Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Finance & Data manager

Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 / 4 maanden voor 32 tot 40 uur per week met grote kans op verlenging

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een erg mooi bedrijf, middelgrote MKB-er, onderdeel van een beursgenoteerde organisatie, waar ik je graag meer over vertel in een persoonlijk gesprek.

Profiel van de opdracht: Als voorloper op een vaste invulling zijn we per direct op zoek naar een interim finance manager die bij voorkeur ervaring meebrengt met leidinggeven, reporting en sterke projectmanagementskills meebrengt. Je geeft indirect leiding aan het accounting team en daarnaast direct aan een Business controller, business analist en o.a. een IT medewerker.

Profiel van de manager: - HBO / WO opleiding in een bedrijfseconomische richting (RA is een pre) - Ervaring met closing / reporting is een must, bij voorkeur binnen een deadline / beursgenoteerde gedreven organisatie - Projectmanagementskills zijn een grote pre in relatie tit de implementatie van een nieuw product informatie systeem. - qua persoonlijkheid pas je bij de Rotterdamse cultuur. - ervaring met SAP en Bi tools zijn een pre

Opmerkingen: Voorwaarden: - opdracht voor in ieder geval 3 tot 4 maanden - 32 tot 40 uur per week - remote werken deels bespreekbaar, aanwezigheid minimaal 60% op kantoor - startdatum zsm

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)