behoefte; • Je adviseert bij HRM aspecten in organisatieontwikkelingen; • Je draagt de ontwikkelde concernkaders vanuit HRM uit binnen jouw account/directie en bewaakt deze; • Je bent de linking-pin tussen de directie die je adviseert en de afdeling HRM en zorgt vanuit die rol voor terugkoppeling en afstemming; • Je signaleert trends en ontwikkelingen
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een afgeronde opleiding hebt op HBO bachelor niveau in de richting van HRM of Bedrijfskunde; 2) Je werkervaring hebt in de afgelopen 3 jaar als HRM adviseur/HRM businesspartner in een veiligheidsregio; 3) Je minimaal 6 jaar werkervaring hebt als HRM adviseur/HRM Businesspartner in de publieke sector; 4) Je ervaring hebt met het adviseren van directeuren en afdelingshoofden op HR-gebied (o.a. personeelsvraagstukken, organisatieontwikkeling en
Opmerkingen: uitvoering het HR-beleid); 5) Je werkervaring hebt met het begeleiden van reorganisatie- en ontwikkeltrajecten; 6) Je ervaring hebt als HRM adviseur/HRM businesspartner binnen crisisbeheersing. Jouw tarief ligt tussen €62 - €82 Je kunt reageren tot: donderdag 22-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61770Interim Medewerker coördinatie corona
Start: 9-11-2020 Uren per week: 10 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | Baarn | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Medewerker coördinatie corona
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 10 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Baarn
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De bestrijding van covid-19 vraagt inzet van diverse medewerkers voor implementatie van de regulier aangepaste noodverordeningen van de veiligheidsregio, alsmede beantwoording van vragen van organisaties en inwoners hierover die aan de gemeente gesteld worden. Sommige hiervan vragen extra overleg met gemeentelijke specialisten van afzonderlijke beleidsterreinen of integraal, de VRU of de leden van het college. De coördinator is de spil in dit web.
Profiel van de manager: HBO juridische opleiding; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als juridisch medewerker op het gebied van handhaving en/of openbare orde en veiligheid; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het toepassen van: een noodverordening, APV, WABO (minimaal 2 onderdelen van de drie);
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61853Interim Projectmanager cluster Projecten
Start: z.s.m. Eind: 3-6-2021 Optie tot verlenging: 9 x 6 maanden Aantal uur per week: 36 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectmanager cluster Projecten
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 3-6-2021 Optie tot verlenging: 9 x 6 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het tijdig, effectief en efficiënt realiseren van toegewezen ruimtelijke projecten gericht op het inpassen van nieuwe ontwikkelingen zoals woningbouw, commercieel onroerend vastgoed, kantoren en bedrijven. Je bent als projectmanager gericht op het project- en programmamatig realiseren van alle mogelijke stedelijke functies zoals woningbouw, commercieel onroerend vastgoed, scholen, sportcomplexen, kantoren, bedrijfsterreinen en infrastructuren.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde universitaire opleiding hebt op het gebied van planologie, bouwkunde of civiele techniek; 2) Je minimaal 7 jaar relevante ervaring hebt in gemeentelijke organisaties als projectmanager in het sturen van complexe ruimtelijke projecten zoals met woningbouwprojecten; 3) Je relevante projectmanagement-opleidingen (IPMA, PMW, PRINCE 2, of vergelijkbaar) of cursussen op dit vlak gevolgd hebt; 4) Je minimaal 7 jaar ervaring hebt met werkzaamheden
Opmerkingen: binnen een (middel)grote gemeentelijke organisatie (100.000+); 5) Je ervaring hebt met maatschappelijk vastgoed. Jouw tarief ligt tussen €87 - €97 Je kunt reageren tot: dinsdag 10-11-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61851Interim Teamleider Automatisering
Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 4 maanden Aantal uur pw: 32 - 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Teamleider Automatisering
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 4 maanden Aantal uur pw: 32 - 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: In deze opdracht zorg je voor en draagt bij aan het ontwikkelen van de visie over en beleid voor automatiseringsvraagstukken. Je ontwerpt en bouwt aan het toekomstbestendig maken van de automatiseringsfunctie. Belangrijke onderwerpen die op de agenda staan zijn het ontwikkelen van de Cloudstrategie en als onderdeel daarvan een toekomstvisie op het eigen rekencentrum. Ook het vormgeven van een strategie op de integratie van de kantoorautomatisering (KA) met de procesautomatisering.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde opleiding hebt op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van bedrijfskundige informatica of technische informatica; 2) Je minimaal 6 jaar leidinggevende werkervaring hebt in de afgelopen 10 jaar binnen een IT afdeling (als Teamleider of Manager Automatisering); 3) Je kennis hebt van ITIL projecten en Cloud en Azure; 4) Je uiterlijk per 1 december 2020 beschikbaar bent voor minimaal 32 uur per week; 5) Je kennis van methoden en standaards
Opmerkingen: hebt op het gebied van procesautomatisering, kantoorautomatisering en systeemarchitectuur; 6) Je werkervaring hebt in een leidinggevende functie binnen de overheid, zoals; waterschappen, gemeenten of RWS. Jouw tarief ligt tussen €80 - €104 Je kunt reageren tot: maandag 2-11-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61814Interim Communicatieadviseur Social Media
Start: z.s.m. Eind: 22-3-2021 Optie tot verlenging: mogelijk Aantal uur per week: 32 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Communicatieadviseur Social Media
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 22-3-2021 Optie tot verlenging: mogelijk Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Jij bent een communicatieadviseur met specifieke expertise op het gebied van online communicatie. Je helpt de andere communicatieadviseurs bij het inzetten van social media bij communicatie- en participatietrajecten en bij profilering van de gemeente. Je bent verantwoordelijk voor de contentstrategie, content marketing en communitybuilding op onze online media. Verder adviseer en begeleidt je onze medewerkers, management en bestuur bij de dagelijkse omgang met en inzet van social media.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau hebt; 2) Je minimaal 2 jaar ervaring hebt als communicatieadviseur social media bij een gemeentelijk instelling; 3) Je kennis en werkervaring hebt met webcare- en publicatiemodule OBI4wan; 4) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt in de afgelopen 8 jaar als communicatieadviseur social media bij een gemeentelijke instelling; 5) Je werkervaring hebt met creatie social media content, zoals tekst foto’s en
Opmerkingen: video’s; 6) Je werkervaring hebt met Facebook Business Manager en advertentiecentrum van Facebook voor het maken en bijhouden van advertenties voor Facebook en Instagram; 7) Je werkervaring hebt met begeleiden en/of uitvoeren van webcare. Jouw tarief ligt tussen €50 - €64 Je kunt reageren tot: dinsdag 27-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61845Interim financieel adviseur
4 maanden, 36 uur per week. vanaf 1 december. | Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim financieel adviseur met gemeente ervaring
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, 36 uur per week. vanaf 1 december.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: gemeentelijke instelling
Profiel van de opdracht: De werkzaamheden op het gebied van financiële administratie zijn o.a.: • Assisteren bij periodieke- en jaarrekeningwerkzaamheden • Als balansrekeningeigenaar aansluiting en vastlegging in het balansdossier maken • In kaart brengen en analyseren van processen • Beantwoording vragen naar aanleiding van accountantscontrole jaarrekening • Het uitvoeren van de planning van de samenstelling van het balansdossier voor de klantorganisatie(s) • Afstemmen en overleggen met de coördinatoren
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar werkervaring, kennis van/ met Power BI en Excel. minimaal HBO opleiding in financiële richting.
Opmerkingen: uurtarief: 60-65 euro.
Nu reageren >>
61834Interim Financial Controller
- Fulltime opdracht van 40 uur per week; - Opdracht van minimaal 5 maanden; | regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
Voor een goede relatie in Amsterdam zijn op zoek naar een Freelance/Interim Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: - Fulltime opdracht van 40 uur per week; - Opdracht van minimaal 5 maanden;
Plaats/regio: regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Het betreft een internationale organisatie die slimme technische oplossingen biedt voor haar klanten.
Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met de periodieke financiële rapportages, met oog op de jaarrekeningen zorg jij ervoor dat het deze rapportages het aan niets ontbreekt. Daarnaast beheer je de P&C-producten en verbeter je ze daar waar nodig.
Profiel van de manager: - Recente werkervaring binnen een internationale organisatie (voertaal Engels); - Minimaal 5 jaar recente werkervaring als Controller; - Minimaal een afgeronde WO-opleiding (Bedrijfseconomie); - Recente werkervaring met SAP is een must; - In het bezit van een kantoor aan huis i.v.m. thuiswerken.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61724Interim Teamleider / communicatie adviseur Kernteam Corona
Start: 2-11-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 29-1-2021 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Teamleider / communicatie adviseur voor Kernteam Externe Communicatie Corona
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 29-1-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als teamleider voor het Kernteam Externe Communicatie Corona (KECC) ben je verantwoordelijk voor de externe communicatie over corona. Je stuurt drie of meer adviseurs inhoudelijk aan. Je onderhoudt de contacten met de redactie, newsroom en woordvoerders. We werken nu nog met teams die shifts draaien van een week op en twee weken af, maar gaan over op dedicated teams. Daarnaast kun je ook ingezet worden als communicatieadviseur extern voor corona. Dan ga je zelf aan de slag met opdrachten uit het
Profiel van de manager: hbo diploma communicatie, journalistiek Minimaal 2 jaar ervaring als teamleider in crisissituatie binnen het speelveld van communicatie. Minimaal 5 jaar ervaring als adviseur in het communicatie speelveld binnen een G4 gemeente of een gemeente groter dan 100.000 inwoners. Ervaring met het beheren van een social media account namens een organisatie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61831Interim Programmamanager aanpak huiselijk geweld
Startdatum 1-12-2020, duur 24 maanden, optie tot verlenging, 20-28 uur per week | Regio Den Haag | lees verder | reageren
 
Interim Programmamanager aanpak huiselijk geweld
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-12-2020, duur 24 maanden, optie tot verlenging, 20-28 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Haag
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een (regionaal) programmamanager die invulling geeft aan de regionale visie voor de aanpak van huiselijk geweld.
Profiel van de opdracht: O.a. Opstellen, doorontwikkelen en uitbouwen van de reeds opgezette contouren van het uitvoeringsprogramma, gebaseerd op de inhoudelijke ambities van de ontwikkelopgaven (Advies en melding (gedeeltelijk), interventies, monitoring en (keten) samenwerking) uit de regiovisie aanpak huiselijk geweld. Vormen en verder inrichten van een regionaal inhoudelijk en bestuurlijk platform. Monitoren van de voortgang van de aanpak in de regio. Duurzaam borgen van waardevolle initiatieven.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO opleiding. Minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring, in de afgelopen tien jaar, met programmamanagement en het leiden van programma’s en processen in het sociaal domein. Je hebt minimaal drie jaar werkervaring, in de afgelopen tien jaar, met zowel de zorg- als justitieketen (strafrecht en jeugdbescherming). Minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring, in de afgelopen tien jaar, als leidinggevende of projectmanager bij of in opdracht van een overheidsorganisatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 november 2020.
Nu reageren >>
61826Interim Projectmanager sportlocaties
Startdatum z.s.m, einddatum 31-3-2021, optie tot verlenging, 32 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Interim Projectmanager sportlocaties gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m, einddatum 31-3-2021, optie tot verlenging, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de uitbreiding en inpassing in een aantal gebiedsontwikkelingen en omgevingsvisie van een drietal sportlocaties zoekt men een stevige projectmanager.
Profiel van de opdracht: Voor elk gebied moet een onderzoek worden gestart naar de inpassingsmogelijkheden van extra sportvelden. Het zijn drie aparte projecten vanuit de bredere opgave om voldoende sportveldcapaciteit te realiseren. Aansturen van de interne organisatie (gemeente) t.b.v. het uitvoeren van bovenstaande onderzoeken. Zorgdragen voor input van bouwstenen voor de Voorjaarsnota m.b.t. de drie onderzoeken. Betrekken betreffende bestuurders. Nauwe afstemming met opdrachtgever over de voortgang.
Profiel van de manager: Afgeronde HBO/WO opleiding. Minimaal 10 jaar werkervaring in het vakgebied van gebiedsontwikkelingen. Recente opdrachten in het vakgebied van inpassing van maatschappelijke voorzieningen in relatie tot gebiedsontwikkelingen bij de overheid. Kennis/ervaring op het gebied van stakeholdermanagement, participatie en inpassing van sportvoorzieningen in een verdichtende stedelijke omgeving.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 2 november 2020.
Nu reageren >>
61825Interim Assistent projectmanager II
Start: 9-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Assistent projectmanager II
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Opstellen plan van aanpak 2021 Opstellen beheerplan Begeleiden initiatiefnemers in het proces van aanleg geveltuin en groene gevel Ondersteunen in het proces van vergroenen openbare ruimte Ondersteunen in het participatieproces (met stakeholders en bewoners in het gebied) Afstemmen en samenwerken met Knowledge Mile BIZ (extern) Afstemmen en samenwerken met groenontwerpers Afstemmen met interne afdelingen gemeente (communicatie, IB, R&D, Stadsdelen, aanverwante projecten) Ondersteunen bestuurlij
Profiel van de manager: hbo diploma in één van de volgende studierichtingen: planologie, sociale geografie, stedenbouw, rechten of politicologie. 1 jaar aantoonbare ervaring opgedaan in de functie van assistent projectmanager in de laatste 3 jaar. Bij voorkeur ervaring met het schrijven van bestuurlijke stukken.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61823Interim Financieel Adviseur
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Remote werken | lees verder | reageren
 
Voor een goede relatie zijn wij momenteel per direct op zoek naar een Freelance/Interim Financieel Adviseur.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Remote werken
Profiel van het bedrijf: Het betreft een overheidsorgaan.
Profiel van de opdracht: Binnen deze functie van Financieel Adviseur ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van verschillende rapportages, het helder uitwerken van nieuwe (financiële) processen en het verschaffen van adviezen m.b.t. diverse (financiële) kwesties. Je fungeert tevens als sparringpartner en adviseur voor management, bestuur en directie.
Profiel van de manager: - In bezit van afgeronde relevante bedrijfseconomische Hbo-opleiding; - Relevante en recente ervaring binnen het gemeentelijk domein is een harde eis; - Je beschikt over een sterk ontwikkeld gevoel voor politiek/bestuur; - Gedegen softwarekennis; - Communicatief- en sociaalvaardig.
Opmerkingen: - Op korte termijn starten van project; - Project van minimaal 6 maanden; - Fulltime invulling; - Kans op verlengen van project; - Remote werken; - Mooie aanvulling op je cv.
Nu reageren >>
61822Interim Communicatiemedewerker Online Communicatie en Sociale Media
Start: 9-11-2020 Uren per week: 24-28 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 3 maanden | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Communicatiemedewerker Online Communicatie en Sociale Media
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 24-28 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 3 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: schrijf je social media posts, webteksten en nieuwsberichten; selecteer en bewerk je video- en beeldmateriaal en plaats je content online; analyseer je statistieken van onze website en social media-accounts en anticipeer je hier op; ga je in gesprek met inwoners via Facebook, Twitter, Instagram en andere sociale media en help je collega’s om dit ook te doen; signaleer je relevante discussies op social media en online communities; ondersteun je de communicatieadviseurs bij verschillende taken.
Profiel van de manager: MBO-4 opleiding Communicatie. 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als communicatiemedewerker bij een (semi)overheidsorganisatie; Ervaring met één of meerdere CMS’en; 2 jaar ervaring met het schrijven en publiceren van social media posts; Ervaring met analysetools voor websites; Ervaring met OBI4wan.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61819Interim Senior Adviseur Aannemerij
Start: 16-11-2020 Uren per week: 20 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior Adviseur Aannemerij
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 20 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Senior Adviseur Aannemerij participeer je in het projectteam en -meetings (live of digitaal). Je adviseert over inkoopstrategische producten, de aanpak van batch-gewijze uitvoering en de op te zetten uitvoeringsorganisatie. Je denkt mee over mogelijkheden voor (markt-) technische standaardisatie, het in beeld brengen van de kritische keten in de uitvoering en andere relevante onderwerpen.
Profiel van de manager: hbo diploma. 15 jaar aantoonbare ervaring met binnenstedelijke infra-projecten. Heeft leiding gegeven aan de bouw van bruggen in Amsterdam; of andere grote steden. Ervaring in besluitvorming bij tenders van brug-projecten in Amsterdam; of andere grote steden. Ervaring met UAV en UAV-gc projecten. Ervaring met werken in- of voor de publieke en private sector;
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-11-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61809Interim Financieel Adviseur
Start: 2-11-2020 Eind: 3-4-2021 Optie tot verlenging: 4 x 4 maanden Aantal uur per week: 36 | regio Friesland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Financieel Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Eind: 3-4-2021 Optie tot verlenging: 4 x 4 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Friesland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/werkmaatschappij gemeenten
Profiel van de opdracht: De financieel adviseur die we zoeken gaat zich specifiek bezighouden met een aantal projecten, waaronder het opzetten van de personeelskostenrapportage en het opzetten van de procesbeschrijvingen. De nadruk bij deze functie ligt op het terrein van bedrijfsvoering. Van de adviseur wordt verwacht dat deze integraal adviseert over en ondersteunt bij de uitvoering van financieel beleid binnen dit cluster.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een afgeronde financieel-economische HBO-opleiding hebt; 2) Je ervaring hebt met het fungeren als professioneel partner, binnen het werkgebied bedrijfsvoering, van het management en budgethouders; 3) Je uitgebreide kennis van en ervaring met financiële processen en P&C-instrumenten hebt; 4) Je ervaring hebt met LIAS (>2 jaar & recent); 5) Je ervaring hebt met Civision Middelen; 6) Je werkervaring hebt in (gemeentelijke) ambtelijke fusieorganisaties.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €52 - €72 Je kunt reageren tot: maandag 26-10-2020 12.00 uur
Nu reageren >>
61806Interim Manager (Afd. Belastingen)
Start: 9-11-2020 Uren per week: 28-36 Einde/Duur: 36 maanden Optie op verl.: Nee | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Manager (Afd. Belastingen) N-H
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 28-36 Einde/Duur: 36 maanden Optie op verl.: Nee
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Vakgerichtheid: zelfstandig uitvoeren van werkzaamheden volgens de professionele standaarden van zijn vak. Ontwikkelen van medewerkers: de sterke en zwakker ontwikkelde vaardigheden/competenties van medewerkers inventariseren en analyseren. Hun talenten onderkennen en hun ontwikkelingsbehoeften vaststellen. Ervoor zorgen dat de juiste ontwikkelingsactiviteiten worden uitgevoerd. Coachen: Medewerkers begeleiden en motiveren om hen effectiever te laten functioneren door hun zelfinzichten probleemo
Profiel van de manager: HBO opleiding. 3 jaar met de functie vergelijkbare werkervaring opgedaan in een leidinggevende rol/functie. Ervaring met en kennis van gemeentelijke belastingprocessen. Ervaring met en kennis van organisatie- en veranderkunde opgedaan in een soortgelijke rol. Ervaring met het coachen van medewerkers.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61805Interim Onderwijskundige Minor
Start: 11-1-2021 Eind: 11-6-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 20 | regio Oost-Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Onderwijskundige Minor International Policing
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-1-2021 Eind: 11-6-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 20
Plaats/regio: regio Oost-Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/politie
Profiel van de opdracht: Totstandkoming van onderwijs- en examendocumenten voor de minor. • Adviseren over en bewaken van onderwijskundige kwaliteit; • Schrijven van diverse stukken volgens de formats; • Bijdragen aan professionalisering van docenten.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een afgeronde, erkende en volwaardige WO opleiding hebt; 2) Je in de afgelopen drie jaar minimaal zes maanden werkervaring hebt met de ontwikkeling van een minor binnen HBO onderwijs; 3) Je werkervaring hebt met het schrijven van Engelstalige onderwijsproducten, zoals bijvoorbeeld een curriculum; 4) Je ervaring hebt met internationale aspecten van onderwijs; 5) Je werkervaring hebt in het begeleiden van docenten met het geven van internationaal
Opmerkingen: onderwijs. Jouw tarief ligt tussen €70 - €90 Je kunt reageren tot: woensdag 28-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61803Interim Verandercoach afdeling Ruimte
18 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Limburg | lees verder | reageren
 
Gezocht interim Verandercoach afdeling Ruimte
Verwachte opdrachtduur: 18 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Het (Regisseren) veranderen en coachen van het team Ruimte (incl. VTH) naar een zelf-organiserend team met als uiteindelijke doel opgave-gericht te gaan werken.
Profiel van de manager: Achtergrond: kennis en ervaring van ruimtelijk beleid. Opleiding; HBO + Ervaring: minimaal 5 jaar werkervaring bij de overheid en binnen 1 of meerdere vakgebieden van de afdeling Ruimte. Ervaring gevraagd in het regie voeren op werkzaamheden en processen of het initiëren, inrichten en leiden van complexe projecten. Bestuurlijk sensitief Geen vakspecialist, maar een sparringpartner voor zowel de manager als medewerkers binnen de afdeling. Strategisch denker vanuit een integrale benadering.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61792Interim Coördinator Sport & Gezondheid
Minimaal 1 jaar, 20-30 uur pw | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Coördinator Sport & Gezondheid
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 1 jaar, 20-30 uur pw
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Ivm een ander project van een vaste medeweker is men momenteel op zoek naar een Coördinator Sport & Gezondheid. Je valt binnen een frisse en dynamische afdeling met een zeer innovatief en actief afdelingshoofd.
Profiel van de opdracht: Je hebt de (in)directe aansturing van een team van 8 beleidsmedewerkers. Je geeft hierbij mede vorm aan de transformatie binnen dit sociale domein en legt de nodige verbindingen. Je speelt een rol bij het bij elkaar brengen van sport en gezondheid en het fysieke domein. Je stuurt op kwaliteit. Je bent sparringpartner van het afdelingshoofd en daarnaast lever je de input in de P&C cyclus.
Profiel van de manager: Wij zoeken een interim manager met ruime gemeentelijke ervaring. Daarnaast heb je ervaring als coördinator en aantoonbare ervaring ogv sport, spelen en gezondheid. Om goed in het team te passen heb je een no-nonsense instelling, sta je stevig in je schoenen, ben je begaan met je vak en deins je niet terug voor een kritische discussie. Je houdt van een sterk veranderende omgeving en met name de rol die je hierin mag spelen.
Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.
Nu reageren >>
61787Interim Manager Projectbeheersing
Start: 1-12-2020 Eind: 31-12-2023 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28 - 32 | regio Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Manager Projectbeheersing
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-12-2020 Eind: 31-12-2023 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28 - 32
Plaats/regio: regio Overijssel
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Als manager projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor de operationele beheersing van het project en vervult een adviserende rol richting de projectmanager bij de aansturing van het project. Je verzorgt de integraliteit tussen de verschillende projectbeheersingsproducten zoals de aspecten tijd, geld, organisatie, kwaliteit, scope en risicobeheersing. Je hebt een centrale rol in het projectteam en stuurt de projectbeheersingsspecialisten aan. Je adviseert over risico’s en issues en denkt mee
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je tenminste een afgeronde HBO+/WO opleiding hebt op het gebied van bedrijfskunde/(bedrijfs)economie, civiele techniek of vergelijkbaar; 2) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als manager projectbeheersing op vergelijkbare infrastructurele/civiele projecten (projectomvang >€50 mlj) in de periode: 2010-2020; 3) Je minimaal 10 jaar werkervaring hebt binnen de infrastructuur; 4) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt bij een overheidsorganisatie in de periode
Opmerkingen: 2010-2020; 5) Je werkervaring hebt met het uitvoeren van audits op projecten; 6) Je een geldig VCA-VOL certificaat hebt of bereid bent deze direct te halen; 7) Je werkervaring hebt met het beheersen van, het opleveren aan en administratief afronden van infrastructurele projecten bij een overheidsorganisatie; 8) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt als Manager Projectbeheersing binnen een IPM-team in de periode van 2005 tot 2020. Jouw tarief ligt tussen €82 - €110 Reageren tot: 28-10-2020 16.00 u
Nu reageren >>
61783Interim Teamleider afdeling Ruimtelijke ontwikkeling
Start: 4-1-2021 Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28 | regio Friesland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Teamleider afdeling Ruimtelijke ontwikkeling
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-1-2021 Eind: 31-12-2022 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 28
Plaats/regio: regio Friesland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: 1. Je geeft integraal leiding aan je team binnen afdeling RO. Hierbij ligt jouw focus op: a. de inhoudelijke taken en resultaten van het team (ontwikkeling van beleid, projecten, opgaven en resultaten, signalering en analyse van ontwikkelingen en knelpunten in het beleid); b. de individuele medewerkers (HR taken zoals voortgangs- en functioneringsgesprekken, persoonlijke ontwikkeling, coaching, houding en gedrag.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde HBO-opleiding hebt; 2) Je ervaring hebt met situationeel leidinggeven aan professionals; 3) Je kennis van en affiniteit met het vakgebied van het team duurzaamheid, economische zaken en wijkmanagement hebt.
Opmerkingen: Jouw tarief is €67 (vast tarief) Je kunt reageren tot: woensdag 4-11-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61775Interim Assistent- Projectleider woningbouw
Start: 9-11-2020 Uren per week: 16-20 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Assistent- Projectleider woningbouw
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 16-20 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je stelt planningen op, zorgt voor kostenbewaking, voorbereiding en notulering van vergaderingen Je onderhoudt contact met interne projectmedewerkers en externe partijen Je signaleert belemmeringen en meldt deze bij de projectleider zodat projecten tijdig kunnen worden bijgestuurd Je bent verantwoordelijk voor het projectenarchief Je bent eerste achtervang bij afwezigheid van de projectleider En je hebt een rol bij interne en externe communicatie over het project
Profiel van de manager: HBO opleiding; Aantoonbare werkervaring met het projectplanningsprogramma MS project Minimaal 1 jaar werkervaring in de afgelopen 3 jaar binnen een gemeente bij ondersteuning van projecten Aantoonbare werkervaring met woningbouw projecten; Aantoonbare werkervaring met interne en externe communicatie van projecten.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61772Interim Financieel Expert
Minimaal een half jaar, met kans op verlenging voor 36 tot 40 uur per week. | Regio Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Financieel Expert in omgeving van Rotterdam
Verwachte opdrachtduur: Minimaal een half jaar, met kans op verlenging voor 36 tot 40 uur per week.
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: (Semi) overheid
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijkheid in vakinhoudelijke vraagstukken, stuurt inhoudelijk FC aan en zal als expert op inhoud gesprekspartner zijn voor concerncontroller, externe accountant, VIC-functie e.d. Professionaliseren van de keten accounting / reporting / financial- en projectcontrol. In de ontwikkeling van deze functies is deze functionaris een kernspeler. Waar reporting voorheen vooral het genereren van Excel rapportages betrof, wordt nu stevig ingezet op op Power BI voor de managementrapportages.
Profiel van de manager: - Minimaal een relevante WO opleiding, bij voorkeur een bedrijfseconomische opleiding. - Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en/of managementfunctie op de financiële afdeling bij de decentrale overheid - Kennis van het BBV - Ervaring met Power BI - Ervaring met veranderopgaves (projectmanagement). Type persoon: - Energiek, verbinder en innovatief
Opmerkingen: Uurtarief tussen de €70,- €82,50,- incl. reiskosten. Interesse gewekt en voldoe je aan het gevraagde profiel? Reageer dan vandaag nog!
Nu reageren >>
61766Interim Senior Web Ontwikkelaar
Start: 21-12-2020 Eind: 30-11-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Web Ontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Start: 21-12-2020 Eind: 30-11-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Web development in Python (zowel zelf programmeren als reviewen) o Werken met Django, Flask en/of vergelijkbare tools. o Werken met Cloud Foundry, OpenShift en/of vergelijkbare container platformen. o Werken met OOP o Werken met frontend technologieen zoals Javascript, HTML en CSS Je richt de integrale keten in: van behoeften inventariseren tot ontwikkelen en van testen en opleiden tot inrichting beheer en opleveren documentatie. Je hebt hierbij verschillende rollen.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een afgeronde, volwaardige, erkende technische HBO opleiding hebt; 2) Je in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring hebt opgedaan als Python ontwikkelaar/programmeur; 3) Je in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 (middel-) grote projecten/applicaties in een Python web development (zoals Django, Flask) framework hebt gebouwd, waarbij je de processen hebt vertaald naar applicaties en deze hebt geïmplementeerd; 4) Je in de afgelopen 5 jaar minimaal 3
Opmerkingen: jaar ervaring hebt met projectmatig werken bij een grote organisatie; 5) Je minimaal 2 jaar werkervaring hebt met frontend technologieën Javascript, HTML en CSS; 6) Je werkervaring hebt met Celery stack (Celery, RabbitMQ, Redis), complexe PostgreSQL queries en met Django webframework; 7) Je ervaring hebt met cloud applicatie platformen (zoals Cloud foundry, Microsoft Azure); 8) Je ervaring hebt als Data Analist. Jouw tarief ligt tussen €72 - €102 Je kunt reageren tot:dinsdag 27-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61765Interim Regisseur Ruimte
18 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week. | Limburg | lees verder | reageren
 
Gezocht interim Regisseur Ruimte
Verwachte opdrachtduur: 18 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Het (Regisseren) veranderen en coachen van het team Ruimte (incl. VTH) naar een zelf-organiserend team met als uiteindelijke doel opgave-gericht te gaan werken.
Profiel van de manager: Achtergrond: kennis en ervaring van ruimtelijk beleid. Opleiding; HBO + Ervaring: minimaal 5 jaar werkervaring bij de overheid en binnen 1 of meerdere vakgebieden van de afdeling Ruimte. Ervaring gevraagd in het regie voeren op werkzaamheden en processen of het initiëren, inrichten en leiden van complexe projecten. Bestuurlijk sensitief Geen vakspecialist, maar een sparringpartner voor zowel de manager als medewerkers binnen de afdeling. Strategisch denker vanuit een integrale benadering.
Opmerkingen: Reageren kan tot uiterlijk 29-10, max all-in tarief €90,- excl BTW
Nu reageren >>
61758Interim Inkoopadviseur
Start: 9-11-2020 Eind: 29-1-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Inkoopadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Eind: 29-1-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: • Je bent verantwoordelijk voor een deel van het segment Groen, Weg en Water binnen het team inkoop bij de betreffende gemeenten welke bestaat uit een inkoopcoördinator, vijf inkoopadviseurs, drie contractbeheerders en een inkoopondersteuner. • Je borgt de inkoopbeleidsuitgangspunten en rechtmatigheid in aanbestedingen. • Je regisseert aanbestedingstrajecten en bewaakt de voortgang en kwaliteit. Dit doe je onder andere door aanbestedingen te evalueren en verbeterpunten aan te dragen.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een opleiding op WO-niveau hebt, 2) Je een diploma NEVI I en II of vergelijkbaar hebt; 3) Je minimaal 2 jaar werkervaring hebt als inkoopadviseur; 4) Je minimaal 2 jaar werkervaring hebt bij een gemeente of een andere overheidsorganisatie; 5) Je ervaring hebt als inkoopadviseur op Groen, Weg, Water; 6) Je ervaring hebt als inkoopadviseur op bouw.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €57 - €82 Je kunt reageren tot: woensdag 28-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61757Interim ICT Beleidsjurist
12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Den Haag/Thuis | lees verder | reageren
 
Wij zoeken een Interim ICT Beleidsjurist.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Den Haag/Thuis
Profiel van het bedrijf: Voor een relatie zijn wij op zoek naar een ICT Beleidsjurist.
Profiel van de opdracht: Wij zoeken een ervaren en direct inzetbare beleidsjurist, met ruime en aantoonbare kennis van de juridische aspecten van ICT/digitalisering van (overheids-)processen en operationele kennis van het eID stelsel. Je werkt als beleidsjurist vanuit het Programma Machtigen mee aan de totstandkoming van het hiervoor genoemde stelsel voor digitaal machtigen en wettelijke vertegenwoordiging. De nadruk zal hierbij liggen op nabestaandenmachtiging. Hierom heb je bij voorkeur ook kennis van notarieel recht.
Profiel van de manager: Eisen / wensen -Afgeronde WO-rechtenstudie; -Ruime (> 10 jaar) relevante werkervaring; -Werkervaring op het gebied van ICT/digitalisering van (overheids-)processen; -Operationele kennis van het eID stelsel; -Kennis van notarieel recht.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61755Interim Adviseur Project Counsel
Start: 16-11-2020 Uren per week: 32 Einde/Duur: 14-1-2022 Optie op verl.: Ja | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Adviseur Project Counsel
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 32 Einde/Duur: 14-1-2022 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Beoordelen en opstellen van commerciële contracten, waaronder engineering, bouw- en constructiecontracten (Logic, Fidic, UAV-gc etc.), MoUs, NDAs, en samenwerkingsovereenkomsten; Brede pragmatische juridische advisering waar praktisch en nodig ten behoeve van diverse werkstromen van de projectorganisatie: commercie, realisatie, vergunningen, communicatie en finance; Ondersteunen bij de inrichting van de projectentiteiten en daarmee verbandhoudende governance; Begeleiden van inkoopprocessen, waar
Profiel van de manager: WO opleiding Nederlands Recht; 8 jaar ervaring als advocaat en/of bedrijfsjurist; Stevige kennis van het verbintenissen-, aanbestedings-, bouw- en vennootschapsrecht en gereguleerde markten; Ervaring met het opstellen en onderhandelen van commerciële contracten; Ervaring met het organiseren en aansturen van outside counsel; Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschift; Ervaring met alle relevante juridische aspecten van grote projecten in de olie en gasindustrie of aa
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61743Interim Redacteur Online Media
Start: 11-11-2020 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 15-2-2021 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Redacteur Online Media
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-11-2020 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 15-2-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Dagelijks beheer en redactie van de website en het intranet in Typo3 (ervaring met Type3 is harde eis) Maken en bedenken van creatieve content voor social kanalen samen met de rest van de redactie. Je zorgt ervoor dat de inhoud op onze online kanalen beantwoordt aan vragen en een heldere online positionering Je vertaalt vakinhoudelijke teksten naar heldere, relevante en toegankelijke content die aansluit op de vraag van bezoekers, inwoners en ondernemers Je adviseert per boodscha
Profiel van de manager: HBO opleiding op het gebied van communicatie, journalistiek of marketing. 2 jaar werkervaring in een online redacteursfunctie. Minimaal 1 jaar intensieve ervaring met Type 3. Ervaring met bijhouden van social mediakanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin namens een overheidsorganisatie;
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61742Interim Strategisch Adviseur/Projectleider Jeugd en Wmo
Startdatum 2-11-2020, einddatum 31-3-2021, optie tot verlenging, 20-28 uur per week | Regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Interim Strategisch Adviseur/Projectleider Jeugd en Wmo
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-11-2020, einddatum 31-3-2021, optie tot verlenging, 20-28 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor het opstellen van een regiovisie Jeugd en Wmo zoekt men een strategisch beleidsadviseur met ervaring in het veld Jeugd en Wmo.
Profiel van de opdracht: De op te stellen visie omvat zowel Jeugd als Wmo inclusief beschermd wonen, inclusief hoe te komen tot verdere kostenbeheersing. Je levert een concept regiovisie op die als concept vastgesteld kan worden door de colleges in januari 2021. Je zorgt voor een participatieproces met zorgaanbieders, ketenpartijen, adviesraden en gemeenteraden.
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar werkervaring als strategisch beleidsadviseur/projectleider op het gebied van beleid. Ervaring in het veld Jeugd en Wmo in de afgelopen 3 jaar. Ervaring met het faciliteren en realiseren van besluitvorming in gemeenteraden. Je kunt helder en to the point schrijven en bent in staat te structureren. Je kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden en focus vasthouden. Je bent pro-actief, communicatief en weet de essentie uit een gesprek te halen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt (!) aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, scherp tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 27 oktober 2020.
Nu reageren >>
61735Interim Senior Finance Expert
Start: 16-11-2020 Uren per week: 36-40 Einde/Duur: 30-6-2021 Optie op verl.: Ja 4*6 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior Finance Expert
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 36-40 Einde/Duur: 30-6-2021 Optie op verl.: Ja 4*6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De senior Finance Expert krijgt een verantwoordelijkheid in vakinhoudelijke vraagstukken, stuurt inhoudelijk het vakgebied financial control aan en zal als expert op inhoud gesprekspartner zijn voor concerncontroller, externe accountant, VIC-functie e.d. De opgave die bij FJZ ligt, zit hem vooral in het professionaliseren van de keten accounting / reporting / financial- en projectcontrol. In de ontwikkeling van deze functies is deze functionaris een kernspeler.
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en/of managementfunctie op de financiële afdeling bij de decentrale overheid Kennis van het BBV Kennis van / ervaring met Power BI Ervaring met veranderopgaves
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-10-2020 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61734Interim Ontwerper Openbare Ruimte
Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 24 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Ontwerper Openbare Ruimte
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Specifieke taken en verantwoordelijkheden 1. Maken van ontwerpen voor de openbare ruimte; 2. Organiseren en begeleiden informatieavonden met bewoners; Specifiek gaat hier om 2 projecten; het inrichten van een plantsoen rondom een nieuwbouwplan en het herinrichten van een speeltuin. Algemene omschrijving In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van ontwerpen binnen de openbare ruimte. Je bent betrokken vanaf initiatieffase tot en met de realisatiefase.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde opleiding hebt op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van tuin- en landschapsinrichting / architectuur; 2) Je kennis hebt van AutoCAD; 3) Je kennis hebt van Illustrator; 4) Je minimaal 5 jaar werkervaring hebt de afgelopen 8 jaar op het gebied van landschap ontwerpen; 5) Je ervaring hebt met advisering binnen een politiek bestuurlijke omgeving; 6) Je werkervaring hebt met het begeleiden van participatieavonden.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €72 - €92 Je kunt reageren tot: woensdag 21-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61726Interim Adviseur Water Monitoring & Inspecties
Start: 1-12-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Adviseur Water Monitoring & Inspecties
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-12-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Ontwikkelen en normaliseren van inspectiekaders. Als basis dienen landelijke richtlijnen waaronder CROW-beeldmaatlatten. Opstellen van monitoring en inspectieplannen Extraheren van assetgegevens uit diverse bronnen om de staat van assets vast te stellen. Paspoorten voor de waterassets ontwikkelen Inspectiegegevens laten verwerken in het beheersysteem Uitvoeren van monitoring en inspecties Adviseren bij de ontwikkeling van het beheer van dynamische data voor water Je adviseert de assetmanager gro
Profiel van de manager: hbo diploma. Ruime ervaring met waterbeheer. Ervaring met het opzetten van monitoring en inspectie programma's.
Opmerkingen: Graag reageren voor 2-11-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61720Interim Persvoorlichter bestuur
Start: 2-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 1-2-2021 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Persvoorlichter bestuur
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 1-2-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als persvoorlichter werk je op het snijvlak van bestuur, organisatie en de stad. Vragen en verzoeken van media komen bij jou binnen. Je bereidt de beantwoording van persvragen voor, staat de pers mondeling en schriftelijk te woord en bereidt de media-optredens van bestuurders voor. Ook adviseer je bestuurders over de omgang met de media en het gebruik van social media. In overleg met de collega’s van de newsroom monitor je het mediabeeld rondom de bestuurder en op de portefeuilleonderwerpen. Daa
Profiel van de manager: hbo diploma in de richting van communicatie en/of journalistiek. 2 jaar werkervaring in het vakgebied van persvoorlichting. Recente opdrachten in het vakgebied van persvoorlichting bij de overheid. Ervaring met het beheren van een social media account namens een organisatie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61719Interim financieel strateeg
12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht; Interim financieel strateeg voor een grote gemeente
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Grote gemeente
Profiel van de opdracht: Je adviseert over complexe dossiers, zowel op bedrijfsvoeringgebied als politiek-inhoudelijk aan bestuur en ambtelijke organisatie. Je legt hierbij de relatie tussen de middelen, de bedrijfsvoering en de realisatie van onze opgaven.
Profiel van de manager: WO opgeleid (relevante richting), ervaren in vergelijkbare rollen, kennis van BBV, makkelijk schakelen tussen verschillende niveaus, overtuigingskracht. CV in max. 3 pagina's incl referenties (2x) en nevenfuncties
Opmerkingen: Graag reacties voorzien van CV, tarief en korte motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent.
Nu reageren >>
61717Interim financieel adviseur
3 maanden, gemiddeld 36u per week, met optie op verlenging | Flevoland | lees verder | reageren
 
Gezocht interim financieel adviseur voor een middelgrote gemeente
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 36u per week, met optie op verlenging
Plaats/regio: Flevoland
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Je adviseert en ondersteunt onder andere directie, teamleiders, budgethouders en projectleiders (interne klanten) bij de uitvoering van de planning en control cyclus. Je zorgt voor tijdige, juiste, volledige en rechtmatige verwerking van voorstellen en besluiten in de financiële administratie. Ook adviseer en ondersteun je bij projecten op financieel-administratief terrein. Je ziet de mogelijkheden en kansen en weet hoe je daarop inspeelt. Je zit met interne klanten om tafel, waarbij je boven wa
Profiel van de manager: Afgeronde (relevante) HBO, recente werkervaring binnen gemeentes, kennis van BBV en ervaren met Unit4
Opmerkingen: Reacties tot 24 oktober, voorzien van CV in Word van maximaal 3 pagina's met 1 relevante referentie. Uurtarief all in maximaal €55,-
Nu reageren >>
61714Interim Informatie analist
Start: 2-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 30-4-2021 Optie op verl.: Ja | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Informatie analist N-H
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 30-4-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Binnen de directie Financiële Dienstverlening loopt een project om te onderzoeken hoe de toekomst van het Financiële Systeem eruit gaat zien. Nadat er uitgebreide verkenning heeft plaatsgevonden, is nu gestart met de Definitiefase. Tijdens deze fase wordt, onder andere, de business case verder uitgewerkt en zal de marktconsultatie starten. Hiervoor is een PSA (Project Start Architectuur) vereist. In overleg met de expertise pool van Informatie architecten is besloten dat we voor het
Profiel van de manager: wo werk- en denkniveau. in het bezit van het International Requirements Engineering Board (IREB) certification ervaring met Archimate minimaal 3 - 5 jaar ervaring met requirements engineering en vooral ook met het bevragen van leidinggevenden en andere stakeholders.
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-10-2020 15:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61712Interim Managementassistent
Start: 2-11-2020 Uren per week: 16 Einde/Duur: 31-12-2020 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Managementassistent
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 16 Einde/Duur: 31-12-2020 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je ondersteunt de vier managementleden bij de dagelijkse werkzaamheden, waaronder het agendabeheer, mail, het organiseren van bijeenkomsten etc. Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam en biedt ondersteuning tijdens diverse overleggen. Je signaleert en initieert verbeteringen ten aanzien van de bedrijfsvoering en in- en externe communicatie.
Profiel van de manager: MBO+ opleiding 5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring bij een G4 gemeente, bij voorkeur op de afdeling Openbare Orde en Veiligheid. Je hebt recent specifieke opdrachten uitgevoerd met betrekking tot het ondersteunen van directie en managementondersteuning.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-10-2020 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61710Interim Beleidsadviseur Kunst & Cultuur
2 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Interim Beleidsadviseur Kunst & Cultuur
Verwachte opdrachtduur: 2 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Voor een gemeente zijn wij op zoek naar een Beleidsmedewerker kunst en cultuur. Als Beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het opstellen van het beleid. Je bent breed inzetbaar.
Profiel van de opdracht: Hiermee ben je ook verantwoordelijk voor het lokale kunstbeheer en de coördinatie van alle culturele uitingen in het gemeentehuis. Hiernaast onderhoud je het relatienetwerk, zowel lokaal als regionaal. Je fungeert als accounthouder voor de culturele subsidierelaties en adviseert portefeuillehouders. In deze roerige tijden voor de cultuursector is de gemeente op zoek naar een Beleidsmedewerker die op de hoogte is van de ontwikkelingen rondom corona en ontwikkelingen en trends signaleert.
Profiel van de manager: Werkervaring op het gebied van Kunst en Cultuur binnen de overheid; Afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau; Minimaal 3 jaar werkervaring beleidsadvisering op het gebied van kunst en cultuur binnen een gemeentelijk instelling; Werkervaring met het verstrekken van subsidies en het beheren van subsidierelaties; Werkervaring met het schrijven van notities en beleidsvoorstellen; Minimaal 3 jaar werkervaring met het adviseren van college & portefeuillehouder.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61836Interim UX Designer
2 maanden, contract | Amsterdam, NL | lees verder | reageren
 
Urgent Job Opportunity voor Interim UX Designer
Verwachte opdrachtduur: 2 maanden, contract
Plaats/regio: Amsterdam, NL
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Softwareontwerp - Illustrator, Photoshop, Indesign Sketch, Overflow Kennis van: Docker, Kubernetes, Highchart, D3, Keylines Applicatieontwikkeling - HBO werk en denk niveau Minimaal 3 jaar werkervaring op hbo-bachelor niveau in UX design, grafisch ontwerp - 3 jaar Aantoonbare ervaring met data-visualisaties (+ training in gevolgd) - 2 jaar Werkervaring binnen overheid - 2 jaar Ervaring met werken in agile/scrumomgeving in multidisciplinair team - 3 jaar
Profiel van de manager: WENSEN Competenties - Resultaatgericht, analyseren, accuraat werken, samenwerken, omgevingsgerichtAangezien we momenteel allemaal thuis werken, zijn jouw communicatieskills en proactiviteit momenteel belangrijk. Aanvullende kennis - Jij hebt een natuurlijk talent voor UX Design, dat blijkt wel uit je portfolio. In de illustraties en typografie waar jij je mee bezighoudt is duidelijk je oog voor detail terug te zien. Jij bent de creatieve problemenoplosser en hebt affiniteit met opstoring.
Opmerkingen: The demand is a wish: Knowledge of: Docker, Kubernetes, Highchart, D3, Keylines is een pre, geen eis.
Nu reageren >>
61732Interim Citrix Beheerder
Start: 1-1-2021 Eind: 30-6-2021 Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 36 - 40 | Oost-Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Citrix Beheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-1-2021 Eind: 30-6-2021 Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 36 - 40
Plaats/regio: Oost-Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/ICT samenwerkingsverband gemeenten
Profiel van de opdracht: infrastructurele componenten van Citrix, zoals NetScaler, XenDesktop en XenApp. En naast het beheren mag je ook bouwen. Daarnaast los je 2e- en 3e-lijns problemen op, en ga je vervolgens kijken of deze problemen niet efficiënter aangepakt kunnen worden. Je stelt uitgebreide systeemdocumentatie op en deelt je kennis. De organisatie werkt voor verschillende klantomgevingen en het is mogelijk dat je soms ook naar die locaties moet reizen.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je afgeronde HBO-opleiding op ICT- gebied hebt; 2) Je ruime kennis hebt van, en minimaal 3 jaar recente (sinds 2015) ervaring hebt met, het beheer van NetScaler, XenDesktop XenApp, Provisioning Server en Xenserver bij een 100.000+ gemeentelijke overheid of een aan gemeenten gelieerde werkorganisatie; 3) Je goede kennis hebt van Windows 10 en kennis van werkplekvirtualisatie; 4) Je recente (sinds 2015) kennis hebt van user workspace management zoals Ivanti
Opmerkingen: Desktopnow. Jouw tarief ligt tussen €72 - €92 Je kunt reageren tot: donderdag 29-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61763Interim Juridisch Adviseur Milieu
Start: 16-11-2020 Eind: 15-2-2021 Optie tot verlenging: 1 x 3 maanden Aantal uur per week: 24 | regio Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Juridisch Adviseur Milieu
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Eind: 15-2-2021 Optie tot verlenging: 1 x 3 maanden Aantal uur per week: 24
Plaats/regio: regio Gelderland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/omgevingsdienst
Profiel van de opdracht: • Je geeft juridisch advies over met name handhavingsprocedures en in mindere mate vergunningenprocedures op het gebied van het omgevingsrecht en andere aan de organisatie overgedragen rechtsgebieden. Het gaat om advisering bij de milieutaken. • Je stelt voornemens en lasten (onder dwangsom/bestuursdwang) op in het kader van handhavingsprocedures bij de Milieutaken. • Je vertegenwoordigt de omgevingsdienst in bezwaren- en beroepsprocedures en behandelt zienswijzen in vergunningenprocedures.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je 3 jaar relevante werkervaring hebt; 2) Je een afgeronde HBO Bestuursacademie hebt; 3) Je ervaring hebt in het juridische werkveld van een Omgevingsdienst of vergelijkbare werksituatie; 4) Je kennis hebt van Omgevingsrecht en bestuurs(proces).
Opmerkingen: Jouw tarief is €52,00 (vast tarief) Je kunt reageren tot: woensdag 28-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61860Interim Senior Finance Expert
Start 16-11-2020 Eind 30-06-2021 uren per week:36/40 Optie tot verlenging: ja (4 x 6 maanden) | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Finance Expert
Verwachte opdrachtduur: Start 16-11-2020 Eind 30-06-2021 uren per week:36/40 Optie tot verlenging: ja (4 x 6 maanden)
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: decentrale overheid
Profiel van de opdracht: Waar reporting voorheen vooral het genereren van Excel rapportages betrof, wordt nu stevig ingezet op power BI voor de managementrapportages. Doorontwikkeling van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de managementrapportages is onderdeel van de ontwikkelopdracht van dit team, en de senior finance expert in het bijzonder
Profiel van de manager: • Beschikbaarheid kandidaat tussen 36-40 uur per week; • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en/of managementfunctie op de financiële afdeling bij de decentrale overheid • Kennis van het BBV • Ervaring met veranderopgaves
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61711Interim Projectmanager Groene routes
Start: 2-11-2020 Uren per week: 8 Einde/Duur: 29-1-2021 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectmanager Groene routes
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 8 Einde/Duur: 29-1-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Aansturen project Met bewonersgroepen op zoek naar kansen of initiatieven uit de wijk die er al zijn en die helpen te verbinden en realiseren. ingenieursbureau aansturen wat betreft technische voorbereiding, plannen inbrengen bij de Beheer Inrichting Gebruik (BinG). zorgen voor bestuurlijke aandacht. in afstemming met andere beleidsvelden (gezondheid, openbare ruimte, klimaat, mobiliteit)
Profiel van de manager: WO opleiding 15 jaar werkervaring in het vakgebied van projectmanagement in de Groene ruimte. Recente opdrachten in het vakgebied van projectmanagement in de Groene ruimte bij de overheid. Kennis/ervaring op het gebied van: partcipatietrajecten om te vergroenen in de wijk en Ontwikkeling en uitvoering van Groene routes.
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61721Interim Programmanager Strategisch Plan afdeling BORG
Start: 9-11-2020 Uren per week: 8 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Programmanager Strategisch Plan afdeling BORG
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 8 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Samen met het MT verbijzonder je de 24 stappen uit het strategisch plan naar een implementatieplan. Waar nodig doe je gedurende de uitvoering van het implementatieplan voorstellen voor eventuele aanpassing van de planning van de verschillende stappen en attendeer je het afdelingshoofd op de trajecten die inhoudelijke (bij)sturing nodig hebben. Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat: er geen trekker voor is; zich hardnekkige problemen voordoen waardoor stagnatie optreed; er afstemming moet komen tuss
Profiel van de manager: WO werk- denkniveau Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met programmamanagement. Ervaring met strategisch beheer van de openbare ruimte of ruimtelijke ontwikkelopgaven;
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-10-2020 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61722Interim Databeheerder
Start: 2-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Databeheerder openbare ruimte
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Als databeheerder ben je verantwoordelijk voor actuele beheergegevens. Je verwerkt mutaties en bewaakt de kwaliteit en continuïteit hiervan. Daarnaast zorg je voor tijdige en correcte uitvoering van updates. Verder bewaak je ook de procesmatige koppelingen met onder andere de BGT en de gemeentelijke kaartviewer en draag je de visie van “enkelvoudige opslag, meervoudig gebruik” uit. Je speelt in op de wensen van gebruikers en bent vraagbaak voor je collega’s. Zowel op verzoek als op eigen initiat
Profiel van de manager: HBO opleiding Kennis van CAD/GIS systemen* Maximaal 1 jaar recente werkervaring met databeheer in het afgelopen jaar (2019/2020).* Woont 0-30 kilometers bij de locatie vandaan
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61725Interim Projectmanager herontwikkeling locatie
Start: 9-11-2020 Uren per week: 12 Einde/Duur: 30-6-2022 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectmanager herontwikkeling locatie
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 12 Einde/Duur: 30-6-2022 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Namens de gemeente samenwerken met de eigenaar ten behoeve van herontwikkeling van de kavel. Intern gemeente de coördinatie van alle noodzakelijke vakafdelingen organiseren ten behoeve van het maken van de functionele en stedenbouwkundige randvoorwaarden. Deze worden in een zogenaamd SPvE (Stedenbouwkundig Programma van Eisen verwoord (UPP 1). In de fases hierna zijn contractuele afspraken met de eigenaar en begeleiding van het RO traject naar een bestemmingsplan aan de orde. Nauwe afstemming
Profiel van de manager: WO opleiding Minimaal 15 jaar werkervaring in het vakgebied van gebiedsontwikkelingen. Recente opdrachten in het vakgebied van gebiedsontwikkelingen bij de overheid. Ervaring op het gebied van: De RO regelgeving en de bevoegdheden van meerdere bestuurslagen hierbij, Gebiedsontwikkelingen in diverse stadia van het proces van ontwerp tot en met uitvoering en De werkwijze van de gemeente Utrecht (UPP) bij gebiedsontwikkelingen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61728Interim Jurist bezwaar en beroep huisvestingsverordening
Start: 2-11-2020 Uren per week: 4-12 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 6*3 maanden | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Jurist bezwaar en beroep huisvestingsverordening
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 4-12 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 6*3 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De jurist bezwaar en beroep huisvestingsverordening is verantwoordelijk voor de afhandeling van bezwaar- en beroepschriften naar aanleiding van afgewezen urgentieverzoeken woningtoewijzing. Je behandelt bezwaarschriften, stelt pleitnota’s respectievelijk verweerschriften op en vertegenwoordigt de gemeente in de zitting bij de Commissie van de Bezwaarschriften en bij de Rechtbank. Je verdiept je in het dossier en verifieert de bezwaargronden. Indien mogelijk of nodig denk je mee over alternatieve
Profiel van de manager: HBO opleiding Rechten; 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met bezwaar en beroepsprocedures; 5 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar als jurist bij een gemeente; 2 van de afgelopen 5 jaar ervaring met de behandeling van bezwaar- en beroepsazaken inzake de huisvestingsverordening; Ervaring met Algemene wetbestuursrecht en specifiek de werking van een urgentieregeling in het kader van de huisvestingsverordening (conform de Huisvestingswet); Ervaring met het vertegenwoordigen van de gemeente in
Opmerkingen: Graag reageren voor 23-10-2020 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61729Interim Multiprojectmanager informatievoorziening
Start: 1-1-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Multiprojectmanager informatievoorziening BORG
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-1-2021 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het opstellen van plannen van aanpak, het vormgeven en uitvoeren van het ‘masterplan’ informatievoorziening BORG. Het managen van verwachtingen bij het management en de project uitvoerders; Het plannen, bijhouden en beoordelen van de resultaten van de projectwerkzaamheden. Het behalen van de projectdoelstellingen op basis van de planning, actielijsten, oplossen van problemen, controles en implementatie van systemen en processen; Het plannen en beheren van de projectfinanciën, Je bent van be
Profiel van de manager: WO werk- denkniveau; Ervaring met het leidinggeven aan teams en het aansturen van marktpartijen; 5 jaar ervaring in het realiseren van complexe ICT-projecten en programmatisch werken; 5 jaar ervaring met grootschalige implementatietrajecten waarbij veranderingen rond ICT, processen en organisatie samengaan binnen een gemeentelijke context; Kennis van Assetmanagement en Beheer Openbare Ruimte (BOR); Bekend met basisregistraties BGT en BAG en standaards als IMGeo en IMBOR
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-10-2020 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61731Interim Programmasecretaris
Start: z.s.m. Eind: 1-4-2021 Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 32 | regio Flevoland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Programmasecretaris Stikstof
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 1-4-2021 Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Flevoland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Het gaat om algemene ondersteunende werkzaamheden zoals: • Overleggen plannen, agenda’s voorbereiden, verslagen maken; • Bijhouden van actielijsten en bewaken van de voortgang; • Voortgangsrapportages opstellen; • Informatie verzamelen bij relevante beleidsafdelingen en externe organisaties; • Opstellen van voorstellen en (beslis)notities; • In voorkomende gevallen: onderhouden van contacten met stakeholders. Deze werkzaamheden zijn indicatief, maar niet uitputtend.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een afgeronde opleiding op WO bachelor niveau in de richting van bestuurskunde, planologie of rechten hebt; 2) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in de afgelopen 5 jaar als programma secretaris; 3) Je minimaal 1 jaar werkervaring hebt in de afgelopen 2 jaar als project/programmasecretaris in het ruimtelijk domein; 4) Je werkervaring hebt in de afgelopen 2 jaar op het gebied van minimaal 2 van de genoemde domein: complexe programma’s, gebiedsgericht werken,
Opmerkingen: opgaven in het landelijk gebied, interprovinciale samenwerking; 5) Je werkervaring hebt binnen een gemeentelijke - en/of provinciale organisatie. Jouw tarief ligt tussen €50 - €64 Je kunt reageren tot: woensdag 21-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61733Interim Onderzoeker
Start: 16-11-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Onderzoeker N-Holland
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De onderzoeker houdt zich bezig met het analyseren en interpreteren van gegevens, met het vertalen van informatievragen naar rapportagemodellen. Tevens levert de onderzoeker een bijdrage aan het gebiedsgericht werken op het snijvlak van onderzoek en ontsluiten & visualiseren van informatie.
Profiel van de manager: HBO diploma. Minimaal 3 jaar ervaring met intensief gebruik van Excel. 3 jaar werkervaring als onderzoeker (formuleren en concretiseren van informatiebehoeften, verrichten van kwantitatief en kwalitatief onderzoek, opstellen van rapportages en analyseren van gegevens). 2 jaar werkervaring met de volgende programma's: Tableau Desktop, QGIS, SPSS en Datawarehouseconcepten 2 jaar werkervaring op het gebied van sociaal-wetenschappelijke onderzoeksmethoden en -technieken.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61736Interim Medewerker Helpdesk
Start: 01-12-2020, 24 uur per week Einddatum: 31-05-2021 | Den Haag | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Medewerker Helpdesk
Verwachte opdrachtduur: Start: 01-12-2020, 24 uur per week Einddatum: 31-05-2021
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als ICT Helpdesk Medewerker ben jij de steun en toeverlaat van ruim 500 collega’s. Je bent de eerste aanspreekpunt voor alle problemen, vragen en verzoeken op het gebied van ICT-voorzieningen.
Profiel van de opdracht: Moeiteloos en enthousiast schakel je van de ene naar de andere call. Voor jou is het niet meer dan normaal om alles netjes te verwerken in ons call-registratiesysteem (Topdesk). Verstoringen die zich vaak voordoen merk jij bovendien direct op. Je zet je tanden erin en zorgt voor een blijvende oplossing. Of het nu gaat om software, hardware, desktops, (mobiele) telefonie of devices, jij weet problemen snel te ontleden en te verhelpen.
Profiel van de manager: Profiel • Je hebt een afgeronde opleiding MBO niveau 4 richting ICT; • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als ICT Helpdesk Medewerker; • Je bent klantgericht, oplossingsgericht, flexibel en een echte teamplayer; • Je hebt basiskennis van Windows 7 en Active Directory, Office 2010, Citrix VDI omgeving, RES Workspace Manager, iOS en Mobile Iron; • Flexibel inzetbaar; • Goede communicatieve vaardigheden en kennis van de Nederlandse taal.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
61738Interim Beleidsontwikkelaar Maatschappelijk Ontwikkeling
Start: 9-11-2020 Eind: 9-2-2021 Optie tot verlenging: 6 x 3 maanden Aantal uur per week: 36 | regio Noord-Limburg | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Beleidsontwikkelaar Maatschappelijk Ontwikkeling
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Eind: 9-2-2021 Optie tot verlenging: 6 x 3 maanden Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Noord-Limburg
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Binnen het team Maatschappelijke Ontwikkeling is je aandachtsgebied de Participatiewet en schulddienstverlening. Werkzaamheden, onder meer: - Vertegenwoordiging gemeente in de regionale werkgroep Participatie (bv. taskforce corona) - Evaluatie TOZO 1 en 2 en uitvoering TOZO 3 - Implementatie armoedebeleid - Vrijwilligerswerkbeleid - Sparringpartner binnen het team
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je werkervaring hebt van minimaal 3 jaar, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Beleidsontwikkelaar binnen het sociaal domein bij een gemeente in de regio Noord-Limburg; 2) Je kennis en werkervaring hebt ten aanzien van de Participatiewet en de Wet gemeentelijke Schuldhulpverlening. 3) Je een HBO werk- en denk niveau hebt.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €62 - €82 Je kunt reageren tot: dinsdag 27-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61740Interim Specialistisch ondersteuner J-GGZ
Start: 2-11-2020 Uren per week: 8 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Specialistisch ondersteuner J-GGZ
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 8 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De specialistisch ondersteuner J-GGZ draagt bij aan de huidige samenwerking tussen jeugd- en huisartsen en het JGT en versterkt deze waar nodig; De specialistisch ondersteuner J-GGZ heeft de opdracht om de signalering en aanpak van JGGZ-problematiek bij het Jeugd- en Gezinsteam verder te professionaliseren. De specialistisch ondersteuner J-GGZ levert een bijdrage aan de vergroting van de kennis en het handelingsvermogen van het JGT.
Profiel van de manager: WO opleiding in de richting Psychologie of Gedragswetenschappen; 4 jaar ervaring als psycholoog in de afgelopen 8 jaar; 2 jaar ervaring als GZ- psycholoog in de afgelopen 5 jaar; BIG Registratie, vermeld registratie nummer en datum van registratie in het cv SKJ registratie, vermeld registratienummer en datum van registratie in het cv; Kennis van de sociale (zorg)kaart voor de jeugd .
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61741Interim Planner Jeugdgezondheidszorg
Start: 2-11-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 18-12-2020 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Planner Jeugdgezondheidszorg
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 18-12-2020 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Coördinatie flexpool jeugdgezondheidszorg Optimaal gebruik maken van nieuw begrotings/planningssysteem (Diver platform, Dimensional Insight), onder andere voor invoer mutaties medewerkers, activiteiten en producten. Verzorgen van rapportages vanuit nieuwe systeem Uitzetten vacatures marktplein/ werken bij Utrecht Opstellen wervingsadvies Inwerklocaties bepalen
Profiel van de manager: Hbo opleiding; 5 jaar relevante werkervaring. Recente ervaring met Personeelsplanning Ervaring in Jeugdgezondheidorganisatie Gevorderde ervaring Excel vereist Ervaring BI-omgeving DIVER Dimensional Insight.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-10-2020 9:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61746Interim Senior Financial (doorontwikkeling)
12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Voor een mooie relatie van zijn wij momenteel per direct opzoek naar een kundig Freelance/Interim Senior Financial (doorontwikkeling).
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een overheidsorgaan.
Profiel van de opdracht: Als Senior Financial zal je komen te werken in een middelgroot team van Financials. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het optimaliseren en digitaliseren van de huidige financiële processen en het verder uitbouwen van de huidige financiële functie(s). Je bent tevens verantwoordelijk voor het beantwoorden van complexe financiële kwesties en je fungeert als sparringpartner voor management en directie.
Profiel van de manager: - Afgeronde relevante bedrijfseconomische Wo-opleiding; - Minimaal 4 jaar tot 8 jaar relevante ervaring binnen het gemeentelijk domein; - Goede kennis van Power BI is een must; - Aantoonbaar veel ervaring met het optimaliseren en digitaliseren van financiële processen; - Gedegen sparringpartner voor management/directie; - Sterk in het doorvoeren van veranderingen; - Vakinhoudelijk erg sterk.
Opmerkingen: - Op korte termijn starten van project; - Langdurig project; - Grote kans op verlengen van project; - Fulltime invulling van het project; - Vervullen van senior functie; - Zeer dynamische functie; - Zware rol; - Mooie aanvulling op je cv.
Nu reageren >>
61750Interim Toezichthouder
Start: 1-12-2020 Uren per week: 20 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: Ja | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Toezichthouder N-B
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-12-2020 Uren per week: 20 Einde/Duur: 31-12-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het adviseren van de beleidsmedewerkers en werkvoorbereiders Het afstemmen van met beleidsmedewerkers, projectleiders en werkvoorbereiders m.b.t. de eigen (toekomstige/lopende) projecten van de gemeente Het bijhouden van revisies Toezicht op werkzaamheden op het gebied van werkzaamheden van netbeheerders; wegwerkzaamheden Afhandelen van klachten en meldingen op het gebied van kabels en leidingen wegen. Het samen met bewoners en collega’s zoeken naar de beste oplossing
Profiel van de manager: MBO+ werk- en denkniveau; 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Kennis van de civiele techniek (Kabels en Leidingen); Ervaring met de aanleg van Glasvezelprojecten; Opleidingen gevolgd op het gebied van UAV en RAW Communicatieve en onderhandelings-vaardigheden, gekoppeld aan een goede presentatie; Kennis van Wibon, MOOR en CROW 96B is een pré;
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61751Interim Medewerker Informatiebeheer
Start: 16-11-2020 Uren per week: 21 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Medewerker Informatiebeheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 21 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je vervult de rol/taken van medewerker Informatiebeheer. Je verricht diverse werkzaamheden op het gebied van informatiebeheer. Met name registratie en archivering van (fysieke en digitale) documenten; je denkt hierbij mee met anderen, kijkt vooruit, bespreekt verbeterkansen en zorgt voor vernieuwing en verbetering voor de organisatie; je ontwikkelt en borgt diverse instrumenten op het gebied van informatiebeheer; je draagt actief bij aan de vernieuwing van de organisatie (via digitaal archiveren
Profiel van de manager: MBO-4 opleiding Aantoonbare werkervaring op het gebied van Informatiebeheer/DIV; Aantoonbare werkervaring met zaaksysteem E-suite van Atos; Aantoonbare werkervaring als medewerker Informatiebeheer bij een gemeente;
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61752Interim Toezichthouder Bouw en Civiel
Start: 16-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Toezichthouder Bouw en Civiel
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je zal vooral buiten op de bouwplaats aanwezig zijn, vaak op meerdere locaties en projecten tegelijk. Je houdt toezicht op het werk van de aannemer en je hebt daarom, naast kennis en ervaring als toezichthouder maaiveld en infrastructuur, ook ervaring met het coördineren van kabels en leidingen, bouwlogistiek en het toepassen van en toezicht houden op BLVC in een complex stedelijke omgeving. Je kent het bestek of ander contract tot in de details. Je hebt inzicht in de risicovolle activiteiten bi
Profiel van de manager: MBO Civiele Techniek. Certificaten of diploma's: VCA-vol, CROW400 (was 132) of DLP-R, CROW 96B (afzettingen). Ervaring in de laatste 3 jaar met toezicht op: maaiveldinrichting, infrastructuur, coördinatie van kabels en leidingen, bouwcoördinatie en toetsen/toezicht houden op BLVC kader. Kennis van RAW 2015/2020 en UAV 2012. Ervaring met VISI en IBIS besteksadministratie. Ervaring met de Amsterdamse procedures en regelgeving.
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-11-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61753Interim Projectleider uitvoering (Directievoerder)
Start: 16-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectleider uitvoering (Directievoerder)
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als projectleider uitvoering geef je namens de opdrachtgever leiding aan het geheel van uitvoerende werkzaamheden van projecten. Je denkt mee in het voortraject en stemt af met de integraal projectleider om het project optimaal te kunnen voorbereiden. Ook overleg je in dit stadium met diensten en bedrijven om de logistiek binnen het project goed te laten verlopen. Tijdens de uitvoering bewaak je de voortgang, kwaliteit, BLVC en budget van het project en je stuurt hierbij proactief, zodat risico'
Profiel van de manager: Certificaten of diploma's: VCA-vol, CROW400 (was 132) of DLP-R, CROW 96B (afzettingen). Ervaring in de laatste 3 jaar met toezicht op: maaiveldinrichting, infrastructuur, coördinatie van kabels en leidingen, bouwcoördinatie en toetsen/toezicht houden op BLVC kader. Ervaring met grootstedelijke complexe projecten, coördinatie kabels en leidingen en bouwlogistiek. Recente ervaring van betreffende Wet bodembescherming, besluit bodemkwaliteit (BUS-meldingen) en de Wet Natuurbescherming en gedragscod
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-11-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61754Interim Implementatiemedewerker
Start: 1-12-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Implementatiemedewerker
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-12-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als implementatiemanager professioneel opdrachtgeverschap werk je voor verschillende assets : Je implementeert één of meerdere van de samenwerkingsovereenkomsten, je zorgt voor het vastleggen, managen en bewaken ervan, met als doel de eigen organisatiedoelstelling, waaronder de agenda duurzaam, en de concerndoelstellingen te realiseren van zowel de aannemer(s) als de eigen gemeentelijke organisatie; Je fungeren als voorportaal voor de verschillende opdrachtnemers binnen de gemeente en je kent de
Profiel van de manager: Ervaring met het opstellen van contracten voor beheer en onderhoudsopgaven. Ervaring van het beheer en onderhoud: elementen verhardingen in stedelijk gebied, groot/klein wegenwerken, civiel technische objecten (w.o. tunnels) e.o. ingenieursdiensten. Ervaring met begeleiden en inrichten van professioneel opdrachtgeverschap en de ondersteunende processen. 2 jaar ervaring in de afgelopen 4 jaar als implementatiemanager samenwerkingsovereenkomsten voor beheer en onderhoudsopgaven in de openbare ruim
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61760Interim Casemanager Wabo
Start: 1-11-2020 Eind: 4 maanden na start Optie tot verlenging: 3 x 4 maanden Aantal uur per week: | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Casemanager Wabo
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-11-2020 Eind: 4 maanden na start Optie tot verlenging: 3 x 4 maanden Aantal uur per week:
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Het behandelen van aanvragen voor (complexe) omgevingsvergunningen en het tijdig afwikkelen binnen de wettelijke termijnen hiervan staat al enige tijd onder druk. De voortgang van vergunningaanvragen, wijzigingsplannen en vooroverlegplannen toont dat de huidige( inleen)capaciteit onvoldoende is. Vanwege de hoeveelheid van het onderhanden zijnde werk is het wenselijk dat op zeer korte termijn de capaciteit wordt uitgebreid. Op korte termijn afhandelen van vooroverlegplannen, vergunningaanvragen.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt als Wabo casemanager waarvan 2 jaar ervaring in de begeleiding van afwijkings- en bestemmingsplanprocedures in de afgelopen 5 jaar; 2) Je een afgeronde opleiding hebt op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van ruimtelijke ordening, planologie of bouwkunde; 3) Je minimaal 3 jaar werkervaring hebt als Wabo casemanager bij een gemeentelijke instelling in de afgelopen 5 jaar; 4) Je werkervaring hebt in het begeleiden van
Opmerkingen: afwijkings- en bestemmingsplanprocedures. Jouw tarief is €63 (vast tarief) Je kunt reageren tot: donderdag 22-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61761Interim Senior Subsidieverlener
Start: 9-11-2020 Eind: 6-5-2021 Optie tot verlenging: 6 x 4 maanden Aantal uur per week: 28 | regio Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Subsidieverlener
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Eind: 6-5-2021 Optie tot verlenging: 6 x 4 maanden Aantal uur per week: 28
Plaats/regio: regio Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: Een ervaren subsidieverlener die het werkveld goed kent en die direct inzetbaar is op subsidieverlening en vaststelling. Je kan meeschrijven en meedenken met nieuwe regelingen i.v.m. Corona. Ook verwachten we een proactieve bijdrage in het vernieuwingsproces voor subsidies en heb je kennis van toetsingscriteria en overgangsregelingen . Daarnaast ontbreekt het je niet aan ervaring met het inschatten van de juridisch inhoudelijke consequenties. Je begeleidt ook collega subsidieverleners.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je gedegen kennis en praktische ervaring hebt met subsidieverlening en relevantie wetgeving; 2) Je minimaal een afgeronde HBO-opleiding en academisch werk- en denkniveau hebt; 3) Je praktische juridische ervaring hebt op gebied van subsidies. Ervaring met het inschatten van juridisch inhoudelijke consequenties van beschikkingen en verdeelregels; 4) Je 5 tot 8 jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke functie en dus ervaring met de stappen in het
Opmerkingen: het bestuurlijke proces; 5) Je specialistische kennis hebt van wet- en regelgeving op het gebied van subsidies; 6) Je kennis van en ervaring met begrotingen en jaarrekeningen hebt. Jouw tarief ligt tussen €55 - €72 Je kunt reageren tot: woensdag 28-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61762Interim Adviseur fysieke leefomgeving
Start: 1-12-2020 Eind: 30-6-2021 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 32 | regio Noord-Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Adviseur fysieke leefomgeving
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-12-2020 Eind: 30-6-2021 Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/gemeente
Profiel van de opdracht: • Het toetsen/coördineren van WABO vergunningaanvragen en in dat kader: - het inwinnen van adviezen van welstands- en monumentencommissie, brandweer en andere relevante instanties, alsmede het vervullen van een centrale rol in het bewaken van de voortgang van de advisering binnen de wettelijke termijnen en de coördinatie met de milieuvergunning en andere vergunningen; - het toetsen van aanvragen aan het bestemmingsplan, Bouwverordening
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je een HBO-opleiding Bouwkunde, Rechten, of Bestuurskunde hebt; 2) Je minimaal 4 jaar relevante werkervaring hebt; 3) Je kennis hebt van de relevante wet- en regelgeving op het fysieke domein; 4) Je ervaring hebt met Centric applicaties.
Opmerkingen: Jouw tarief ligt tussen €55 - €72 Je kunt reageren tot: vrijdag 30-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61767Interim Constructeur
Start: 2-11-2020 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Constructeur Z-Holland
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het inhoudelijk beoordelen en afhandelen van bouwplannen op constructieve veiligheid; Het bouwen van het overzicht van toebedeelde dossiers; Het tijdig bestuurlijk opschalen, waarbij dient te worden gezorgd voor een inhoudelijke volwaardige onderbouwing in de vorm van rapportages of memo's.
Profiel van de manager: HBO Bouwkunde Meer dan 3 jaar relevante werkervaring Ervaring met het beoordelen van bouwplannen op constructieve veiligheid Basiskennis van juridische aspecten van vergunningverlening met betrekking tot Wabo-aanvragen Ervaring met Squit (Roxit) en/of Join (Decos)
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61768Interim Senior projectmanager infrastructurele projecten
Start: 19-11-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior projectmanager infrastructurele projecten
Verwachte opdrachtduur: Start: 19-11-2020 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als senior projectmanager ben je integraal verantwoordelijk voor het realiseren van grote projecten in het fysieke domein. Je bent integraal verantwoordelijk voor het eindresultaat, het vormgeven van je projectteam conform het IPM model, waarbij jij het overall management voert en projectmanagers, een contractmanager, een technisch manager, omgevingsmanagers en teamleden aanstuurt. Je draagt zorg voor de benodigde besluitvormingsstukken, de toekomstige aanbesteding(en), de contracten en de uitvo
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau aangevuld met een opleiding project- of procesmanagement Minimaal 10 jaar ervaring als projectmanager van grote, complexe, strategische projecten op het gebied van infrastructuur Ervaring met participatieprocessen; Kennis van contractvorming en –bewaking; Kennis van aanbesteden (UAV-GC);
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61769Interim Medewerker administratie jeugd
Start: 2-11-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Medewerker administratie jeugd
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je behandelt eenvoudige vragen / informatie verzoeken op het gebied van Jeugd. Je brengt klantgegevens in het klantvolgsysteem (GWS) en onderhoudt deze. Je maakt rapportages en beschikkingen bij het stopzetten van Wmo- en Jeugd voorzieningen. Je onderhoudt contacten met zorgaanbieders en leveranciers. Je doet nazorg bij klanten aan wie voorzieningen zijn toegekend. Je verricht administratieve werkzaamheden voor Jeugd. Je verstuurt ondersteuningsplannen naar ouders en zorgaanbieders. Je behandelt
Profiel van de manager: MBO-4 opleiding administratief-secretarieel. 2 jaar ervaring als administratief medewerker binnen het sociaal domein in de afgelopen 5 jaar. Werkervaring met berichtenverkeer jeugdhulp in de afgelopen 3 jaar. 2 jaar ervaring binnen een gemeente / gemeentelijke instelling in de afgelopen 4 jaar. Kennis van GWS / Suite.
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61774Interim Casemanager Wabo
Start: 2-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 4 maanden Optie op verl.: Ja 3*4 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Casemanager Wabo Regio Utrecht
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 4 maanden Optie op verl.: Ja 3*4 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het behandelen van aanvragen voor (complexe) omgevingsvergunningen en het tijdig afwikkelen binnen de wettelijke termijnen hiervan staat al enige tijd onder druk. De voortgang van vergunningaanvragen, wijzigingsplannen en vooroverlegplannen toont dat de huidige( inleen)capaciteit onvoldoende is. Vanwege de hoeveelheid van het onderhanden zijnde werk is het wenselijk dat op zeer korte termijn de capaciteit wordt uitgebreid. Het op korte termijn afhandelen van de vooroverlegplannen, vergunningaanv
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van ruimtelijke ordening, planologie of bouwkunde; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Wabo casemanager bij een gemeentelijke instelling in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbare werkervaring in het begeleiden van afwijkings- en bestemmingsplanprocedures;
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61779Interim Senior Functioneel Beheerder
Start: 11-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior Functioneel Beheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Begeleiden, instrueren en adviseren van gebruikers; Opstellen wijzigingsverzoeken; Ondersteuning bieden bij implementatie en updates van applicaties; Inrichten en beheren van applicaties; Maken van overzichten en query's; Schrijven van gebruikershandleidingen.
Profiel van de manager: hbo diploma richting ICT. 5 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 7 jaar) als medior / senior functioneel beheerder. Ervaring met werken binnen het Sociaal domein Werk en Participatie en Inkomen. Ervaring met: BISL-framework als toepassingsframework; SQL. Ervaring met Topdesk
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 80,00 per uur excl. BTW / inclusief reiskosten (woon-werkverkeer) Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakanti
Nu reageren >>
61782Interim Projectleider Gegevensmanagement
Start: 02-11-2020, 36 uur per week Einddatum: 02-11-2021 | Groningen | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Projectleider Gegevensmanagement
Verwachte opdrachtduur: Start: 02-11-2020, 36 uur per week Einddatum: 02-11-2021
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: De klant verwacht dat de kwaliteit en beschikbaarheid van gegevens verbetert door gegevensmanagement steviger neer te zetten. Met een hoge kwaliteit en beschikbaarheid van de juiste gegevens verwachten we ons dagelijks werk beter te kunnen doen.
Profiel van de opdracht: Opdracht: Richt gegevensmanagement in en voer waar nodig projectmatig acties uit om het proces van het bepalen van de benodigde gegevens te borgen en de kwaliteit en beschikbaarheid van gegevens te verbeteren. Stel een routekaart op waarin ook lange termijnacties en doelen zijn opgenomen waarbij gegevensmanagement is belegd in de organisatie en geborgd in de governance structuur. Scope en Afbakening: gegevensmanagement omvat het beheer van alle vormen van gegevens.
Profiel van de manager: • HBO of WO niveau • PRINCE 2 foundation, practitioner • Scrum master • MSP foundation, practitioner • Kennis en aantoonbare ervaring accountmanagement • Aantoonbare ervaring in het meenemen van medewerkers met verschillende achtergronden en senioriteitsniveaus in verander- en/of verbetertrajecten • Kennis en ervaring van AVG en IB-gerelateerde eisen bij het verwerken van overheidsgegevens • Meerdere jaren ervaring als projectleider/programmamanager (in meer complexe organisaties) (5 jaar)
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
61785Interim .NET ontwikkelaar
Start: ZSM, min. 36 uur per week Einddatum: 31-12-2020 | Den Haag | lees verder | reageren
 
Voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim .NET ontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Start: ZSM, min. 36 uur per week Einddatum: 31-12-2020
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor wettelijke aanpassingen in de Wet worden de applicaties aangepast. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van .NET en Specflow applicaties. Het betreft zowel aanpassingen in de front-end als de back-end.
Profiel van de opdracht: Je komt te werken in een multidisciplinair agile team waar alle disciplines zijn vertegenwoordigd.
Profiel van de manager: • HBO denk- en werkniveau • Ontwikkelaar .Net • Ervaring met Specflow • Ervaring met het opzetten van testframework t.b.v. testautomatisering • Ervaring met implementeren van Glue code • Ervaring met Visual studio • Ervaring met Agile werken • Teamplayer, communicatief vaardig • Ervaring financieel domein is een pré
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
61786Interim Fullstack Engineer
12 maanden contract | Apeldoorn,Netherland | lees verder | reageren
 
Interim Fullstack Engineer, Devops, Docker, Cloud, Jenkins, Agile
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden contract
Plaats/regio: Apeldoorn,Netherland
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Als Full stack engineer maak je deel uit van een enthousiast en autonoom DevOps team. Dit team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en ondersteuning van verschillende PaaS-platformen, met een focus op self-service en automatisering. Het team bestaat uit 12-15 mensen met verschillende vaardigheden (bijv. Linux, Windows, Splunk, Docker, Ruby, XL-Deploy en Puppet) die werken op verschillende gebieden (Back-end, front-end, DevOps).
Profiel van de manager: 82 Euro per uur
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61794Interim Cluster informatiemanager
Start: 12-11-2020 Uren per week: 32-40 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Cluster informatiemanager medior
Verwachte opdrachtduur: Start: 12-11-2020 Uren per week: 32-40 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.:
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het hebben van een verbindende rol tussen partijen in het speelveld van maatschappelijke voorzieningen en het domein van Werk Participatie en Inkomen met als doel een context gedreven informatiemanagement. Het gaat hier om de verbinding tussen de lijnorganisatie (WPI), projectteams en de afdeling Informatievoorziening Sociaal en de verbinding tussen overige projecten in het projectportfolio waarmee raakvlakken bestaan; Het proactief signaleren van vragen en behoeften van de directies en manageme
Profiel van de manager: WO diploma. Minimaal 6-8 jaar werkervaring met de informatievoorziening en in de afgelopen 5 jaar werkervaring met regie op informatievraagstukken in afstemming met directie en management en tactisch advies op het snijvlak van organisatie, processen, informatiearchitectuur en informatievoorziening. Ervaring in het managen van strategisch-tactische relaties in een overheidsorganisatie van grote omvang.
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-11-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61795Interim Handhaver Bouw
Start: 11-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 30-6-2021 Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Handhaver Bouw N-H
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 30-6-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je gaat zelfstandig naar verschillende bouwlocaties en controleert ter plekke of de vergunningsvoorwaarden worden nageleefd Je bestudeert bouwkundige en constructieve stukken Je onderzoekt en behandelt handhavingsverzoeken en klachten Voert regie op eigen dossiers en zorgt voor een juiste verslaglegging en verbeelding Je spoort illegale bouw, gebruik en sloopwerkzaamheden op, handelt klachten en meldingen af Neemt initiatieven en treft maatregelen tot het opleggen van (bestuurlijke) sancties Be
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Bouwtechnische opleiding. ABW-1 en 2 Ervaring in handhaving strijdig gebruik, onrechtmatige bewoning en bijzondere doelgroepen Meerdere jaren relevante ervaring.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61797Interim Beleidsadviseur laaggeletterdheid/volwasseneneducatie
Start: 9-11-2020 Uren per week: 16 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Beleidsadviseur laaggeletterdheid/volwasseneneducatie
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 16 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Beleidsadvisering/ accountmanager op het gebied van laaggeletterdheid /volwasseneneducatie; Accountmanager voor de regionale aanpak Wet educatie en beroepsonderwijs (WEB); Specifieke taken: Actualisering regionale subsidieregeling WEB, leveren input (regionaal) aanbestedingstraject WEB, besluitvormingsproces rondom Regionaal plan laaggeletterdheid, opstellen samenwerkingsafspraken met de regiogemeenten, beoordeling subsidieaanvragen/vaststellingen, en andere voorkomende werkzaamheden op dit taak
Profiel van de manager: WO opleiding; Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als beleidsadviseur binnen het sociaal domein bij een gemeente; Werkervaring op het gebied van laaggeletterdheid/ volwasseneneducatie; Werkervaring op het gebied van subsidies binnen het sociaal domein.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61800Interim Senior Projectondersteuner
Start: 4-1-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Projectondersteuner
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-1-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: • Assisteren van de programma- en projectmanagers bij het opstellen van de programma- en projectplanningen en het bewaken daarvan; • Het beheren en bewaken van de agenda’s • Zorgdragen voor het opzetten van de (financiële en algemene) projectadministratie en het bewaken daarvan; • Het verzamelen van voortgangsoverzichten en het signaleren, analyseren en rapporteren van afwijkingen; • Methodische ondersteuning geven voor projectmatig werken en/of Agile scrum aan programma- en projectmanagers;
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding hebt; 2) Je in de afgelopen 7 jaar, minimaal 5 jaar ervaring hebt als projectondersteuner of in een vergelijkbare functie; 3) Je in de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar werkervaring op het vakgebied Projectmanagement binnen de publieke sector; 4) Je in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt als projectondersteuner binnen een ICT of IM gestuurde omgeving; 5) Je in de afgelopen 5 jaar minimaal 2
Opmerkingen: jaar ervaring hebt met het creëren van inzicht en overzicht in de lopende projecten, activiteiten en dossiers; 6) Je ruime ervaring hebt met administratieve taken (goede kennis van Office noodzakelijk) en ruime ervaring met het ondersteunen in projecten / programma's; 7) Je bekend bent met Agile / Scrum methodiek. Jouw tarief ligt tussen €55 - €72 Je kunt reageren tot: woensdag 28-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61801Interim I-adviseur
Start: 2-11-2020 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 4 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim I-adviseur Z-Holland
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-11-2020 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 4 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als I-adviseur ben je een echte spin in het web binnen de ICT organisatie. Je analyseert en adviseert, stemt af en verbindt andere betrokken rollen zoals architecten, project portfolio manager, innovatiemanager en de applicatie- en technische specialisten. Je ondersteunt de Strategisch I-adviseur door middel van het leveren van een bijdrage aan het IV plan waarin prioriteiten, architectuur en andere kaders zichtbaar worden gemaakt. Daarbij hou je je bezig met het volgen en - indien no
Profiel van de manager: HBO opleiding informatica, bedrijfskunde of bestuurskunde. 3 jaar ervaring als IT-adviseur in de afgelopen 5 jaar. 3 jaar ervaring op het gebied van informatiemanagement in de afgelopen 7 jaar. Ervaring in een politieke omgeving in de afgelopen 5 jaar. Ervaring in de ICT in de afgelopen 5 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61804Interim Inkomensconsulent Tozo
Start: 9-11-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Inkomensconsulent Tozo
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Tozo consulent behandel je zelfstandig Tozo-aanvragen voor inkomensondersteuning levensonderhoud en/of lening bedrijfskapitaal. Je doet onderzoek, je interpreteert gegevens, verzamelt gegevens en controleert of alles aan de vereisten voldoet. Je beslist tijdig over de toekenning of afwijzing van de aanvraag. Je verstrekt tijdig voorschotten op basis van de voorwaarden van de Tozo-regeling en/of draagt zorg voor de verrekening met of terugvordering van de Tozo. Je verwerkt alles in het systee
Profiel van de manager: HBO opleiding. 3 jaar ervaring als inkomensconsulent in de afgelopen 5 jaar. 2 jaar ervaring binnen een gemeentelijke instelling. Kennis van de Tozo, van de Bbz, van de Participatiewet, van voorliggende voorzieningen. Ervaring met Corsa, ervaring met Suite/GWS4ALL en met Suite4Werk&Inkomen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61807Interim Programmamanager Duurzaam Herstel
Start: 16-11-2020 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Programmamanager Duurzaam Herstel
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent het eerste aanspreekpunt voor de Stuurgroep Investeringen en Werkgelegenheid. Je schakelt met de betrokken bestuurders over de voortgang en zet hen in positie waar nodig. Je stuur een kernteam aan met een projectsecretaris, een projectleider investeringen en werkgelegenheid en een strategisch adviseur. Zij zorgen o.a. voor de concrete vertaling van de leer/werkakkoorden dan wel 'deals' met (grote) werkgevers. Daarnaast is er een vaste kring van mensen die jouw adviseert over financiën,
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau. Ervaring met strategisch samenwerkingstrajecten met stakeholders. 10 jaar ervaring op gebied van project/programmamanagement als zelfstandig project- of programmamanager van multidisciplinaire processen en projecten. Ervaring met en visie op duurzaamheidsprojecten. Ervaring met en visie op arbeidsmarkt- en werkgelegenheidsontwikkelingen en samenwerking tussen overheid, opleiders en bedrijfsleven mbt aansluiting vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61808Interim Senior Jurist AVG
6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Den Haag | lees verder | reageren
 
Wij zijn op zoek naar een Interim Senior Jurist AVG.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als privacy jurist maak je deel uit van de afdeling Strategisch Advies, meer specifiek van het privacyteam. In deze rol begeleid je de uitvoering van zeven Data Privacy Impact Assessments (DPIA’s)
Profiel van de opdracht: die moeten worden uitgevoerd in het kader van het programma, lever je desgevraagd advies en expertise tijdens de totstandkoming ervan, en houd je de samenhang met andere DPIA’s in de gaten. Het programma Grenzen en Veiligheid is rijksbreed en gericht op de interoperabiliteit van verschillende EU-datasystemen, zodat deze met elkaar kunnen communiceren en samenwerken, ten behoeve van verschillende organisaties.
Profiel van de manager: Je werkt nauw samen en stemt af met de Privacy Officer en met andere deskundigen op het gebied van privacy en gegevensverwerkingen binnen en buiten de organisatie; experts informatiebeveiliging en IT-beheerders horen daar beslist bij. Je analyseert zelfstandig diverse wetten en regels op het gebied van het programma Grenzen en Veiligheid. Je begeleidt (ook als penvoerder) de uitvoering van zeven DPIA’s
Opmerkingen: Minimaal een afgeronde WO master opleiding Rechtsgeleerdheid Ervaring op het gebied van privacy binnen de overheid of de migratieketen Juridische kennis op het gebied van relevante wetgeving
Nu reageren >>
61811Interim Senior Frontend Developer .Net
Start: 4-1-2020 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Frontend Developer .Net Core BVID
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-1-2020 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid
Profiel van de opdracht: Als lid van een multidisciplinair team ben je verantwoordelijk voor: • Bouwen van de frontend applicatie • Unit testen en test-automatiseren van de frontend applicatie • Meedenken bij UX-beslissingen • Uitvoeren van reviews • Ondersteunen en adviseren over de toepassing van standaarden, richtlijnen en methoden en technieken m.b.t. de front-end • Het draaien van piketdiensten in afstemming met de overige teamleden t.b.v. beheer en implementatie.
Profiel van de manager: Je kunt aantoonbaar maken dat: 1) Je minimaal 4 jaar werkervaring hebt in de afgelopen 5 jaar als Senior frontend ontwikkelaar waarbij je gebruikt gemaakt hebt van: • JavaScript • TypeScript • Moderne frontend stack (React, Angular(JS), Vue, Polymer, WebComponents) • HTML5 • CSS en CSS precompilers • Webpack • Yarn en/of NPM; 2) Je minimaal 4 jaar werkervaring hebt in de afgelopen 5 jaar als Senior frontend ontwikkelaar waarbij je kennis hebt laten zien van: • Software design patterns •
Opmerkingen: Web API’s • Cross browser concerns • ECMA standaarden • Performance optimalisatie • Concurrency model en de Event loop • Inheritance (in de prototype chain) en composition; 3) Je minimaal 4 jaar werkervaring hebt in de afgelopen 5 jaar als Senior frontend ontwikkelaar waarbij je in het kader van DevOps (hands-on) ervaring hebt met: • Unit testen • Test automatisering • UNIX / Linux; Jouw tarief ligt tussen €70 - €90 Je kunt reageren tot: woensdag 28-10-2020 16.00 uur
Nu reageren >>
61820Interim Projectmedewerker
Start: 9-11-2020 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 30-4-2021 Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectmedewerker N-H
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 30-4-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: In deze functie ben je medeverantwoordelijk (regie, aanjagen, opbouwen) voor het organiseren van de sturing van het Programma (OKR en Agile methoden en technieken) en het organiseren van de data community in de gemeente. Dankzij jouw inspanningen en coördinatie komen de sturingsproducten (project canvassen, rapportages, dashboards, etc.) nodig voor monitoring en verantwoording in en over het Programma tot stand. Dankzij jouw inspanningen groeit de community uit tot een stads breed platform waar
Profiel van de manager: WO-opleiding in de richting van Informatiemanagement, Bedrijfsinformatica, Bestuurskunde of Bedrijfskunde 6 maanden ervaring in het vakgebied van informatievoorziening binnen een gemeente of andere publieke of overheidsorganisatie in het afgelopen jaar. Ervaring met veranderprojecten waarbij het bijeen brengen van veel partijen door community vorming een aspect vormde van de gewenste verandering. Ervaring met digitale transitie bij een gemeente.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61828Interim Specialist Burgerzaken en BRP
Start: 9-11-2020 Uren per week: 16-24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Specialist Burgerzaken en BRP
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 16-24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als specialist Basisregistratie Personen (BRP) ben je werkzaam voor het cluster Burgerzaken. Je bent op de hoogte van de actuele BRP wet- en regelgeving. Je beschikt over actuele ervaring bij het invoeren van (complexe) mutaties, correcties en aanvullingen in de BRP aan de hand van brondocumenten. Als specialist draag je bij aan het optimaliseren van de BRP. Daartoe voer je ook controles uit in de BRP en ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke zelfevaluatie BRP.
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding BRP specialist. 3 jaar ervaring als specialist BRP / burgerzaken in de afgelopen 6 jaar. Werkervaring met de applicatie Key2Burgerzaken. Specialistische kennis van het huidige Logisch ontwerp, GBA-V en Persoonslijsten. Werkervaring met zelfevaluatie BRP in de afgelopen 6 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61830Interim Informatiemanager
Start: 9-11-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Informatiemanager N-H
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Door de explosieve groei in aanvragen TOZO/Inkomensvoorziening is support nodig om processen te versimpelen en te digitaliseren om meer aanvragen aan te kunnen. Het gaat hier om de versimpeling en herontwerp van processen zoals aanvraag financiële ondersteuning ondernemers, uitkeringen en schulden en de afname van aantal handmatige handelingen door digitalisering.
Profiel van de manager: wo werk- en denkniveau. Expertise met het automatiseren van processen waarbij het toepassen van RPA (UiPath platform) in processen één van de componenten is. Kennis van RAAK Kennis van het domein Werk, Participatie en Inkomen van een gemeente. Ervaring met het inrichten van elektronische formulieren (stromen) en het laten landen van formulieren in de backend Ervaring als gesprekspartner op directie- en managementniveau binnen het sociale domeinomgeving.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61832Interim Strategisch tekstschrijver
Start: 9-11-2020 Uren per week: Op afroep Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 11 maanden | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Strategisch tekstschrijver
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: Op afroep Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 11 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Voor verschillende afdelingen binnen zoeken we een strategische tekstschrijver. We willen de resultaten uit onze subsidieprogramma’s zo goed mogelijk over het voetlicht brengen voor wetenschappers, medici, beleidsmakers, patiëntenorganisaties en andere doelgroepen. Je bent beschikbaar om (wetenschappelijke) informatie laagdrempelig toegankelijk te maken voor verschillende groepen. Ook is het mogelijk dat we je vragen voor langere teksten, zoals een rapportage, in samenwerking met onze inhoudelij
Profiel van de manager: WO opleiding in de richting van gezondheidzorg; 5 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar met communicatieprojecten op gebied van de gezondheidszorg en bijbehorend werkveld; 5 jaar ervaring de afgelopen 8 jaar met in het schrijven van beleidsplannen en programmateksten; 5 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar in schrijven van diverse (journalistieke) teksten; 5 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar met de uitvoering en coördinatie van multimediale communicatieprojecten binnen de gezondheidszorg;
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61833Interim Consulent 'oude' WMO
Start: 9-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 1-3-2021 Optie op verl.: Ja | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Consulent 'oude' WMO
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 1-3-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het afhandelen van de ondersteuningsvragen WMO. Je aandachtsgebied is ‘oude WMO’, dus o.a. maatwerkvoorzieningen voor vervoer, woningaanpassingen en hulp bij het huishouden. In gesprek met de klant en betrokken professionals verhelder je de vraag en ga je voor een passende oplossing. Je legt relevante informatie vast in het rapport, vraagt waar nodig medisch advies op en stelt een besluit op. Bij de voorbereiding en uitvoering van het besluit
Profiel van de manager: HBO opleiding. Ervaring met het proces van indicatiestelling. Meer dan 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Gedegen kennis van de WMO. Kennis van het regionale aanbod van voorzieningen voor (specialistische) hulp.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61838Interim Informatie analist
Start: 1 november, 36 uur per week Eind: 30 april 2021 | Groningen | lees verder | reageren
 
voor onze eindklant zijn we op zoek naar een: Interim Informatie analist
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 november, 36 uur per week Eind: 30 april 2021
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Wij zoeken een analist die een prestatie neerzet. Die eigenstandig verantwoordelijkheid neemt voor het organiseren en structureren van de werkzaamheden binnen de gegeven kaders.
Profiel van de opdracht: De gezochte analist/ontwerper zal de volgende werkzaamheden moeten verrichten.
Profiel van de manager: • Opleiding bedrijfskunde, bedrijfskundige Informatica, ICT of andere relevante IV-opleiding op HBO+ of WO niveau • Requirements analyse, procesmodellering (BPMN2), datamodellering, UML • Kennis van NORA (overheidsarchitectuur) • Kennis van Informatiebeveiliging en AVG, • 5 jaar aantoonbare ervaring in het werken in een uitvoerende organisatie van de Rijksoverheid dan wel een grote publieke dienstverlener
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
61839Interim Cyber Security Manager
12 maanden, contract | Utrecht, Netherlands | lees verder | reageren
 
Urgent Job Opportunity voor Interim Cyber Security Manager
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, contract
Plaats/regio: Utrecht, Netherlands
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Eisen: - academische opleiding & dito werk- & denkniveau - in bezit van relevante certificaten, bijvoorbeeld CISSP (minimaal 1 certificaat is een vereiste) - ervaring met / bekend zijn met normenkaders als ISO-27001 en BIR (ISO-27001 is een must, BIR is een pre) - beschikt aantoonbaar over de meest actuele kennis op het vlak van cyber security - minimaal 10 jaar ervaring in een CISO-rol bij een grote organisatie - minimaal 5 jaar ervaring met leidinggeven bij voorkeur binnen een stafafdeling
Profiel van de manager: - ervaring met strategie-ontwikkeling en verbetertrajecten op het vlak van cyber security - ervaring met acteren op MT/directieniveau
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61840Interim DIV-medewerker
Start: 09-11-2020, 36 uur per week Einddatum: 08-04-2021 met optie tot verlenging | Groningen | lees verder | reageren
 
voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim DIV-medewerker
Verwachte opdrachtduur: Start: 09-11-2020, 36 uur per week Einddatum: 08-04-2021 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Je draagt zorg voor het ontwikkelen en uitvoeren van het beleid en regelgeving op het gebied van DIV
Profiel van de opdracht: ). Van jou wordt verwacht dat je tactisch het DIV beleid zelf kan vormgeven en vertegenwoordigen, daarnaast ben je ook pragmatisch ingesteld en actief in de operatie. Je werkt nauw samen met de secretaris van het Bestuur vanwege de vastlegging en ontsluiting van besluiten. In deze pioniersrol kan jij ondersteuning vragen bij de IT-dienstverlenende stakeholders en andere vakgenoten binnen de keten.
Profiel van de manager: • Ervaring in een soort gelijke functie (2 jaar) • HBO: Informatiedienstverlening en Management of Documentair Informatiemanagement • Basisadviesvaardigheden, o.a.: adviesrollen, fases adviesproces, intakegesprek, diagnose en onderzoek, goed kunnen rapporteren (mondeling en schriftelijk) • We zijn op zoek naar iemand die een zelfstandig kan werken en daarbij ook het grotere geheel van de organisatie overziet en voor de benodigde afstemming zorgt bij het maken van keuzes.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
61844Interim Communicatieadviseur Vergunningen Toezicht en Handhaving (VTH) en Veiligheid
Start: 9-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-12-2020 Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Communicatieadviseur Vergunningen Toezicht en Handhaving (VTH) en Veiligheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 31-12-2020 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je exacte werkpakket stel je samen met de communicatieteams van de afdelingen vast. Je neemt projecten, opgaven en klussen over van de vaste medewerkers, zodat zij kunnen inspringen bij coronacommunicatie en incidenten en het extra werk rondom de maatschappelijke effecten van de coronacrisis. Het werk bestaat onder andere uit het bedenken van een communicatiestrategie, het uitvoeren van communicatieplannen, begeleiden van de productie van middelen, het ontwikkelen van nieuwsbrieven en het schrij
Profiel van de manager: HBO opleiding communicatie Minimaal 7 jaar werkervaring op het gebied van communicatieadvies. Werkervaring met het veiligheidsdomein/Vergunning, Toezicht en Handhaving. Werkervaring opgedaan als communicatieadviseur in een gemeentelijke of andere overheidsorganisatie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61846Interim Projectmanager cluster Projecten
Start: 4-1-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 3-6-2021 Optie op verl.: Ja | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Projectmanager cluster Projecten
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-1-2021 Uren per week: 36 Einde/Duur: 3-6-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het tijdig, effectief en efficiënt realiseren van toegewezen ruimtelijke projecten gericht op het inpassen van nieuwe ontwikkelingen zoals woningbouw, commercieel onroerend vastgoed, kantoren en bedrijven. Je bent als projectmanager gericht op het project- en programmamatig realiseren van alle mogelijke stedelijke functies zoals woningbouw, commercieel onroerend vastgoed, scholen, sportcomplexen, kantoren, bedrijfsterreinen, infrastructuren en inte
Profiel van de manager: Afgeronde universitaire opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van planologie, bouwkunde of civiele techniek. 5 jaar relevante ervaring in gemeentelijke organisaties als projectmanager in het sturen van complexe ruimtelijke projecten, bij voorkeur met woningbouwprojecten. Relevante projectmanagement-opleidingen (IPMA, PMW, PRINCE 2, of vergelijkbaar) of cursussen op dit vlak gevolgd.
Opmerkingen: Graag reageren voor 12-11-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61847Interim adviseur planeconomie Nieuwe Natuur
Start: 16-11-2020 Uren per week: 16 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*12 maanden | Flevoland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Strategisch Interim adviseur planeconomie Nieuwe Natuur
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 16 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*12 maanden
Plaats/regio: Flevoland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De komende jaren worden de projecten binnen het programma Nieuwe Natuur afgerond. Dit geldt nog niet (geheel) voor twee projecten ter plaatse van de Eemvallei en omstreken. Voor de tweede en volgende fases van deze projecten dienen nog zogenaamde fasebesluiten te worden genomen. Het laten landen van deze opgave in het gebied (Oosterwold en omgeving) is complex, gelet op het grote aantal betrokken partijen en de omvang van het gebied. Deze opgave wordt door de betreffende initiatiefnemers getrokk
Profiel van de manager: WO opleiding; 5 jaar werkervaring (in de afgelopen 15 jaar) in het aansturen van complexe en integrale gebiedsontwikkelingsprocessen als strategische adviseur bij een overheidsorganisatie. 5 jaar werkervaring (in de afgelopen 15 jaar) in het samenwerken met stakeholders in gebiedsontwikkelingsprojecten. Denk bijvoorbeeld aan gemeenten, particulieren, het Rijksvastgoedbedrijf, agrariërs en terrein-beherende organisaties. 5 jaar werkervaring (in de afgelopen 15 jaar) in soortgelijke functies/opd
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61855Interim Medewerker Ruimtelijke Ontwikkeling en Vergunningen
Start: 16-11-2020 Uren per week: 32 Einde/Duur: 30-6-2021 Optie op verl.: Ja | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Medewerker Ruimtelijke Ontwikkeling en Vergunningen
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 32 Einde/Duur: 30-6-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Ontwikkelen van bestemmingsplannen, inclusief de bewaking van de procesgang van die bestemmingsplannen. Begeleiden van externe bureaus bij de totstandkoming van bestemmingsplannen. Begeleiden van inspraak- en zienswijzeprocedures en het organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten met betrekking tot de ontwikkelde bestemmingsplannen. Behandelen van en adviseren over inspraakreacties en zienswijzen met betrekking tot de vaststelling van bestemmingsplannen. Afhandelen van wijzigingsplannen en uitw
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Je hebt 5 jaar ervaring op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-11-2020 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 0 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61856Interim Omgevingsanalist
Start: 16-11-2020 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Omgevingsanalist Ut
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Analyses maken op issue- en themaniveau en voor belangrijke dossiers van het bestuur, zowel proactief als reactief; Wekelijkse monitoring en analyse rondom Covid-19; Meedraaien in de reguliere pool met Newsroomanalisten voor monitoring rondom actuele onderwerpen; Adviseren (op communicatie-accenten) op basis van de gemaakte analyses; Instellen en aanscherpen van zoekopdrachten, alerts en rapporten; Feedback ophalen bij ontvangers over de gemaakte analyses; Meedraaien
Profiel van de manager: HBO opleiding of hoger op het gebied van communicatie Ervaring met monitortingstools in de communicatiewereld (zoals OBI4WAN, Coosto of soortgelijk) Minimaal 2 jaar ervaring als Omgevingsanalist bij de overheid Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring aantoonbare werkervaring en affiniteit met wijk- en gebiedscommunicatie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-11-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61857Interim Senior communicatieadviseur
Start: 9-11-2020 Uren per week: 26 Einde/Duur: 2 maanden Optie op verl.: Ja 3 maanden | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Senior communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 9-11-2020 Uren per week: 26 Einde/Duur: 2 maanden Optie op verl.: Ja 3 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het team Communicatie zoekt ondersteuning van een allround communicatieadviseur. Iemand met een heldere visie op het communicatievak, met strategisch inzicht, tactisch sterk en bereid om de handen uit de mouwen te steken. Het accent van de werkzaamheden zal liggen op het zelfstandig oppakken van projecten, die je overneemt van de andere communicatieadviseurs. Je staat als adviseur stevig in je schoenen, je bent in staat complexe materie snel te doorgronden, je stelt zelfstandig plannen op en voe
Profiel van de manager: Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 3 jaar als communicatieadviseur binnen een overheidsorganisatie; HBO opleiding communicatie; Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als senior communicatieadviseur; Werkervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van corporate communicatiebeleid; Ervaring met het ontwikkelen van online mediastrategie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-10-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61859Interim WMO professional
Start: 16-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 29-1-2021 Optie op verl.: Ja | Roosendaal | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim WMO professional N-B
Verwachte opdrachtduur: Start: 16-11-2020 Uren per week: 36 Einde/Duur: 29-1-2021 Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Roosendaal
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Bij het team kunnen inwoners terecht voor al hun vragen over jeugdhulp, inkomen, welzijn en zorg. Hier krijgen zij onafhankelijk en integraal advies en ondersteuning, zodat zij volwaardig kunnen deelnemen aan onze samenleving. Als Wmo-professional ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers die een vraag hebben over de Wmo. Je verstrekt hiervoor veelal telefonisch informatie en geeft advies. Je verzorgt de intake en stelt de zorgbehoefte van de hulpvrager vast aan de hand van een analys
Profiel van de manager: HBO opleiding op het gebied van sociaal maatschappelijke dienstverlening , SPH of vergelijkbaar Specifieke kennis op het gebied van Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Wet Langdurige Zorg en Maatschappelijk Werk WMO opleiding 3 3-4 jaar recente werkervaring op het gevraagde werkterrein binnen een gemeente/overheid
Opmerkingen: Graag reageren voor 5-11-2020 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max. 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week beschikbaar Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen
Nu reageren >>
61861Interim Coördinator financiële administratie
Start 2-11-2020 Eind 3-5-2021 Optie tot verlenging ja Uren per week 28,00 | Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Coördinator financiële administratie.
Verwachte opdrachtduur: Start 2-11-2020 Eind 3-5-2021 Optie tot verlenging ja Uren per week 28,00
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: gemeente
Profiel van de opdracht: Als de coördinator van de financiële administratie heb je een veelzijdig takenpakket en ben je in staat het totaaloverzicht te houden, onderlinge verbanden te zien en kan je hoofd- en bijzaken scheiden. Samen met de financieel medewerkers draag je zorg voor een betrouwbare en actuele financiële administratie.
Profiel van de manager: ? 7 tot 10 jaar werkervaring in financiën. ? hbo-opleiding financieel/bedrijfseconomisch en bij voorkeur plus post hbo financieel afgerond. ? Werkervaring met BBV ? 3 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar als coördinator financiële administratie of vergelijkebare functie bij een gemeente.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
61790Interim Fund Controller
4 - 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Randstad | lees verder | reageren
 
Gezocht Interim Fund Controller voor vastgoedorganisatie.
Verwachte opdrachtduur: 4 - 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Vastgoedorganisatie
Profiel van de opdracht: # Verantwoordelijk voor jaareindewerk (IFRS); # Verantwoordelijk voor Budgetting & Forecasting; # Sparringpartner Director Funds.
Profiel van de manager: # MUST: Vastgoedervaring # MUST: vloeiend Engels; # Pre: ervaring met ERP-systeem Yardi; # Regio: Randstad.
Opmerkingen: Uurtarief: € 80 - € 90. Graag CV in het Engels.
Nu reageren >>

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)