Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim O2C Specialist.

Verwachte opdrachtduur: Voor de maanden april en mei voor 40 uur per week. Kans bestaat dat de rol verlengd wordt.

Plaats/regio: Nijmegen

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een nieuwe onderneming die via een carve-out recent is overgenomen en zijn actief in het produceren van hoogwaardige food producten.

Profiel van de opdracht: Als O2C Specialist zorg jij voor het zo goed en efficiënt mogelijk uitvoeren van het zogenaamde Order 2 Cash proces: van ontvangst van de order, tot aan levering van de goederen en afhandeling van de facturatie. Jouw functie in het kort: - Dagelijks sta jij in contact met B2B relaties uit heel Europa, waarbij het gros in het Nederlands, Engels en/ of Frans spreekt; - Relatiemanagement van bestaande klanten; - De communicatie omtrent de nieuwe manier van werken.

Profiel van de manager: - Ervaring als Customer Service/ O2C specialist; - Fulltime (40 uur) beschikbaar; - Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, indien je ook de Franse taal beheerst is dat zeker een pré.

Opmerkingen: De functie is per direct beschikbaar voor de maanden april en mei. Tariefindicatie is €75 - €80 exclusief BTW en reiskosten.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)