Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Manager HR en organisatieontwikkeling (West-Brabant)

Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.

Plaats/regio: West-Brabant

Profiel van het bedrijf: Ouderezorgorganisatie

Profiel van de opdracht: De opdracht ontstaat wegens het vertrek van de huidige manager HR. Organisatie?kiest ervoor de vacature tijdelijk middels een interim opdracht in te vullen. Als interim transitiemanager HR rapporteer je direct aan de bestuurder en ben je lid van het MT. Je geeft vorm en inhoud aan de organisatie transitie en geeft gelijktijdig leiding aan het HR team.

Profiel van de manager: Je bent een stevige gesprekspartner met brede HRM expertise. Deze positie vervul je ook binnen het MT. Met jouw prettige en toegankelijke stijl ben jij een ‘hands-on’ leidinggevende die het HR team ondersteunt en versterkt Het is je toevertrouwd om een duidelijke prioritering, planning en projectmatige aanpak van HR onderwerpen en vraagstukken aan te brengen die bijdragen aan de realisatie van de organisatie doelstellingen en organisatieverplichtingen. Verder verwachten we dat je een analyse

Opmerkingen: Een afgeronde academische opleiding op het gebied van HR en minimaal 10 jaar HRM managementervaring, bij voorkeur in de zorg. Als veranderkundige heb je succesvol ervaring in de implementatie van vergelijkbare transitietrajecten en het positioneren van HR(-teams). Je hebt een positief-kritische houding, bent een stevig gesprekspartner voor MT en bestuurder en bent als coachend leidinggevende. Interesse: CV in Word format bijgevoegen. Uurtarief 85-90 EUR per uur afhankelijk van ervaring.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)